افتتاح حساب ترکیه
گرفتن بوی بد سویا

گرفتن بوی بد سویا کار بسیار ساده ایست که می تواند کمک کند در این روزهای گرانی گوشت،  پروتئین را از برنامه غذایی حذف نکنید. شما می توانید با ترفندهای گرفتن بوی بد سویا ، این پروتئین گیاهی را مزه دار کرده و در غذاهای مختلف استفاده کنید.

گرفتن بوی بد سویا برای غذا

سویا یک پروتئینِ گیاهی مغذی است که جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز در غذا به حساب می‌آید. از مزایای به‌کارگیری این ماده غذایی مغذی، علاوه بر مناسب بودن قیمت آن، باید به این مطلب اشاره کرد که سویا بهترین جایگزین برای گوشت قرمز است. برای اشخاصی که گیاه‌خوار هستند و یا پزشک خوردن گوشت را برایشان ممنوع کرده، استفاده از سویا در غذا بهترین گزینه برای آنها است.

دانه سویا و سویای غذایی - گرفتن بوی بد سویا

گاهی ممکن است احساس کنید سویا عطرِ غذای شما را خراب کرده است و بوی نامطبوعی می‌دهد و از ریختن سویا در غذا صرف‌نظر می‌کنید. لطفاً عجولانه تصمیم نگیرید .درست است که کنجاله سویا که برای استفاده در غذا مورد استفاده قرار می گیرد، باب طبع برخی افراد نیست و بعضی از مردم بر این باور هستند که بو و طعم سویا موجب آزردگی خاطرشان می شود. اما  در صورتیکه اگر فوت و فن های لازم آشپزی را بلد باشید می توانید به راحتی از سویا در انواع و اقسام غذاها استفاده کنید.

در این روزها که قیمت گوشت بالا رفته است دیگر نگران نباشید که از پروتئین محروم شده اید. با شادمگ همراه شوید.

طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی ؛ همه غذاهای شمالی یه طرف این یکی یه طرف

درمان فوری کم خونی خیلی مهمه. گاهی کم خونی ممکن است با کمترین علائم، خطرات زیادی را برای شما بوجود بیاورد. پس درمان کم خونی را جدی بگیرید و از روش های خانگی و فوری شادمگ استفاده کنید.

سویا - گرفتن بوی بد سویا

غذای آسان و سریع یکی از مهمترین نیاز های یک بانوی پر مشغله است که تا دیر وقت مشغول کار بوده و حالا به شدت نیاز داره یه غذای خوشمزه رو فوری درست کنه ؛  این لیست ایده های خوبی به شما معرفی می کنه.

روش آسان برای گرفتن بوی بد سویا

تاثیر روی طعم غذا

بوی نامطبوع سویا می‌تواند تأثیر مخربی روی غذای شما داشته‌ باشد. با دانستن روش بوگیری سویا به این کابوسِ آشپزی پایان بدهید.

اگر به فکر غذای نذری برای محرم این مطلب را خوب بخوانید.

انواع سویا - گرفتن بوی بد سویا

سویا را طعم‌دار کنید

سویا هم مانند گوشت یک ماده غذایی خام است و طبیعتاً بوی خوبی ندارد که با طعم‌دار کردن آن می‌توانید این بوی بد را خنثی کنید. به این صورت که ابتدا سویا را در آب جوش بریزید و سپس آبکش کنید و ادویه بزنید.

شیر، قاتل بوی بد سویا

سویا را در شیر بجوشانید تا حدی که یک مقدار نرم شود. به‌اعتقاد برخی از آشپزهای بزرگ این کار، طعم و عطر سویا را به‌طور کامل عوض می‌کند و عطر این ماده مغذی به ‌سمت گوشت می‌رود.

اسموتی تابستانی بهترین گزینه برای فرار از گرمای تابستان است. شادمگ دستور تهیه چند نوع اسموتی تابستانی با میوه های فصل را در اختیار شما قرار داده است.

سویا را تفت دهید

سویا را در آب جوش نیم‌پز کنید و در آبکش بریزید. سپس سویا را به‌ همراه پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده و آویشن، روی اجاق قرار دهید و در کره تفت دهید. این کار طعم و بوی خیلی بهتری به غذای شما خواهد داد.

توپک کدو حلوایی ؛ یک دسر متفاوت خاص برای شب یلدا و مهمانی های زمستانی

استفاده‌ از طعم دهنده

در این روش، بعد از اینکه پیاز را خرد کرده و با سویا روی اجاق قرار دادید، عصاره گوشت، رب گوجه فرنگی و زعفران را به این ترکیب اضافه کنید تا کاملاً بوی نامطبوع سویا رفع شود.

ادویه‌های تند بهترین روش گرفتن بوی بد سویا

زنجبیل، آویشن و پودر گشنیز چون طعم تندی دارند تا حد زیادی می‌توانند جلوی بوی نامطبوع سویا را بگیرند. استفاده از تمام ادویه‌های ذکر شده در این مطالب بستگی به ذائقه شما و اعضای خانواده دارد.

کیاب لقمه با سویا - گرفتن بوی بد سویا

از معجزه مرکبات غافل نشوید

برای اینکه طعم بهتری به سویا و طبعاً غذای خود بدهید سویا را در آب پرتقال و یا آب نارنج به‌مدت ۱۰ دقیقه خیس کنید تا سویا کمی نرم شود. حالا سویای شما با یک طعم جدید آماده مصرف است.

نکته برای خوشمزه کردن سویا

هیچ گاه سویا را با آب سرد نشویید! بهتر است سویا را با آب جوش خیسانده و بعد از مدتی که نرم شد آبکشی کنید.
سویا را نچلانید چون با این کار مواد خوشمزه سویا را دور می ریزید. کافی است کمی صبر کنید تا آب اضافی سویا از صافی خارج شود.

 سخن آخر

در این مطلب چندین روش برای از بین بردن سویا به شما پیشنهاد کردم که اثری از بوی بد سویا نخواهد بود و سویا رو خوشمزه و لذیذ می کند. حال که گوشت بالا رفته حذف پروتئین از سبد غذایی کار درستی نیست و می توانید براحتی سویا را جایگزین کنید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۴ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

4 مرداد 1402

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *