افتتاح حساب ترکیه
بهترین هدفون بی سیم

خرید هدفون مستلزم داشتن آگهی قبلی و شناخت شما از برند ها و مدل ها است. گروه تکنولوژی شادمگ به شما کمک میکند تا در انتخاب بهترین هدفون بی سیم در بازار دچار مشکل نشوید.

هدفون باسیم، بی‌سیم یا کاملاً بی‌سیم

هدفون‌های بی‌سیم قدیمی نیاز به یک دانگل جداگانه برای ارسال صدا از دستگاه پخش‌کننده داشتند. با رونق هدفون‌های بلوتوث در سال‌های اخیر، دیگر کمتر شرکتی مدل‌های بی‌سیم قدیمی را تولید می‌کند.

هدفون‌های بلوتوث کنونی در مقایسه با مدل‌های چند سال قبل، صدای با کیفیت‌تری را منتقل می‌کنند و به دلیل فقدان سیم، آزادی عمل بیشتری به همراه دارند.

اما اگر قصد خرید هدفون با کیفیت صدای عالی را دارید بهتر است به دنبال مدل‌های باسیم باشید. هدفون‌های با سیم معمولاً از طریق جک ۳.۵ یا ۶.۳ میلی‌متری به دستگاه پخش کننده وصل می‌شوند.

در بازار فیش‌های متنوعی برای تبدیل این دو جک به هم موجود است. جک های ۲.۵ میلی متری هم به مرور رو به فراموش شدن هستند و در کمتر دستگاه یا هدفون جدیدی به چشم می‌خورند.

بهترین هدفون بی سیم

برخی از هدفون‌ها هم به درگاه USB-C یا لایتنینگ مجهز شده‌اند و به کار آن دسته از افرادی می‌آیند که موبایل‌شان فاقد درگاه 3.5 میلی‌متری هدفون است. البته در انتخاب هدفون‌های USB-C باید حواستان باشد که از سازگاری آن با گوشی موبایل خود اطمینان پیدا کنید. برای این منظور می‌توانید به وبسایت سازنده هدفون مراجعه نمایید.

راهنمای خرید هدفون

هدفون‌های بلوتوث پیشرفته‌تر که به نام هدفون کاملاً بیسیم (True Wireless) معروف هستند به صورت دو گوشی ظریف و بدون هر گونه سیم طراحی شده‌اند.

نحوه اتصال این مدل‌ها به موبایل معمولاً به این صورت است که یک گوشی، از طریق بلوتوث به موبایل متصل می‌شود و سیگنال‌های صوتی را به گوشی دیگر می‌فرستند.

به همین دلیل برخی از این هدفون‌های کاملاً بی‌سیم (به ویژه مدل‌های ارزان قیمت) از مشکلاتی از جمله تأخیر صدا بین دو گوشی یا قطعی گاه و بی گاه صدا یا اتصال رنج می‌برند. البته برخی از مدل‌های کاملاً بی‌سیم هم امکان اتصال جداگانه هر گوشی به موبایل را دارند اما در این صورت، گوشی موبایل هم باید از این قابلیت پشتیبانی کند.

همچنین باید اشاره کنیم که تقریباً تمامی گوشی‌های کاملاً بیسیم، به همراه باکس جداگانه‌ای عرضه می‌شوند که امکان شارژ چندین باره گوشی‌ها را فراهم می‌کند.

انواع هدفون بی سیم

در ادامه به انواع هدفون‌ها از نظر نحوه قرار گیری داخل یا روی گوش و مزایا و معایب هر کدام از آنها اشاره می‌کنیم.

هدفون داخل گوشی

این هدفون‌ها در بخش داخلی لاله و بیرون مجرای گوش می‌نشینند؛ البته در برخی از مدل‌ها، بخش کوچکی از هدفون وارد مجرا می‌شود و می‌تواند از نفوذ نویز بیرون به داخل گوش بکاهد.

بسیاری از این هدفون‌ها همراه با سر گوشی‌های متنوع در سایزهای مختلف ارائه می‌شوند تا بسته به اندازه گوش، مدل مورد نیاز خود را استفاده کنید. از مزایای این هدفون‌ها، وزن کم، اندازه جمع و جور و راحتی در حمل و نقل است.

هدفون‌های تو گوشی بلوتوث در انواع متنوعی تولید می‌شوند. مدل‌های ساده با یک سیم به هم متصل شده‌اند و معمولاً باتری، در یک بخش کوچک بین دو هدفون قرار دارد.

مدل‌های دور گردنی دارای یک بخش نعلی شکل هستند که باتری و سایر بخش‌ها را در خود جای داده و در عین حال سیم‌های دو گوشی از دو طرف آنها خارج می‌شوند. این مدل‌ها که روی گردن قرار می‌گیرند شاید از دید بسیاری از کاربران چندان راحت نباشند.

بهترین هدفون بی سیم

اما در عوض در این مدل‌ها خبری از مشکل تاخیر صدا بین دو گوشی، عدم اتصال گاه و بیگاه یکی از گوشی‌ها یا احتمال گم شدن یکی از آنها نیست. از طرف دیگر مدل‌های با کیفیت صدای شبیه به نمونه‌های کاملا بیسیم، معمولا با قیمت پایین‌تری به فروش می‌رسند.

مزایای هدفون داخل گوشی

جمع و جور و سبک
مجهز بودن بیشتر مدل‌ها به میکروفن
عایق‌بندی مناسب صدا در مدل‌های با لاستیک سیلیکونی توگوشی
امکان استفاده راحت همراه با عینک، کلاه، گوشواره یا هر مدل مو

معایب هدفون داخل گوشی

کیفیت صدای پایین‌تر و بیس ضعیف‌تر در مقایسه با مدل‌های دور گوشی
ناراحتی داخل گوش در استفاده طولانی مدت برای برخی افراد
پوشیدن و در آوردن مشکل در برخی مدل‌ها
احتمال گره خوردن یا آسیب دیدن سیم در مدل‌های باسیم
شارژدهی پایین در برخی مدل‌های بلوتوث

هدفون رو گوشی (on ear)

این هدفون‌ها نسبت به مدل‌های دور گوشی سبک‌تر هستند و اندازه جمع و جور‌تری دارند. برخی از کاربران معتقدند این هدفون‌ها راحت‌تر روی سر قرار می‌گیرند و در عین حال مشکل عرق کردن دور گوش در استفاده طولانی مدت را هم ایجاد نمی‌کنند.

هدفون‌های رو گوشی هم مشابه با مدل‌های دور گوشی در مدل‌های پشت باز و پشت بسته عرضه می شوند و معمولاً صدای بیرون را بیشتر از مدل‌های دور گوشی به گوش می‌رسانند. کمی بعدتر در مورد تفاوت‌های هدفون‌های پشت باز و پشت بسته توضیح خواهیم داد.

بهترین هدفون بی سیم

برخی هدفون‌های رو گوشی قابلیت جمع شدن دارند تا در زمانی که استفاده نمی‌شوند فضای کمتری اشغال کنند. هدفون‌های رو گوشی بی‌سیم از باتری‌های بزرگی بهره می‌برند و به همین دلیل معمولاً شارژدهی بالاتری نسبت به مدل‌های داخل گوشی بی‌سیم دارند.

مزایای هدفون رو گوشی

نسبتاً قابل حمل و وزن متوسط
قرار گیری راحت‌تر روی گوش از نظر گرم شدن و تعرق در مقایسه با هدفون های دور گوشی
امکان جمع شدن در برخی از مدل‌ها برای حمل راحت‌تر

معایب هدفون رو گوشی

عایق بندی نامناسب نویز در مقایسه با مدل‌های داخل گوشی و دور گوشی
نشت صدا به بیرون
بیس ضعیف‌تر در مقایسه با مدل‌های رو گوشی
آزار دادن گوش برخی افراد

هدفون دور گوشی (over ear)

هدفون‌های دور گوشی تمام گوش را می‌پوشانند و به دلیل اندازه بزرگتری که دارند معمولاً دایورهای بزرگتر و با فاصله‌ای بیشتر از گوش را در خود جای می‌دهند. به همین دلیل این هدفون‌ها صدای بلندتری تولید می‌کنند و کیفیت بیس بالاتری دارند.

علاوه بر این، به ویژه در مدل‌های با کیفیت و گران قیمت، صدایی شبیه به اسپیکرها تولید می‌کنند و حس صدای فراگیرتری را القا می‌کنند.

مزایای هدفون دور گوشی

بهترین حجم صدا، بهترین کیفیت، بالاترین میزان بیس و حس صدای فراگیرتر در مقایسه با هدفون‌های داخل گوشی و رو گوشی (بسته به مدل)
مجهز شدن برخی مدل‌ها به کابل قابل جدا شدن و دور گوشی‌های قابل تعویض

معایب هدفون دور گوشی

سنگین برای برخی افراد
قابلیت حمل نامناسب
ایجاد مشکل گرما و عرق کردن گوش در برخی مدل‌ها
نیاز به آمپلی‌فایر هدفون، در مدل‌های حرفه‌ای با امپدانس بالا
عدم امکان استفاده همزمان با عینک، گوشواره و برخی مدل‌های مو (در بیشتر مدل ها)

معرفی بهترین هدفون بی سیم

در سالی میلادی که گذشت در مطلب راهنمای خرید هدفون دیجیاتو مدل‌های متنوعی را برای خرید پیشنهاد دادیم. قصد داریم به لیست بهترین هدفون بی سیم 2021 دنیا نگاهی داشته باشیم.

بهترین هدفون بی سیم

این مطلب ترتیب خاصی را در انتخاب هدفون‌ها در نظر نگرفته‌ اما ابتدا به معرفی مدل‌های توگوشی و سپس روگوشی و دور گوشی پرداخته‌ایم. همچنین قیمت‌هایی که اعلام شده مربوط به زمان نگارش مطلب هستند. برخی از هدفون‌ها در ایران موجود هستند و برخی دیگر هنوز به کشور وارد نشده‌اند یا اخیرا کمیاب شده‌اند.

سامسونگ گلکسی بادز پرو

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم
نوع اتصال: بلوتوث ۵ با پشتیبانی از کدک‌های AAC ،SBC و Scalable Audio سامسونگ
مقاومت در برابر آب: تا عمق یک متری و به مدت ۳۰ دقیقه (گواهینامه استاندارد IPX7)
شارژدهی: گوشی‌ها تا ۸ ساعت با حذف نویز خاموش و تا ۵ ساعت با حذف نویز روشن / به همراه کیس شارژ مجموعا تا ۲۸ ساعت با حذف نویز خاموش و تا ۱۸ ساعت با حذف نویز روشن
درایور: دوگانه شامل ووفر ۱۱ میلی‌متری و توییتر ۶.۵ میلی‌متری
وزن: هر گوشی ۶.۳ گرم و کیس ۴۴.۹ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: درگاه USB-C و شارژ بیسیم Qi
سایر قابلیت‌ها: قابلیت پخش صدای محیط، حذف نویز فعال، صدای فضایی سه بعدی
قیمت: حدود ۳ میلیون تومان

گلکسی بادز پرو پیشرفته‌ترین ایرباد کاملا بیسیم سامسونگ است و بی دلیل نیست که عنوان بهترین هدفون بی سیم 2021 این کمپانی را از آن خود کرده است.

این ایرباد کاملا بی سیم از برخی قابلیت‌های مشابه اپل ایرپادز پرو بهره می‌برد. از جمله این قابلیت‌ها پخش صدای ۳ بعدی با حرکت سر و نیز سوییچ خودکار بین دستگاه‌های مختلف گلکسی هستند. البته برای این دو قابلیت باید یک گوشی یا تبلت نسبتا جدید سامسونگ را داشته باشید.

با این حال حتی اگر گوشی سامسونگ هم نداشته باشید، این هدفون به دلیل قابلیت‌ها و کیفیت صدا، یکی از بهترین گزینه‌های لیست است.

گلکسی بادز پرو امکان اتصال به تمامی گوشی‌های اندرویدی و نیز آیفون را دارد اما کاربران برندهای به غیر از سامسونگ تقریبا تنها محدود به کدک کم کیفیت‌تر SBC هستند و امکان اتصال با کدک با کیفیت Scalable Audio سامسونگ را ندارند.

علاوه بر این از کدک با کیفیت aptX پشتیبانی نمی‌شود. گلکسی بادز پرو همچنین حذف نویز فعال و پخش صدای محیط بسیار با کیفیت، شارژدهی باتری طولانی و کیفیت صدای خوبی دارد و در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار هم مقاومت می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم بررسی کامل گلکسی بادز پرو در دیجیاتو را بخوانید.

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ تا 20 میلیون در اسفند 1402

اگر به دنبال یک ایرباد کاملا بیسیم خوب دیگر از سامسونگ هستید که ابعاد کوچکتر و کمی قیمت پایین‌تری داشته باشد، گلکسی بادز ۲ که قبلا در دیجیاتو بررسی کرده‌ایم هم یکی از بهترین هدفون‌های بازار است.

اپل ایرپادز پرو ؛‌ بهترین هدفون بی سیم

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰
مقاومت در برابر آب: استاندارد IPX4 در برابر آب و عرق
شارژدهی: ۴.۵ ساعت موسیقی یا ۳.۵ ساعت مکالمه با حذف نویز روشن / ۵ ساعت با حذف نویز خاموش / مجموعاً (کیس و گوشی‌ها) ۲۴ ساعت موسیقی یا ۱۸ ساعت مکالمه با حذف نویز روشن
وزن: هر گوشی ۵.۴ گرم و کیس ۴۵.۶ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: درگاه لایتنینگ یا شارژ بیسیم Qi
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال، پخش صدای محیط، صدای فضایی سه بعدی
قیمت: حدود ۶ میلیون تومان

ایرپادز پرو (نگاه نزدیک دیجیاتو) بهترین هدفون بی سیم 2021 برای کاربران آیفون البته در بین مدل‌های ترو وایرلس (کاملا بی‌سیم) است.

این هدفون، حذف نویز فعال عالی و کیفیت بالایی دارد و در عین حال می‌تواند صدای محیط را پخش کند. ایرپادز پرو همچنین از پخش صدای ۳ بعدی بهره می‌برد؛ البته برای استفاده از این قابلیت باید محتوای مورد نظر هم از آن پشتیبانی کند.

اگر گوشی اندرویدی دارید بهتر است قید خرید ایرپادز پرو را بزنید و به سراغ برندهای دیگر با قیمت مشابه بروید؛ چرا که به دلیل پشتیبانی از کدک AAC، روی بیشتر گوشی‌های اندرویدی کارایی چندان مناسبی ندارد.

از طرف دیگر قابلیت تست فیت شدن ایرپادز پرو در گوش و توقف خودکار آهنگ با در آوردن از گوش روی اندرویدی‌ها کار نمی‌کند اما روی تمامی گوشی‌ها می‌توان از قابلیت حذف نویز قدرتمند و پخش صدای محیط استفاده کرد.

سونی WF-1000XM4 ؛ بهترین ایرباد کاملا بی سیم از نظر کیفیت صدا

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۲ با پشتیبانی از LDAC، AAC و SBC
مقاومت در برابر آب: گواهینامه IPX4 برای مقاومت در برابر آب و عرق
شارژدهی: ۸ ساعت موسیقی یا ۵.۵ ساعت مکالمه با حذف نویز روشن/ ۱۲ ساعت موسیقی یا ۶ ساعت مکالمه با حذف نویز خاموش / مجموعاً (کیس و گوشی‌ها) ۲۴ ساعت موسیقی با حذف نویز روشن
محدوده پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز برای نرخ نمونه برداری ۴۴.۱ کیلوهرتز و ۲۰ هرتز تا ۴۰ کیلوهرتز برای کدک LDAC و نرخ نمونه برداری ۹۶ کیلوهرتز
درایور: ۶ میلی‌متری
وزن: هر گوشی ۷.۳ گرم و کیس به همراه ایربادها ۴۱ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: درگاه USB-C و شارژ وایرلس Qi
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال، پخش فعال صدای محیط، گواهینامه Hi-Res AUDIO
قیمت حدود ۸.۵ میلیون تومان

سونی WF-1000XM4 که بهترین هدفون کاملا بی‌سیم سونی تا به امروز محسوب می‌شود، کیفیت صدای بسیار بالا و دقت صدای عالی دارد و از نظر کیفیت حذف نویز هم در بین بهترین‌های بازار قرار می‌گیرد.

از نظر شارژدهی باتری نیز این هدفون کاملا بی‌سیم سونی عالی عمل می‌کند. قرارگیری گوشی‌ها در گوش بسیار راحت است و حتی بدون فعال کردن قابلیت حذف نویز هم میزان زیادی از نویز محیطی به لطف فیت‌ شدن مناسب در گوش، مسدود می‌شود.

بهترین هدفون بی سیم

یکی از مزیت‌های این مدل نسبت به نسل قبل گواهینامه IPX4 است که اگرچه بر خلاف بسیاری از ایربادهای کاملا بیسیم هم رده، توان مقاومت در زیر آب را ندارد اما می‌تواند در مقابل عرق و پاشش آب مقاومت کند.

از نکات منفی این مدل که برای برخی از کاربران اهمیت دارد، ابعاد بزرگ گوشی‌ها است. از رقبای نزدیک به این مدل سونی، سنهایزر Momentum True Wireless 2 است که کیفیت صدای بالا و حذف نویز قدرتمندی دارد اما با قیمتی بالاتر ( بین ۹ تا ۱۱ میلیون تومان) به فروش می‌رسد.

بوز QuietComfort Earbuds ؛ بهترین هدفون بلوتوث از نظر حذف نویز فعال

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۱ با پشتیبانی از کدک‌های AAC و SBC
مقاومت در برابر آب: پاشش آب با استاندارد IPX4
شارژدهی: ۶ ساعت پخش موسیقی / مجموعاً ۱۸ ساعت (کیس و گوشی‌ها)
وزن: هر گوشی ۸.۵ گرم و کیس به تنهایی حدود ۷۶ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: USB-C / شارژ وایرلس Qi
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال، قابلیت پخش صدای محیط
قیمت: ۹ میلیون تومان

این ایرباد بوز از نظر حذف نویز فعال عملکردی عالی دارد اما مهم‌تر، تنظیماتی است که برای این قابلیت‌ در اختیار دارید. QuietComfort امکان تنظیم حذف نویز در ۱۱ سطح مختلف را می‌دهد و از روی خود ایربادها می‌توانید بین ۳ سطح مورد علاقه خود سوییچ کنید.

از طرف دیگر کیفیت صدای این مدل هم بسیار بالا است و بیس قدرتمندی را پخش می‌کند. QuietComfort امکان پخش صدای محیط را هم دارد و از این نظر تنها کمی ضعیف‌تر از ایرپادز پرو اپل عمل می‌کند.

بوز QuietComfort به لطف گواهینامه IPX4 در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار هم مقاوم طراحی شده است. البته متاسفانه فاقد پشتیبانی از کدک با کیفیت aptX است.

نکته منفی دیگر آن که شاید تنها برای برخی از کاربران مهم باشد، اندازه نسبتا بزرگ ایربادها است.

جبرا الیت اکتیو 75t ؛ بهترین هدفون بی سیم 2021 برای فعالیت‌های ورزشی

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک‌های AAC و SBC
مقاومت در برابر آب: عرق و آب با استاندارد IP57
شارژدهی: ۷.۵ ساعت پخش موسیقی / مجموعاً ۲۸ ساعت پخش موسیقی (کیس و گوشی‌ها)
محدوده پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز
وزن: هر گوشی ۵.۵ گرم و کیس به تنهایی ۳۲ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: USB-C
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال
قیمت: حدود ۲۰۰ دلار

جبرا الیت اکتیو 75t به طور ویژه برای ورزشکاران و دوندگان طراحی شده و بهترین هدفون بی سیم 2021 برای ورزش کردن است.

این مدل حتی با فعالیت‌های سنگین و پر تحرک هم از گوش نمی‌افتد. علاوه بر این صدای با کیفیت، بالانس و بسیار بلند و شارژدهی باتری قابل قبولی دارد.

جبرا در این مدل از کلیدهای فیزیکی بهره برده که استفاده از ‌آنها حین ورزش، در مقایسه با کلیدهای لمسی معمول، راحت‌تر و کم خطا‌تر است.

جبرا همچنین مدتی‌ است که امکان حذف نویز فعال را هم از طریق آپدیت، به الیت اکتیو 75t و الیت 75t افزوده است.

اپل ایرپادز ۳ ؛‌ بهترین هدفون بی سیم 2021 اپل برای مکالمه

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم با طراحی اوپن فیت
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰
مقاومت در برابر آب: استاندارد IPX4 در برابر آب و عرق
شارژدهی: ۶ ساعت موسیقی یا ۴ ساعت مکالمه / مجموعا ۲۴ ساعت به همراه کیس شارژ
وزن: هر گوشی ۴.۲۸ گرم و کیس ۳۷.۹۱ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: درگاه لایتنینگ یا شارژ بیسیم Qi
سایر قابلیت‌ها: صدای فضایی سه بعدی
قیمت: حدود ۵ میلیون تومان

ایرپادز ۳ در مقایسه با نسل قبل از نظر طراحی بسیار به مدل گران‌قیمت‌تر ایرپادز پرو نزدیک شده است. اما از نظر نحوه قرار گرفتن در گوش، با مدل پرو تفاوت دارد. ایرپادز ۳ از نوع اپن فیت است؛ در حالی که مدل پرو طراحی کلوز فیت دارد. همین موضوع مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارد.

طراحی باز موجب می‌شود گوش هیچ کاربری را اذیت نکند اما از طرف دیگر صدای محیط هم بیشتر از مدل‌های با لاستیک‌های فیت شونده، به گوش نفوذ کند.

اما همین طراحی ممکن است برای برخی از کاربران چندان خوشایند نباشد؛ چرا که به خوبی در گوشی برخی افراد فیت نمی‌شود و با هر تکان، احتمال بیرون افتادن گوشی وجود دارد.

بهترین هدفون بی سیم

ایرپادز ۳ همچنین بر خلاف ایرپادز پرو فاقد حذف نویز فعال است ولی اگر قیمت ارزان‌ترش را در نظر بگیریم، باید بگوییم که بهترین هدفون بی سیم 2021 اپل برای مکالمه است و البته برای گوش دادن به موسیقی هم کیفیت بالایی دارد.

این مدل هم مشابه ایرپادز پرو تنها به کاربران آیفون پیشنهاد می‌شود و کاربران اندروید بهتر است به دنبال گزینه‌های دیگری باشند چون برخی از قابلیت‌ها از جمله صدای فضایی و سوییچ شدن خودکار بین آیفون و آیپد تنها با محصولات اپل کار می‌کند.

JLab Audio GO Air POP True Wireless ؛ ارزان‌ترین هدفون کاملا بیسیم 2021

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۱ با پشتیبانی از کدک SBC
مقاومت در برابر آب: گواهینامه IPX4 برای مقاومت در برابر آب و عرق
شارژدهی: ۸ ساعت موسیقی / مجموعاً (کیس و گوشی‌ها) ۳۲ ساعت موسیقی
محدوده پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز
درایور: ۶ میلی‌متری
وزن: هر گوشی ۳.۷ گرم و کیس به همراه ایربادها ۳۵.۴ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: کابل USB-A متصل به کیس شارژ
قیمت: ۲۰ دلار

قطعا در بین مدل‌های کاملا بیسیم، نمونه‌های ارزان قیمت‌تری هم وجود دارند ولی اگر بخواهید یک هدفون با کیفیت مناسب را انتخاب کنید، این مدل جی‌لب بهترین هدفون بی سیم 2021 در بین مدل‌های ترو وایرلس است و امکاناتی دارد که حتی در برخی از هدفون‌های گران‌قیمت‌تر هم دیده نمی‌شود.

یکی از قابلیت‌های جالب این هدفون امکان انتخاب بین ۳ اکولایزر از روی گوشی‌ها و بدون نیاز به اپلیکیشن موبایل است. این مدل همچنین به لطف گواهینامه IPX4 در مقابل عرق و پاشش آب به خوبی مقاومت می‌کند.

روش حذف كردن آهنگ پيشواز همه اپراتور ها ؛ آموزش مرحله به مرحله

علاوه بر این هر کدام از ایربادها تنها با ۳.۷ گرم، بسیار سبک هستند. جی‌لب کیس این هدفون را با یک کابل USB-A متصل و غیر قابل جدا شدن طراحی کرده که کاربر را از همراه داشتن کابل شارژ جداگانه بی نیاز می‌کند و البته محدودیت‌های خاص خود از جمله طول کابل کوتاه را هم دارد.

وان مور Piston Fit BT ؛ به صرفه‌ترین هدفون بلوتوث دور گردنی

نوع هدفون: تو گوشی دور گردنی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک SBC
مقاومت در برابر آب: گواهینامه IPX4 برای مقاومت در برابر آب و عرق
شارژدهی: ۸ ساعت
محدوده پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز
درایور: ۱۰ میلی‌متری
وزن: ۱۸ گرم
جنس: ترکیبی از پلاستیک و فلز
نحوه شارژ: درگاه میکرو USB
قیمت: حدود ۵۰۰ هزار تومان

در سال‌های اخیر مدل‌های کاملا بیسیم متنوعی روانه بازار شده‌اند و به مرور شاهد کاهش محبوبیت مدل‌های دور گردنی هستیم.

بهترین هدفون بی سیم

اما این مدل‌‌ها به ویژه در بین ارزان‌قیمت‌ها همچنان چند مزیت مهم دارند. در هدفون‌های بلوتوث دور گردنی خبری از مشکل تاخیر صدا بین دو گوشی، عدم اتصال گاه و بیگاه یکی از گوشی‌ها یا احتمال گم شدن یکی از آنها نیست.

علاوه بر این مدل‌های با کیفیت صدای مشابه با نمونه‌های کاملا بیسیم، معمولا با قیمت پایین‌تری به فروش می‌رسند.

وان‌مور پیستون فیت در لیست بهترین هدفون بی سیم 2021 از به صرفه‌ترین مدل‌های پیشنهادی است. این هدفون صدایی بالانس و در حد مدل‌های گران‌قیمت‌تر دارد و بر خلاف بسیاری از مدل‌های دور گردنی، وزن آن بسیار کم است.

گوشی‌ها جنسی آلومینیومی دارند و به صورت آهنربایی به هم وصل می‌شوند. به همین دلیل حتی هنگامی که آنها را از گوش در می‌آورید، به هم وصل می‌شوند و همچنان بدون نگرانی از افتادن،‌ دور گردن قرار می‌گیرند.

هواوی فری بادز ۴ آی ؛ ارزان‌ترین هدفون کاملا بیسیم با حذف نویز فعال

نوع هدفون: تو گوشی کاملا بی سیم
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۲ با پشتیبانی از کدک‌های AAC و SBC
مقاومت در برابر آب: گواهینامه IPX4 برای مقاومت در برابر آب و عرق
شارژدهی: برای موسیقی تا ۱۰ ساعت با حذف نویز خاموش و تا ۷.۵ ساعت با حذف نویز روشن / برای مکالمه تا ۶.۵ ساعت با حذف نویز خاموش و تا ۵.۵ ساعت با حذف نویز روشن / ایربادها به کمک کیس شارژ مجموعا تا ۲۲ ساعت شارژدهی
درایور: ۱۰ میلی‌متری
وزن: هر گوشی ۵.۵ گرم و کیس ۳۶.۵ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال، پخش صدای محیط
قیمت: حدود ۱.۷ میلیون تومان

هواوی فری بادز ۴ آی که پیش از این در دیجیاتو هم بررسی کرده‌ایم در کنار حذف نویز فعال، طراحی بسیار خوب و قابلیت‌های کاربردی و قیمت مناسبی دارد.

هدفون کاملا بیسیم هواوی فری بادز ۴ آی شاید در هیچ کدام از این موارد بهترین نباشد اما هنگامی که تمامی ویژگی‌هایش در کنار هم قرار بگیرند، ارزش بالای آن خود را نشان می‌دهد.

فری بادز ۴ آی در رده قیمت خود یکی از بهترین ایربادهای کاملا بیسیم و از معدود مدل‌هایی در این رده قیمت است که در کنار کیفیت صدای قابل قبول،‌ به حذف نویز فعال مجهز شده است. علاوه بر این شارژدهی بالایی دارد و راحت و محکم در گوش قرار می‌گیرد.

جبرا الیت 45H ؛ بهترین هدفون بی سیم از نظر شارژدهی باتری

نوع هدفون: رو گوشی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک SBC
شارژدهی: ۵۰ ساعت
محدوده پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز
درایور: ۴۰ میلی‌متری
وزن: ۱۶۰ گرم
جنس: ترکیبی از پلاستیک، چرم مصنوعی و فلز
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز محیط حین مکالمه، امکان اتصال همزمان به ۲ دستگاه
قیمت: ۱۰۰ دلار

جبرا الیت 45H در لیست بهترین هدفون بیسیم 2021 یکی از برترین انتخاب‌ها است؛ البته به شرطی که به دنبال یک مدل روگوشی باشید.

بهترین هدفون بی سیم

این هدفون در مقایسه با رقبای خود کیفیت صدای خوب و کیفیت میکروفن بالایی دارد و روی گوش بسیار راحت می‌نشیند. اما یکی از مهم‌ترین مزایای آن شارژدهی باتری بسیار بالا است که به ۵۰ ساعت می‌رسد.

جبرا الیت 45H همچنین امکان تنظیم اکولایزرهای مختلف از طریق اپلیکیشن جبرا را در اختیارتان می‌گذارد. این هدفون با وجود تمام مزایا متاسفانه از کدک‌های AAC و aptX پشتیبانی نمی‌کند.

بوز Noise Cancelling Headphones 700

نوع هدفون: دور گوشی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک‌های SBC و AAC / کابل ۳.۵ میلی‌متری هدفون
شارژدهی: ۲۰ ساعت
وزن: ۲۵۴ گرم
جنس: فلز و پلاستیک
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال
قیمت: حدود ۹ میلیون تومان

این مدل بوز در کنار کیفیت صدای عالی، حذف نویز بسیار قدرتمندی دارد و به کمک ۸ میکروفن امکان انتخاب ۱۱ حالت مختلف حذف نویز را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. از نظر قرار گرفتن راحت روی گوش و نیز طراحی زیبا هم هیچ نکته منفی‌ای ندارد.

کیفیت صدای این مدل در مکالمه نیز بسیار عالی عمل می‌کند و از این نظر هم بهترین هدفون بی سیم 2021 محسوب می‌شود. البته مدل ۷۰۰ از نظر شارژدهی باتری چندان قوی نیست و با هر بار شارژ تنها ۲۰ ساعت شارژدهی دارد که در مقایسه با سونی WH-1000XM4 کمتر است.

اگر قابلیت حذف نویز روی یک هدفون دور گوشی برایتان در اولویت قرار دارد، بوز ۷۰۰ بهترین انتخاب است.

سونی WH-1000XM4 ؛ بهترین هدفون بی سیم 2021

نوع هدفون: دور گوشی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از SBC ،AAC و LDAC / کابل قابل جدا شدن با درگاه ۳.۵ میلی‌متری هدفون
شارژدهی: ۳۰ ساعت
محدوده پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلو هرتز برای اتصال بلوتوث / ۲۰ هرتز تا ۴۰ کیلو هرتز برای اتصال بلوتوث با کدک LDAC و ۴ هرتز تا ۴۰ کیلو هرتز برای اتصال باسیم
درایور: ۴۰ میلی‌متری
وزن: ۲۵۱ گرم
جنس: پلاستیک
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال، پخش صدای محیط، استاندارد Hi-Res AUDIO و Hi-Res AUDIO WIRELESS، مجهز به NFC
قیمت: حدود ۱۰ میلیون تومان

سونی WH-1000XM4 در کنار کیفیت صدای عالی برای گوش دادن به موسیقی، شارژدهی باتری بسیار خوبی دارد. حذف نویز این مدل هم در کنار بوز Noise Cancelling Headphones 700 در بین بهترین دور گوشی‌های بازار جای می‌گیرد.

در این هدفون با صحبت کردن، به طور خودکار پخش آهنگ متوقف می‌شود تا مکالمه راحت‌تری داشته باشید.

همچنین این امکان وجود دارد که با نگه داشتن دست جلوی یکی از گوشی‌ها، صدای موسیقی به طور خودکار کم شود و صدای محیط را در هدفون بشنوید.

متاسفانه سونی WH-1000XM4 با وجود این که در مقایسه با نسل قبل، حذف نویز با کیفیت‌تر و صدای بیس دقیق‌تری دارد و راحت‌تر روی گوش می‌نشیند اما بر خلاف مدل قبلی، از کدک‌های aptX و aptX HD پشتیبانی نمی‌کند.

دیگر امکانات مهمی که به این مدل اضافه شده شامل قابلیت اتصال به دو دستگاه به طور همزمان و نیز تشخیص در آوردن هدفون از روی گوش هستند.

اپل ایرپادز مکس ؛ بهترین هدفون بی سیم دور گوشی

نوع هدفون: دور گوشی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک‌های SBC و AAC
شارژدهی: ۲۰ ساعت با حذف نویز روشن یا با استفاده از صدای فضایی یا مکالمه
درایور: ۴۰ میلی‌متری
وزن: ۳۸۴.۸ گرم
جنس: فولاد ضد زنگ
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: حذف نویز فعال به کمک ۸ میکروفن، اکولایزر تطبیقی، امکان پخش صدای محیط و صدای فضایی سه بعدی
قیمت: حدود ۱۵ میلیون تومان

اگر با قیمت بالای اپل ایرپادز مکس مشکلی نداشته باشید این مدل در بین هدفون‌های دور گوشی، بهترین هدفون بلوتوث 2021 برای کاربران اپل است.

ایرپادز مکس بسیار راحت روی گوش می‌نشیند و کاملا حس یک محصول رده بالا را به شما منتقل می‌کند. کارایی سیستم حذف نویز نیز بسیار خوب است و کیفیت صدا بسیار بالا است.

علاوه بر این از صدای فضایی (Spatial Audio) برای تماشای فیلم‌ها پشتیبانی می‌کند؛ البته برای بهره بردن از این ویژگی باید محتوای پخش شده نیز از فرمت خاصی پشتیبانی نماید.

ایرپادز مکس هم مشابه دیگر هدفون‌های اپل امکان اتصال به دستگاه‌های اندرویدی را دارد اما بسیاری از قابلیت‌های آن تنها محدود به دستگاه‌های اپل است.

بهترین هدفون بی سیم

به همین دلیل اگر به دنبال خرید یک هدفون دور گوشی با کیفیت برای گوشی اندرویدی خود هستید بهتر است به طور کامل قید خرید این مدل را بزنید و به سراغ سایر مدل‌های پیشنهادی لیست بهترین هدفون بی سیم 2021 بروید.

باورز اند ویلکینز PX7 ؛ بهترین هدفون بی سیم  از نظر کیفیت صدا

نوع هدفون: دور گوشی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک‌های aptX Adaptive ،aptX ،SBC ،AAC و aptX HD
شارژدهی: ۳۰ ساعت پخش موسیقی با حذف نویز روشن
محدوده پاسخ فرکانسی: ۱۰ هرتز تا ۳۰ کیلو هرتز
درایور: ۴۳.۶ میلی‌متری
امپدانس: ۲۰ اهم
وزن: ۳۱۰ گرم
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: قطع خودکار موسیقی با برداشتن یک گوشی، حذف نویز فعال
قیمت: ۴۰۰ دلار

از نظر کیفیت صدا، باورز اند ویلکینز PX7 بهترین هدفون بی سیم 2021 است و صدایی بالانس، بسیار شفاف و دقیق دارد. این هدفون از نظر حذف نویز فعال هم عالی عمل می‌کند و از روی خود هدفون امکان تنظیم قابلیت حذف نویز در سه سطح را می‌دهد.

علت وصل نشدن اینترنت گوشی همراه + 9 راه حل ساده

PX7 همچنین از کدک‌های متنوعی پشتیبانی می‌کند. به لطف کدک aptX Adaptive میزان تاخیر و ثبات اتصال بلوتوث به حداقل می‌رسد و به لطف aptX HD امکان پخش آهنگ‌ها با نرخ ۲۴ بیت را دارد.

آدیو تکنیکا ATH-M50xBT2 ؛‌ بهترین هدفون بلوتوث 2021 برای پرودیوسرها

نوع هدفون: دور گوشی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک‌های SBC ،AAC و LDAC / کابل ۳.۵ میلی‌متری هدفون
شارژدهی: ۵۰ ساعت
محدوده پاسخ فرکانسی: ۱۵ هرتز تا ۲۸ کیلو هرتز
درایور: ۴۵ میلی‌متری
امپدانس: ۳۸ اهم
وزن: ۳۰۷ گرم
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: امکان اتصال همزمان به ۲ دستگاه
قیمت: ۲۰۰ دلار

در بین هدفون‌های آدیو تکنیکا، مدل باسیم ATH-M50X یکی از بهترین‌ها از نظر کیفیت صدای بالانس و نیز مقاومت بدنه هدفون است و در بسیاری از استودیوهای موسیقی در سراسر دنیا استفاده می‌شود.

ولی اگر بخواهید همان کیفیت و دقت صدا را در یک هدفون بلوتوث تجربه کنید باید به سراغ آدیو تکنیکا ATH-M50XBT2 بروید که خوشبختانه این مدل هم امکان اتصال از طریق کابل را دارد.

یکی از قابلیت‌های جالب این هدفون امکان شنیدن صدای خود کاربر در اسپیکرها حین مکالمه است تا نیازی نباشد کاربر بیش از حد و بی اختیار صدای خود را بلندتر کنید.

با این حال آدیو تکنیکا ATH-M50XBT2 فاقد حذف نویز فعال و پخش صدای محیط در گوش است.

JLab Audio JBuddies Studio Bluetooth ؛ بهترین هدفون بی سیم برای کودکان

نوع هدفون: دور گوشی
نوع اتصال: بلوتوث با پشتیبانی از کدک‌ SBC / کابل ۳.۵ میلی‌متری هدفون
شارژدهی: ۲۴ ساعت
محدوده پاسخ فرکانسی: ۲۰ هرتز تا ۲۰کیلو هرتز
درایور: ۴۰ میلی‌متری
وزن: ۱۹۲ گرم
نحوه شارژ: درگاه میکرو USB
قیمت: ۳۰ دلار

این هدفون در عین حال که جمع و جور و کوچک است میزان ولوم را به منظور جلوگیری از آسیب رسیدن به شنوایی کودکان به حداکثر ۸۵ دسی‌بل محدود می‌کند. علاوه بر این مقاوم طراحی شده تا از آسیب‌های احتمالی و پرت شدن به اطراف در امان بماند. قیمتش هم در حدی است که بین هدفون‌های اقتصادی بازار قرار می‌گیرد.

یکی از قابلیت‌های جالب این هدفون امکان اتصال از طریق کابل ۳.۵ میلی‌متری هدفون است. به این ترتیب حتی در زمانی که شارژ باتری هم تمام شده می‌توان از آن استفاده کرد.

انکر ساندکور لایف Q30 ؛ ارزان‌ترین هدفون روگوشی

نوع هدفون: دور گوشی
نوع اتصال: بلوتوث ۵.۰ با پشتیبانی از کدک‌های SBC و AAC
شارژدهی: ۴۰ ساعت با حذف نویز روشن و ولوم ۶۰ درصد / ۶۰ ساعت با حذف نویز خاموش و ولوم ۶۰ درصد
محدوده پاسخ فرکانسی: ۱۶ هرتز تا ۴۰ کیلو هرتز
درایور: ۴۰ میلی‌متری
امپدانس: ۱۶ اهم
وزن: ۲۶۳ گرم
نحوه شارژ: درگاه USB-C
سایر قابلیت‌ها: گواهینامه Hi-Res Audio، حذف نویز فعال، پخش صدای محیط
قیمت: حدود ۳ میلیون تومان

بهترین هدفون بی سیم

اگر کیفیت صدا، راحتی و کیفیت ساخت برایتان در اولویت باشد، کمتر گزینه‌ای با قیمت حدود ۳ میلیون تومان را پیدا می‌کنید که به پای انکر ساندکور لایف Q30 برسد.

این هدفون همچنین از گواهینامه Hi-Res AUDIO بهره می‌برد اما نباید انتظار کیفیت صدایی در حد هدفون‌های رده بالا و گران قیمت را داشته باشید. با این حال کیفیت بیس و نیز کیفیت کلی صدا قابل قبول است. انکر ساندکور لایف Q30 همچنین امکان حذف نویز محیط را دارد و عملکرد این قابلیت در رده قیمت این هدفون مناسب است.

از مزایای این هدفون باید به شارژدهی عالی ۴۰ ساعته اشاره کرد اما کیفیت میکروفن در مکالمه چندان بالا نیست و معمولا نویزهای محیطی را هم به گوش طرف مقابل می‌رساند. اپلیکیشن انکر هم امکان تغییر برخی از تنظیمات صدا را در اختیار کاربر می‌گذارد.

۶ مرحله برای انتخاب هدفون

 تصمیم گیری درباره نحوه استفاده از هدفون

هدفون ها کارایی متفاوتی دارند، قبل از خرید موارد استفاده از هدفون را مد نظر داشته باشید. آیا میخواهید هنگام پیاده روی، مسافرت ، یا در اتاق کار و یا هرسه موارد از هدفون خود استفاده کنید؟

 انتخاب مناسب ترین نوع هدفون

قبل از این که به این فکر کنید دوست دارید هدفونتان از چه مزیت هایی (بی سیم نویز کنسلینگ و یا هوشمند) برخوارد باشد، باید بدانید که سه سبک هدفون وجود دارد:

هدفون با کاپ های بسیار بزرگ

این هدفون ها در بالای سر قرار میگیرند و کاپ آن کل گوش را فرا میگیرد. این سبک با طراحی کلاسیک و در دو سبک باز و بسته طراحی شده اند.

هدفون های پشت بسته به طور طبیعی صدا را وارد گوش شما میکند و نویز محیط را میگیرد در حالی که هدفون های پشت باز نویز محیط را نمیگرند و مناسب برای محیط های بسته تر هستند.

مزایا

این سبک تنها هدفون های هستند که بین گوش و بلندگوی هدفون فاصله ایجاد میکند. این نوع هدفون ها فضایی را برای شما ایجاد میکند که احساس میکنید در یک سالن کنسرت هستید. بسیاری از هنرمندان و موزیسین ها این نوع هدفون ها را ترجیح میدهند.

معایب

گله هایی که از این هدفون ها بسیار شنیده میشود: موقع استفاده از این هدفون صدای در را نمیشنویم. بعد از استفاده طولانی مدت گوش هایم خسته میشوند.

نکات

این هدفون ها بلندگوهای بزرگ با عمر باتری بیشتری دارند.

 هدفون ها با کاپ کوچکتر

این هدفون ها یکم کوچکتر از نوع اول هستند و بالای سر قرار میگیرندو به دو صورت بسته و باز طراحی شده اند. این هدفون ها مانند هدفون های سایز بزرگ تر گوش را خسته نمیکنند.

معایب:

در استفاده طولانی مدت منجر به خستگی گوش ها میشوند
وقتی سر را تکان میدهید ممکن است بیوفتند
صدای محیط را نمیگیرد

 هندزفری ها

هندزفری ها داخل مجرای گوش قرار میگیرند و کوچکترین نوع هدفون ها محسوب میشوند و مورد استفاده روزانه افراد هستند.

بهترین هدفون بی سیم

این هدفون ها مناسب استفاده حین کار هستند و قابلیت حمل راحتتری دارند و اغلب از مواد ضد آب و ضد عرق برخوردار هستند و براحتی در جیب جا میشوند واگر قابلیت نویز کنسلینگ داشته باشند که فوق العاده است.

برخی از این هندزفری ها هوشمند هستند و شما میتوانید به راحتی تلفن خود را جواب دهید و یا لیست موزیک خود را تغییر و پخش کنید.

معایب:

  • براحتی گره میخورند
  • به دلیل سایز کوچک آن ها براحتی در بین وسایل شما گم میشوند.

هدفون های پشت باز یا پشت باز؟

هدفون های پشت بسته

در این نوع از هدفون ها هیچ منافذی وجود ندارد و کاپ هدفون به صورتی طراحی شده است که کل گوش را فرا بگیرد.

موادی که قسمت گوش و پوست شما را لمس میکند از مواد نرم و بالشتکی ساخته شده است که صدا را مستقیم به گوش شما هدایت میکند. این هدفون ها صدای محیط را میگیرند و کسی که در کنار شما هست صدای موزیک شما را نخواهد شنید.

هدفون های پشت باز

این هدفون ها دارای منافذی هستند که منجر به گردش هوا در گوش میشوند. این هدفون ها مناسب محیط ها بسته مانند دفتر کار یا منزل هستند.

افرادی که در کنار شما هستند میتوانند صدای که از هدفون شما پخش میشود را براحتی بشنوند و شما هم میتوانید از اتفاقاتی که در اطراف شما میافتد مانند زنگ در، صدای تلفن و .. باخبر باشید.

این هدفون ها مناسب اماکن عمومی نیستند.

هدفون های بی سیم یا هدفون های سیم دار

در ابتدا بلوتوث اختراع شود و سپس سازندگان هدفون ها از این تکنولوژی در هدفون های خود استفاده کردند در ابتدا صدا در این نوع هدفون ها افتضاح بود اما به مرور بهتر شد و مننجر به ایجاد هدفون های بی سیم شد.

هدفون های بی سیم به شما احساس آزادی میدهد و معمولاً این هدفون ها داری سیم هم هستند و شما میتوانید با خرید هدفون های بی سیم در مواقع ضروری از سیم آن ها نیز استفاده نمایید.

هدفون های سیمی همچنان برای افرادی که موزیسین هستند کیفیت صدای بهتری را ارئه میدهند و مزیت آن نسبت به هدفون های بی سیم عمر بارتری آن است.

 نویز کنسلینگ

در سال ۱۹۷۸ یک شرکت نوآور بنام Bose یک تکنولوژی جدید به اسم نویز کنسلینگ به هدفون ها اضافه نمود.

با این تکنولوژی هدفون ها تمامی شلوغی محیط را خواهند گرفت و برای شما تمرکز بیشتر را به ارمغان میاورد. این هدفون ها نسبت به دیگر هدفون ها گرانتر هستند.

 انتخاب لوازم جانبی هدفون ها

برخی هدفون ها زمانی که بدست شما میرسند دارای کیفی برای نگهداری از آن هستند و شما نیازی به صرف هزینه برای آن نیستید و این کیف های کوچک باعث میشود که هندزفری های کوچک گره نخورند و گرد خاک نگیرند.

برخی ابزارهای جانبی دیگر هدفون ها فشرده سازی، موزیک با حجم بالا هستند.

حتماً موقع خرید به این موارد دقت نمایید.

نحوه اتصال هدفون‌های بلوتوث به موبایل چطور است؟

نحوه اتصال این مدل‌ها به موبایل معمولاً به این صورت است که یک گوشی، از طریق بلوتوث به موبایل متصل می‌شود و سیگنال‌های صوتی را به گوشی دیگر می‌فرستند.

انواع هدفون بی سیم چیست؟

هدفون داخل گوشی، هدفون رو گوشی، هدفون دور گوشی

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

19 بهمن 1400

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *