افتتاح حساب ترکیه
بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ آمیزی ساختمان و انتخاب بهترین رنگ برای دیوار‌ خانه یکی از ترفندهای جالب برای تغییر دکوراسیون داخلی است.اگر شما هم دغدغه این را دارید که بهترین رنگ برای دیوار خانه شما کدام رنگ است با این مطلب از گروه دکوراسیون شادمگ همراه باشید تا ایده آل ترین گزینه را انتخاب کنید.

چرا انتخاب بهترین رنگ برای دیوار، اهمیت زیادی دارد؟

انتخاب نوع رنگ در نقاشی ساختمان به اندازه انتخاب خود رنگ اهمیت دارد، زیرا که تاثیر زیادی بر ظاهر خانه می‌گذارد. مات بودن و یا روغنی و براق بودن دیوار ها از جمله این عوامل تاثیرگذار بر روی دکوراسیون منزل، محل کار و یا هر مکان دیگر است.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

راه درست انتخاب بهترین رنگ برای دیوار این است که، پیش از رفتن به مغازه رنگ و ابزار فروشی حسابی تحقیق و بررسی کنید، انتخاب‌های‌تان را محدود کنید و در نهایت سر نوع رنگ موردعلاقه نتیجه‌گیری کنید. ایده‌هایی مثل تلفیق رنگ با طرح کاغذ دیواری برای تغییر دکوراسیون بسیار جالب است. برای این کار راهنمای انتخاب کاغذ دیواری پذیرایی را مطالعه و بهترین رنگ سازگار با محیط را انتخاب کنید.

در واقع در زمان انتخاب نوع رنگ دیوار باید اول سلیقه خود و بعد به اصول رنگ و دکوراسیون توجه کنید. اگر میخواهید به طور اصولی بهترین انتخاب رنگ دیوار را داشته باشید، ما به شما در این پست کمک خواهیم کرد.

چه نوع رنگی برای دیوار مناسب است؟

دانستن پاسخ این سوال، هم اندازه‌ی سلیقه شما به جنس و نوع پوشش دیوار بستگی دارد. این به این معناست که در هنگام انتخاب انواع رنگ برای دیوار در ساختمان، اینکه با چه رنگی روی دیوار نقاشی کنیم، تحت تاثیر جنس دیوار می‌تواند متفاوت باشد. داشتن اطلاعات کافی درباره انواع رنگ‌ها و ترکیبات تشکیل دهنده آنها در یافتن پاسخ سوال چه رنگی برای دیوار مناسب است؟ تاثیرات مثبتی دارد.

با چه رنگی روی دیوار نقاشی کنیم؟

استفاده از انواع رنگ‌های پوششی برای جنس‌های مختلف دیوار و در ادامه آن در نظر گرفتن رنگ‌های مختلف برای تطابق رنگ دیوار با دکوراسیون و نقاشی ساختمان مدرن در انتخاب انواع رنگ دیوار از اهمیت بالایی برخوردار است. انتخاب سیلر و پرایمر مناسب برای رنگ آمیزی در مطلوب بودن نتایج انتخاب بهترین رنگ برای دیوار خانه تاثیر بسزایی دارند.

رنگ دیوار بر اساس محل قرارگیری آن در خارج و داخل خانه، جنس دیوار و اندازه‌ی هماهنگی آن با نقاشی ساختمان در انواع رنگ دسته بندی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. انتخاب زیباترین رنگ ساختمان که متناسب با دکوراسیون داخلی بوده در خاص نشان دادن فضای منزل تاثیر بسزایی دارد. در این قسمت به معرفی انواع رنگ برای دیوار می‌پردازیم.

رنگ پرایمر برای دیوار

رنگ پرایمر برای ایجاد یک زیرساخت و زیر لایه نقاشی برای پوشاندن و محافظت از دیوار‌هایی از جنس گچ مورد استفاده قرار می‌گیرند. در دیوار‌های تازه گچ شده و یا ساختمان‌های نوساز ، رنگ پرایمر بصورت محلول و با حجم ده درصد آب به کار برده می‌شود. این امر باعث می‌شود گچ دیوار مجدد خیس خورده و برای جذب رنگ آمادگی داشته باشد. به همین منظور رنگ پرایمر یکی از گزینه های بهترین رنگ برای دیوار گچی به حساب می‌آید.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ زیرلایه برای دیوار

این نوع رنگ برای پوشاندن سطح دیوار‌های قبلا رنگ خورده استفاده می‌شوند. این رنگ‌ها بعنوان پوششی برای رنگ‌های زیرین قبل از اعمال رنگ اصلی به کار می‌روند. انتخاب روشن و تیره بودن رنگ زیر لایه وابسته به رنگ اصلی ونهایی است.

رنگ‌های براق

از این سبک رنگ‌ها بیشتر برای سطوح چوبی درخشندگی و جلوه دارند، اما اوصولا برای زیرسازی لایه دیوار نیز از این رنگ‌ها قبل از نقاشی ساختمان استفاده می‎شود. این سبک رنگ‌ها برای پوشش سطح دیوار قبل از اعمال انواع رنگ دیوار به کار برده می‌شوند.

شناخت رنگ‌ها در پاسخ به سوال چه نوع رنگی برای دیوار مناسب است؟ یک راهنمای خوب به شمار می‎‌آید. پس از آشنایی نسبی به انواع رنگ‌های پوششی به معرفی با انواع رنگ دیوار می‌پردازیم.

نکاتی که در دکوراسیون اتاق خواب نوزاد باید مورد توجه باشد + ایده های جذاب

انواع رنگ دیوار

قبل از انتخاب انواع رنگ برای ساختمان، تناسب سبک و رنگ انتخابی را با دکوراسیون و نقاشی ساختمان در نظر داشته باشید. در واقع اینکه چه رنگی برای دیوار مناسب است؟ یک کلیت و هماهنگی بین جنس رنگ، دیوار و سبک طراحی اعمال شده در فضای ساختمان می‌باشد. در ادامه با معرفی انواع رنگ برای دیوار یا شما همراه خواهیم بود.

رنگ اکریلیک

از رنگ اکریلیک دیوار در نقاشی ساختمان اصولا برای ایجاد طرح و نقش روی دیوار استفاده می‌شود. این سبک رنگ به دلیل تنوع بالایی که در انواع رنگ‌ها دارد و همین طور انعطاف پذیری آن برای اجرا روی هر سطوحی در رنگ آمیزی دیوار یک انتخاب خوب به حساب می‌آید. رنگ اکریلیک برای دیوار به یه نوع براق، نیمه برق و مات تقسیم بندی می‌شود.

بلکا یا رنگ پوششی

بلکا یا رنگ پوششی سلولزی یک پاسخ مناسب برای سوال چه رنگی برای دیوار مناسب است؟ می‌باشد. رنگ بلکا به نسبت کاغذ دیواری و دیگر سبک‌های رنگ کردن دیوار مقرون به صرفه تر است. رنگ بلکا یک پوشش مناسب برای تزیین و رنگ دیوار در منزل به شمار می‌آید و قابلیت هماهنگی دکوراسیون و طراحی داخلی منزل را سهولت می‌بخشد.

همین طور می‌توانید از ایده تلفیق رنگ بلکا با کاغذدیواری پس از مشاهده راهنمای انتخاب کاغذ دیواری پذیرایی و دیگر قسمت‌های ساختمان در نقاشی و بازسازی یک بنا بهره ببرید.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ پلاستیک

رنگ کردن دیوار با رنگ پلاستیک و خشک کردن آن بسیار راحت است. برای افرادی که در پاسخ سوال چه رنگی برای دیوار مناسب است؟ مردد هستند، رنگ پلاستیک یک انتخاب مناسب و مقرون به صرفه به حساب می‌آید.با استفاده از غلطک رنگ و قلم مو برای رنگ کاری دیوار به راحتی می‌توانید نقاشی دیوار و ساختمان را انجام دهید.

رنگ پلاستیک برای دیوار

اقداماتی مثل لکه گیری دیوار رنگ شده و همین طور رعایت اصول آماده سازی دیوار برای رنگ آمیزی شرایط را برای بهتر جلوه دادن رنگ انتخابی برای دیوار فراهم می‌کند.

رنگ روغنی

رنگ روغنی در انواع براق،نیمه براق و مات برای دیوار‌های ساختمان کاربرد دارد. این سبک با قرار گیری بر سطح دیوار انعکاس نور در محیط منزل و ساختمان را بهبود می‌بخشد. استفاده از نوع براق رنگ روغنی بیشتر برای دیوار‌های پذیرایی و نیمه مات و مات برای دیوار اتاق‌های دیگر توصیه می‌شود. رعایت اصول چگونه رنگ روغن را خشک کنیم در اجرای صحیح این متد نقاشی ساختمان تاثیر بسزایی دارد.

از بین بردن آثار به جا مانده از نصب کاغذ دیواری روی و همین طور لکه‌های به جای مانده از نصب کاغذ دیواری روی گچ از جمله اقداماتی است که پیش از شروع رنگ آمیزی دیوار با رنگ روغنی باید به آن توجه ویژه داشت.

رنگ پتینه

پتینه کاری یک سبک جدید طراحی و رنگ دیوار است که به دو سبک مدرن و کلاسیک صورت می‌گیرد. این سبک رنگ در ایجاد یک فضای خاص و زیبا در منزل تاثیر فراوانی دارد. هماهنگی دیوار با طراحی و دکوراسیون داخلی یکی از مزیت‌های استفاده از پتینه برای دیوار است.

بهترین رنگ برای دیوار گچی

شما برای رنگ کردن دیوارهای گچی می‌توانید از انواع رنگ‌های براق و مات استفاده کنید، اما بهترین رنگ برای دیوار گچی، استفاده از رنگ های براق است؛ به خصوص که استفاده از رنگ پرایمر، به عنوان یک زیر لایه هم، به زیباتر و جذاب نشان دادن دیوارها کمک می‌کند.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

به طور کلی در ارتباط با رنگ آمیزی دیوارهای گچی باید چند نکته کلی که در زیر به آنها اشاره می کنیم را در نظر بگیرید.

حتما برای دیوارهای گچی از رنگ‌های با کیفیت استفاده کنید.
از غلطک مناسب برای نقاشی دیوارهای گچی استفاده کنید. با توجه به دیوار گچی، اینکه سطح دیوار صاف است، پوست پوسته شده و یا برجستگی های زیادی دارد، غلطک مناس برای نقاشی را انتخاب کنید.

مزایا و معایب انواع رنگ دیوار

هر کدام از انواع رنگ‌ها، حتی اگر بهترین رنگ برای دیوار خانه باشند هم، دارای مزایا و عیب هایی هستند؛ در ادامه مزایا و معایب انواع رنگ‌های ساختمانی جدید را بررسی کرده‌ایم.

مزایا رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک به راحتی با آب مخلوط می‌شوند و نیاز به حلال های نفتی ندارند.
این نوع رنگ دیوار، اگر درجه یک باشد؛ به راحتی قابل شست و شو است.
سرعت در رنگ آمیزی دیوار و اتمام کار در این رنگ ها بالا است.
رنگ پلاستیک در مقایسه با انواع رنگ دیوار، بوی زننده ای ندارند.
این نوع رنگ های ساختمانی زود خشک می‌شوند.
رنگ های پلاستیک مات بوده و ایراد های دیوار ها و سقف ها را تا حد زیادی از بین می‌برند.

نقش شگفت انگیز کوسن در دکوراسیون را بشناسید !

معایب رنگ پلاستیک

آب را به خود جذب میکند.
زود چرک می‌شود و قابل شست و شو نمی‌باشد. (فقط درجه یک آن قابل شستشو است).
این نوع رنگ دیوار قابل استفاده بر روی آهن آلات مثل در و پنجره و نرده نمی باشد.

مزایای رنگ روغنی

رنگ روغنی، نسبت به دیگر انواع رنگ دیوار، دوام بالایی دارد.
این نوع رنگ ها، قابل شست‌وشو هستند.
رنگ روغنی پوشش‌دهی مناسبی روی در و پنجره دارد.
این نوع رنگ، باعث روشن تر شدن خانه میشود؛ چرا که نوع براق آن نور را منعکس می‌کند.

معایب رنگ‌های روغنی

این نوع رنگ ساختمان، ایرادات دیوار و ناهمواری‌های گچکاری را به وضوح نمایان می‌کند.
قبل از شروع رنگ آمیزی حتما باید نسبت به لکه گیری دیوار رنگ شده اقدام شود.

بهترین رنگ برای دیوار خانه
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی زمان بیشتری می‌برد.
رنگ روغنی مات قابلیت پوشش‌دهی کمتر و بوی بیشتری دارد.
اصول نصب کاغذ دیواری روی رنگ روغن برای موارد احتمالی تغییر دکوراسیون باید حتما در نظر گرفته شود.
این نوع رنگ بوی تندی دارد.

مزایای رنگ مولتی کالر

تنوع طرح و رنگ مولتی کالر بسیار زیاد است و بیش از ۴۰ ترام دارد.
این نوع رنگ ها، لایه نازکی روی سطح مختلف می‌کشاند و باعث می‌شود عیب‌های زیر آن به چشم نیاید.
رنگ های مولتی کالر، دوده و غبار را به خود جذب نمی‌کند و به همین دلیل برای محل‌های پر رفت ‌و آمد و راه‌پله‌ها بسیار مناسب است.
رنگ‌آمیزی دیوار با این نوع رنگ ها، بسیار سریع و آسان و توسط اسپری اجرا می‌شود. برای یادگیری این روش می توانید به محتوای مربوط به آن که ( آموزش رنگ آمیزی با اسپری) است مراجعه کنید.
این نوع رنگ ها قابلیت شست‌وشوی بالایی دارد.
بوی کمی دارد که به سرعت از بین می‌رود.

مزایای رنگ بلکا در نقاشی ساختمان

این نوع رنگ، عیب‌های دیوار را به خوبی می‌پوشاند و نیاز به زیرسازی ندارد.

بهترین رنگ برای دیوار خانه
رنگ بلکا عایق گرما و سرما است.
تنوع رنگ این نوع رنگ ساختمانی بسیار بالاست.
رنگ‌آمیزی با بلکا ایجاد حساسیت نمی‌کند.
رنگ بلکا به راحتی با کف شامپو فرش شسته می‌شود.
ضد آب است و ترک نمی‌خورد.

مزایای رنگ آکریلیک در نقاشی ساختمان

رنگ اکرولیک با محیط زیست سازگار است و به آن آسیب نمی‌رساند.
این نوع رنگ ها نیازی به حلال آلی و شیمیایی ندارد و با آب رقیق می‌شود.
این نوع رنگ ها تنوع رنگ بالایی دارد.
غلظت بالایی دارد و به خوبی سطوح را می‌پوشاند.
بوی نامطبوعی ندارد.
به سرعت خشک می‌شود.
رنگ‌آمیزی آن روی تمام سطوح قابل اجرا است.
ایجاد حساسیت نمی‌کند.
دوام و ماندگاری بالایی دارد.
تنها عیب این نوع رنگ ها، عدم امکان استفاده برای درب ها و چهار چوب ها است.

نکات انتخاب رنگ دیوار برای قسمت های مختلف منزل

برای بهترین رنگ برای دیوار خانه ابتدا باید رنگ لوازم منزل و دکوراسیون داخلی منزل خود را در نظر بگیرید سپس با توجه به آن ها رنگی مناسب را برای دیوارها انتخاب کنید.
اگر تمایل دارید برای هر اتاق منزل، پذیرایی و … از رنگ مجزایی استفاده کنید بهتر است فضای بین اتاق ها، ورودی ها و راهرو ها نپبا رنگ خاکستری ملایم رنگ آمیزی کنید تا رنگ آمیزی دیوارهای منزل شما جذاب تر به نظر برسد.
اگر تمایل دارید اتاق ها بزرگ و روشن تر به نظر برسند بهتر است از رنگ‌های روشن و براق برای رنگ آمیزی دیوارها استفاده کنید.

بهترین رنگ برای دیوار خانه
اگر برای رنگ کردن دیوارها از رنگ های بسیار درخشان و یا تیره و مات استفاده کرده‌اید بهتر است آستری و بتونه کاری را هم از همان رنگ روی دیوار بزنید.
می‌توانید با کمک رنگ آمیزی دیوار و سقف و کف اتاق با رنگ های خنثی نقص‌های معماری را برطرف کنید.

بهترین رنگ برای دیوار پذیرایی

رنگ سفید برای دیوار پذیرایی (دیوارها و سقف)

رنگ سفید یا رنگ استخوانی یکی از رنگ های محبوب در چند سال اخیر است، پیش از این رنگ کرم بسیار معمول و پرطرفدار بود ولی امروزه رنگ سفید هم می تواند با آن رقابت کند.

روش های برق انداختن و تمیز کردن لوستر ؛ طوری که برق از سر مهمونای عید بپرونه !

این رنگ خصوصا برای اتاق پذیرایی کوچک و یا کم نور انتخاب هوشمندانه ای است.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

یکی از مهمترین خصوصیات انتخاب رنگ سفید برای دیوار اتاق پذیرایی این است که حسابی دستمان برای انتخاب رنگ مبلمان و سایر وسایل باز است. مثلا در همین نمونه اتاق پذیرایی در عکس بالا، رنگ مبلمان پاستلی و در طیف رنگی صورتی و آبی است و ترک بسیار شیکی با دیوارهای یکپارچه سفید ایجاد کرده است.

رنگ آبی برای دیوار پذیرایی

رنگ آرامش بخش و زیبای آبی می تواند انتخاب خوبی برای دکوراسیون اتاق پذیرایی باشد. در این حالت می توان به یک دست شدن کل فضا و انتخاب مبلمان آبی هم فکر کرد.

در اینجا پرداحتن به این نکته ضروری است که وقتی از هر رنگی مثلا همین آبی صحبت می کنیم، طیف رنگی بسیار وسیعی را شامل می شود؛ از رنگ ملایم آبی آسمانی گرفته تا رنگ آبی کلاسیک که رنگ سال 2020 بود.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ طوسی برای دیوار پذیرایی

رنگ طوسی برای خیلی ها رنگ سرد و خنثی است و خیلی آن را برای اتاق پذیرایی که باید بیشتر به چشم بیاید نمی پسندند ولی واقعیت این است که رنگ طوسی بسیار حرفه ای است و با کاربرد ماهرانه آن می توان فضایی منحصر به فرد و زیبا خلق کرد.

در ایده چیدمان و ترکیب رنگی اتاق پذیرایی تصویر بالا ببینید که چطور رنگ گرم کرد در کنار رنگ طوسی روشن دیوار ها و طوسی تیره میز و پنجره ها، مجموعه چشمگیر و ملیح را ایجاد کرده است.

رنگ هلویی برای دیوار پذیرایی

ایده جذاب برای رنگ دیوار پذیرایی رنگ خاص و زیبای هلویی است. رنگ بین صورتی و نارنجی و طلایی. نه خیلی گرم است و نه خیلی سرد و با هر دو گروه رنگی به زیبایی ترکیب می شود.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ کرم و قهوه ای برای دیوار پذیرایی

در این ایده رنگ اتاق پذیرایی می توانیم به این نکته اشاره کنیم که رنگ دوم را می توان با انتخاب متریال متفاوت به دیوارها اضافه کرد. مانند این فضا که با انتخاب آجر و چوب، رنگ های گرم و طیف قهوه ای به دیوارهای کرم رنگ اضافه شده اند.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ زرشکی برای دیوار پذیرایی

به طور کلی رنگ های تیره برای اتاق پذیرایی جلوه بصری فوق العاده بالایی ایجاد می کنند ولی به همان اندازه که رنگ تیره می تواند جلوه فضا را زیاد کند، در صورت انتخاب نادرست طیف و ترکیب رنگی با مبلمان و سایر وسایل در اتاق پذیرایی، می تواند فضایی خفه و دلگیر به وجود آورد.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ سبز برای دیوار پذیرایی

رنگ سبز نماد هماهنگی و تجدید است و از آنجا که بازتابی از رنگ های طبیعت است، یکی از بهترین گزینه ها برای رنگ دیوار اتاق پذیرایی است. اگر فضا یا شرایط لازم برای نگهداری گل و گیاه خانگی را ندارید، دیوارهای سبز می توانند زندگی را وارد فضا کنند. رنگ سبز برای اتاق پذیرایی، گزینه مناسب برای کسانی است که رنگ های خنثی را خیلی کسل کننده می دانند.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ نوک مدادی برای دیوار پذیرایی (طوسی تیره)

طوسی تیره بارزترین رنگ برای اتاق نشیمن نیست، اما یک انتخاب بسیار عالی باشد. یک اتاق پذیرایی با دیوارهای سیاه یا نوک مدادی، غیر منتظره و چشمگیر است. جزئیات معماری و اکسسوری ها در اتاق بیشتر جلب توجه می کنند. مبلمان شما در پس زمینه تاریک ظاهر می شود. اگر اتاق پذیرایی شما آفتابگیر باشد، دیوارهای سیاه می توانند تابش نور طبیعی را تعدیل کنند.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

رنگ یاسی برای دیوار پذیرایی

اتاق پذیرایی با دیوار هایی به رنگ یاسی، یک اثر آرام بخش بر روی کل خانه شما خواهد داشت. رنگ یاسی با رنگ های گرم مانند قهوه ای و کرم به خوبی هماهنگ می شود.

بهترین رنگ برای دیوار خانه

اگر اتاق پذیرایی شما کف پوش پارکت دارد، رنگ یاسی قطعا یک انتخاب شیک است.

 

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

12 تیر 1401

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *