خودداری از رابطه جنسی و اینکه چرا برخی از زنان و مردان از برقراری رابطه جنسی ممانعت می کنند، موضوعی است که ما قصد پرداختن به آن را خواهیم داشت. بعد از مطالعه این مطلب شما دیگر در این زمینه مشکلی نخاهید داشت.
علل خودداری همسر از رابطه جنسی
رابطه جنسی کاملاً دو طرفه بین زن و مرد صورت می پذیرد و هر دو باید تمایل به برقراری این ارتباط داشته باشد. در صورتی که این تمایل را نشان دهند، قطعاً میتواند عملکرد بهتر و لذت بیشتری را نیز تجربه کنند و در صورت اشتباه در روابط جنسی ، روابط عاطفی و سایر موارد بین آنها نیز خود را نشان خواهد داد.
چرا پس از گذشت مدتی از ازدواج زن یا مرد تمایلی به برقراری رابطه جنسی نشان نمی دهد و همچنین ممکن است همانند سابق دیگر نتواند ارتباط جنسی را برقرار نماید و از آن ممانعت کند؟ گاهی نیز عکس این موضوع از همان اوایل ازدواج ممکن است این موضوع مطرح شود و زن یا مرد هیچ تمایلی به برقراری رابطه جنسی نشان ندهند.
در واقع می توان گفت علل خودداری همسر از رابطه جنسی در وسیعی قرار میگیرد.
رفتارهای اشتباه زنان در زندگی زناشویی را در شادمگ مطالعه کنید.
مهمترین علل خودداری از رابطه جنسی
بسته به زمان برقراری ارتباط جنسی و مدت زمان پس از ازدواج، این موضوع کاملا میتواند به دلایل مختلف صورت پذیرد که ما به طور کامل به شرح آن خواهیم پرداخت و اطلاعات کافی و لازم را ارائه خواهیم نمود.
نقش رابطه جنسی در زندگی مشترک
رابطه جنسی به منزله ی نوعی گذرگاه احساسی به شمار می رود که به واسطه ی آن می توانید هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی با شریک زندگی خود ارتباط عاطفی برقرا کنید. با اتکا به آن پیوندهای عاطفی میان شما دو نفر عمیق تر شده و نزدیکی و صمیمیت بیشتری احساس خواهید کرد.
حتی می توان گفت که رابطه جنسی مانند چسبی است که سبب بهم متصل نگه داشتن زوجین می شود. شاید برخی از افراد مخالف نظر من باشند، اما من معتقدم که اگر هر دو نفر در رابطه جنسی به اوج لذت خود دست پیدا کنند، همین عامل سبب می شود که احساس نزدیکی بیشتری پیدا کرده و نه تنها حس زناشویی در میان آنها قدرت بیشتری پیدا می کند، بلکه احساس دوستی نیز به اوج خود برسد.
رشد یک چنین رابطه ی دوستانه ای میان خانم و آقا سبب می شود که ارتباط آنها از ثبات و دوام بیشتری برخوردار شود. به مرور زمان که سن افرا بالاتر می رود، و نیازهای جسمانی آنها تغییر پیدا می کند، همین پیوند دوستانه است که سودمند واقع شده و از زوال رابطه جلوگیری بعمل می آورد. سکس تنها عاملی است که ارتباط زناشویی را از سایر روابط دیگر مجزا می سازد. زندگی مشترک بدون وجود صمیمت جنسی دیری نمی پاید و به مرور زمان کمرنگ و کمرنگ تر شده و نهایتاً نیز از بین خواهد رفت.
برای عاشق کردن مردان قطعا لازم است که شما علاوه بر ظاهر ، ویژگی ها و خصوصیات اخلاقی خاصی را از خود نشان دهید تا مردان را به خود علاقه مند کنید. شما برای اینکه بتوانید آنها را به خود جذب کنید باید روانشناسی مردها را بلد باشید. این ترفندها را در شادمگ ببینید.
مضرات نداشتن رابطه جنسی در طولانی مدت
عده زیادی از مردم به این دوران یعنی دوران نداشتن رابطه جنسی در طولانی مدت پای میگذارند که دلایل آن متفاوت است. بعضی اوقات ممکن است افرادی که در یک رابطه نیستند ، سخت بتوانند شخصی را پیدا کنند که دوست داشته باشند با آنها رابطه جنسی برقرار کنند. یا ممکن است جذابیت و صمیمیت رابطه بین زوجین کمرنگ شود.
بعضی اوقات نیز مردم بدون هیچ علتی نمی خواهند رابطه جنسی برقرار کنند و … . بنابراین ، چه اتفاقی می افتد وقتی که برای مدت طولانی رابطه جنسی نداشته باشید؟
عدم سلامت جسمی با نداشتن رابطه زناشویی
این یک واقعیت است که در افرادیکه رابطه منظم زناشویی دارند بیماری های مزمن کمتر اتفاق می افتد . بیماری هایی مانند دیابت و یا آرتروز و همچنین حتی بیماری های عفونی مانند آنفولانزا و گلودرد چرکی در مردان و زنان با رابطه جنسی منظم کمتر از افراد مشابه مجرد اتفاق می افتد. مهمترین علت این تفاوت در ابتلا به بیماری ها در دجه اول سیستم ایمنی و در درجه دوم سیستم روانی مطلوب تر در افراد متاهل است.
سیستم ایمنی و خودداری از رابطه جنسی
رابطه جنسی منظم سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشیده و آنرا تقویت میکند و با آزاد کردن اندورفین ، بدن را برای مبارزه با بسیاری از بیماری ها آماده می کند. این بدان معناست که میزان کمتری از رابطه جنسی ممکن است منجر به بیماری های مکرر مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا شود.
مطالعه ای گزارش داده است که نمونه های بزاق دانشجویان کالج که به طور منظم رابطه جنسی داشته اند ، به غلظت بالاتری از آنتی بادی های خاص به نام ایمونوگلوبولین A ، که با سرماخوردگی می جنگند ، رسیده است نسبت به دانشجویانی که رابطه جنسی نداشته و یا کمتر داشته اند.
نگرانی از رابطه بعدی بخصوص در زنان
رابطه جنسی بعد از مدت طولانی می تواند ناراحت کننده باشد. تحریک بدن زن بیشتر طول می کشد و ماساژ و استفاده از روان کننده های کافی باعث میشود تا رابطه جنسی آسان و راحت شود. رابطه جنسی منظم یا خودارضایی می تواند با بهبود جریان خون ، بافت ها را در واژن شما سالم نگه دارد.
دردهای دوران قاعدگی
برخی افراد رابطه جنسی را یک درمان عالی برای گرفتگی عضلات هنگام قاعدگی می دانند. افزایش اندورفین های ناشی از رابطه جنسی و همچنین انقباضات رحمی که با ارگاسم اتفاق می افتد می تواند هر دو به تسکین گرفتگی عضلات کمک کند. نداشتن رابطه جنسی در طولانی مدت میتواند دردهای دوران قاعدگی را افزایش دهد. اگر نمیخواهید رابطه جنسی برقرار کنید ، میتوانید با خودارضایی این دردها را کاهش دهید.
بیماری های قلبی و عروقی
اگر به طور مرتب رابطه جنسی ندارید ، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستید. مقاربت جنسی به شما در حفظ تعادل میزان استروژن و پروژسترون کمک می کند ، که می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
عدم سلامت روان با نداشتن رابطه زناشویی
وجود یک رابطه مداوم و مرتب باعث می شود که نیاز های عاطفی شما نیز برآورده شود . نداشتن رابطه جنسی در دراز مدت شما را از حمایت های عاطفی محروم خواهد کرد. عدم حمایت عاطفی و کمبود عاطفه موجب ایجاد اختلالات روانی و اضطراب و افسردگی می شود. تاثیرات نداشتن رابطه جنسی در طولانی مدت بر روی سلامت روانی شما به شرح زیر است:
افزایش اضطراب و خودداری از رابطه جنسی
داشتن رابطه جنسی باعث آزاد شدن هورمون اکسی توسین و اندورفین ها در بدن می شود. این مواد شیمیایی عصبی می توانند به مدیریت تأثیر اضطراب یا استرس کمک کنند. اکسی توسین فواید زیادی برای کمک به خواب شما دارد. اگر به طور مرتب رابطه جنسی ندارید ، بدن ممکن است این هورمون ها را کم کم آزاد کند ، که این امر مقابله با استرس را دشوارتر می کند. این امر در زنان بسیار تاثیر بالایی دارد.
کاهش میل جنسی
با کمال تعجب ، نداشتن رابطه جنسی در طولانی مدت می تواند باعث شود که علاقه به رابطه جنسی را از دست بدهید. هرچه بیشتر رابطه جنسی داشته باشید ، بیشتر به آن تمایل پیدا میکنید. رابطه جنسی منظم میل جنسی شما را تقویت می کند.
سلامت رابطه
برای بسیاری از زوجین ، روابط جنسی منظم یک روش مهم و موثر برای حفظ پیوندشان است. همچنین رابطه جنسی منظم در را برای برقراری ارتباط بهتر باز می کند. به طور کلی ، زوج هایی که بیشتر رابطه جنسی دارند در مقایسه با افرادی که این کار را کمتر انجام می دهند ، از نظر عاطفی به هم گره خورده و رابطه شان محکم تر است.
چه اتفاقی می افتد وقتی که برای مدت طولانی ، رابطه جنسی ندارید؟ برای برخی از افراد ، پس از مدتی ، داشتن رابطه جنسی با شریک جنسیشان استرس زا شده و انجام رابطه جنسی را متوقف می کنند. سایر زوجها به رابطه جنسی علاقه ندارند یا اینکه این عمل، تاثیر مهمی در ارتباط بین آنها بوجود نمی آورد، پس به جای آن ، از گفتگو یا فعالیتهای مشترک استفاده میکنند.
علل خودداری از رابطه جنسی و زناشویی
به مقدمات رابطه جنسی توجهی ندارید
کسی نمی داند این تصور که برای برقراری رابطه زناشویی ، فقط زمان و مکانی لازم است، از کجا آمده، اما واقعیت این است که رابطه جنسی که یکی از پیچیده ترین و پررمز و رازترین روابط انسانی است، برای به ثمر نشستن به چیزی بیش از این ها نیاز دارد.
اگر با کمی اغماض، این چیز را همان «پیش نوازش» معروف بنامیم، باید این را هم اضافه کنیم که این کار می بایست از ساعت ها قبل از برقراری رابطه آغاز شده باشد و اگر هم ابراز عشق و علاقه نسبت به همسر، باز هم باید خیلی پیش از رابطه جنسی شروع شده باشد. بنابراین شوهری که می خواهد در ساعات پایانی روز با خانمش رابطه جنسی برقرار کند، باید از صبح با رفتارهای کلامی و غیرکلامی خود، به تدریج وی را برای زمان مقرر آماده کرده باشد.
در گذشته، عقیده بر این بود که احساس صمیمیت در پاسخ مثبت زنان به درخواست های جنسی شوهرانشان، بیش از پاسخ دهی مثبت مردان به درخواست زنانشان موثر است؛ اما امروزه بر نیاز هر دو جنس یعنی اظهار عاطفه تاکید می شود. اگر این ابراز صمیمیت نباشد یا کافی نباشد به طرد جنسی از سوی زوج مقابل منجر می شود. احساس دوست داشته شدن و مورد علاقه همسر بودن مهم ترین مقدمه رابطه جنسی است. شاید به همین دلیل است که متخصصین امور جنسی، ذهن را قدرتمندترین عضو جنسی بدن می شناسند.
علائم ارضا در زنان بسیار پیچیده و متفاوت است. حتی بسیاری از زنان هم نمی دانند که آیا در حین رابطه جنسی به اوج لذت جنسی رسیده اند یا نه ! ما در این مقاله در مورد ارگاسم زن اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم.
نکته
یکی دیگر از مقدمات مهمی که باید فراهم شود، اطمینان از رضایت بخش بودن ارتباط بین فردی با همسر است. یعنی که اگر اختلاف، رنجش، خشم و یا تعارضی با همسر یا یکی دیگر از اعضای خانواده، وارد ارتباطات زوجین شده باشد، باید تا قبل از زمانی که برای رابطه جنسی در نظر گرفته شده حل و فصل شود. بر این نکته مهم تاکید می کنیم که نباید مسائل درست قبل از زمان هم بستر شدن مطرح شوند، بلکه باید از مدتی قبل برای آن ها فکری کرد.
از انتظارات همسرتان آگاهی کافی ندارید
رابطه جنسی با همسر، شامل انتظارات بعضا متفاوت زوجین از همدیگر است. انتظاراتی که اگر از سوی یکی از زوجین برآورده نشوند، احتمال پس زدن رابطه جنسی را در دیگری افزایش می دهند.
انتظار تنوع در رفتار جنسی
یکنواختی آفت رابطه جنسی است چرا که این نوع رابطه مانند رابطه های دیگر نیاز به تنوع دارد. گاهی انتظاری که زوج طردکننده از طرف درخواست کننده دارد، به سادگی ایجاد تغییر در شیوه های برقراری رابطه جنسی، مکان یا زمان آن است. ایجاد این تغییرات، گرچه شاید هم به عنوان یک شیوه بلندمدت چندان به کار زوجین نیاید، اما به عنوان یک رفتار جدید به امتحان کردنش می ارزد.
انتظارات متفاوت در تعداد دفعات رابطه زناشویی
یکی از علت های خودداری از رابطه جنسی و پس زدن درخواست جنسی همسر می تواند احساس نیاز کمتر فرد طردکننده باشد. این در حالی است که طرف مقابل به دلیل احساس نیاز بیشتر و نیز نبود آگاهی کافی از انتظارات و نیازهای دیگری، پس زده شده و دچار سرخوردگی و احساس بی کفایتی می شود.
انتظار اولویت دادن به رابطه جنسی
برای بعضی از زنان و مردان مهم است که اولویت دادن همسرشان به رابطه جنسی را به چشم خود ببینند. برای مثال خانمی که شوهرش در دفعات قبل به دلایلی مثل کار درخواست او را به وقتی دیگر موکول کرده، به خاطر عدم اطمینان از میزان اهمیت و معنای رابطه برای مرد، احتمالا درخواست او را در خواهد کرد.
انتظار حفظ استقلال جنسی
گاهی اوقات علت پس زدن درخواست رابطه جنسی توسط همسرتان، خطری است که طرف طردکننده نسبت به استقلال جنسی خود احساس می کند. به این صورت که زوج دریافت کننده درخواست برای انتخاب این که چه وقت و چه میزان رابطه داشته باشد احساس آزادی و اختیار نمی کند. در نتیجه هرچقدر درخواست کننده برای نزدیکی به او بیشتر تلاش می کند، با قدرت بیشتری او را پس می زند.
انتظارات متفاوت در زمان بندی برقراری رابطه جنسی: این مورد درباره زنان که از زمان بندی مشخصی برخوردارند، اهمیت بیشتری پیدا می کند. البته همه زنان یک الگوی یکسان زمانی ندارند.
انتظار گیرنده بودن
این نیز یکی از مواردی است که می تواند به پس زدن درخواست جنسی همسر منجر شود. به این ترتیب که اگر زوج درخواست کننده به جای این که رابطه جنسی را یک مشارکت برد- برد بداند، با نگرش گرفتن لذت به آن بنگرد، خاطره خوبی از خود در ذهن همسرش به جا نگذاشته و احتمال مثبت شدن پاسخ وی به درخواست های بعدی خود را کاهش می دهد.
برای مثال مردی که به محض رسیدن خودش به ارگاسم و بدون توجه به زمانی که زن برای رسیدن به این مرحله نیاز دارد، رابطه را تمام شده می بیند و یا بعد از رابطه جنسی از پس نوازش غفلت می کند، شانس زیادی برای اجابت درخواست های بعدی خود نخواهد داشت.
عوامل تهدید کننده سلامت روان زوج طردکننده
گاهی اوقات خودداری از رابطه جنسی به دلیلی غیرجنسی و غیرعاطفی اتفاق می افتد و آن زمانی است که زوج طردکننده با گرفتاری های سلامت روان دست به گریبان باشد. برای مثال همسری که افسرده شده، حوصله رابطه جنسی را نخواهد داشت. یا کسی که اضطراب دارد یا به وسواس مبتلا شده، به راحتی تن به رابطه جنسی نمی دهد. عزت نفس کم و تصور بدنی ضعیف نیز دو عاملی هستند که پذیرش رابطه جنسی را به خصوص از سوی زنان کاهش می دهند.
از دلایل امتناع زوجین از رابطه جنسی انتظارات متفاوت آنها در تعداد دفعات رابطه زناشویی است
خستگی
خستگی نیز یکی از عوامل رد درخواست رابطه جنسی همسرتان است. با این که این مورد هم برای زنان قابل استناد است و هم برای مردان، اما به دلیل نیاز بیشتر زنان به خواب و نیز اشتغال بدون فراغت آن ها به خانه داری و تربیت و درس فرزندان، در مورد زنان بیشتر مورد تاکید قرار می گیرد.
استرس های شغلی
این مورد به خصوص برای کسانی که تمامیت طلبند و یا موقعیت شغلی را با احساس خود ارزشمندی شان مساوی می بینند، مانع مهمی به شمار می رود. استرس ناشی از احساس عدم امنیت شغلی نیز از مواردی است که حتی در بستر نیز فرد را ترک نخواهدکرد. معلوم است که کسی که درگیر این گونه افکار استرس آمیز است دل و دماغی برای برقراری رابطه جنسی با همسرش نخواهد داشت.
چند راهکار برای اینکه همسرتان رابطه جنسی را پس نزند
اولویت بدهید
رابطه جنسی با همسر را در اولویت های زندگی تان قرار دهید و این مهم را برای او عینی کنید.
پیش نوازی یادتان نرود
از تدارک مقدمات عاطفی و ارتباطی غفلت نکنید. هرچه مقدمات رابطه جنسی بهتر باشد، احتمال قبول درخواست شما بیشتر!
تحت فشارش نگذارید
در آغاز، حین و پایان رابطه، طوری رفتار کنید که احساس استقلال و آزادی همسرتان را تقویت کند و در هیچ مرحله ای به هیچ وجه او را تحت فشار نگذارید.
ریلکس باشید
فنون ریلکسیشن را یاد بگیرید و با همسرتان آن را انجام دهید. می توانید این روش ها را به تدارک مقدمات اضافه کنید.
انتظارتان را بگویید
درباره انتظارات جنسی خود در ابعاد مختلف با همسرتان گفت و گو کنید. البته شاید در نگاه اول کار آسانی به نظر نیاید اما سختی آن در برابر تبعات ناگفته ماندنش، به مثابه تحمل تلخی دارو در برابر سینه پهلو کردن است.
استرس همسرتان را کم کنید
به هر نحوی که می توانید استرس، خستگی و فرسودگی همسرتان را کم کنید. برای مثال اگر ممکن است، بعضی از کارهای خانه را به عهده بگیرید.
مثلا خواباندن بچه ها، قصه گفتن برای آن ها، پخت و پز یا شستن ظرف ها را نوبتی کنید. یا اگر امکانات مالی خانواده اجازه می دهد، کسی را برای کمک به انجام امور خانه استخدام کنید. کمک به افزایش درآمد خانواده و قناعت نیز از راه هایی است که می تواند مفید باشد.
رابطه جنسی تعامل معنادار است
افق دید خود را نسبت به رابطه جنسی وسعت ببخشید. رابطه جنسی یک «داد» یا «ستد» نیست، بلکه داد و ستدی متقابل، عاشقانه و معنادار است.
با همسرتان همدلی کنید
اگر همسرتان به دلیل علاقه ای که به شغلش دارد، از رابطه با شما کم می گذارد، به جای این که شغل او را هووی خود ببینید، سعی کنید اطلاعاتتان را در آن زمینه افرایش دهید و گوی سبقت را از رقیب بربایید.
خاطره های روزهای خوب را زنده کنید
به جاهایی بروید که آن ایام پاتوق خلوت های عاشقانه دو نفره تان بود، حرف های آن روزهایتان را مرور کنید و دوباره آن ها را نثار هم کنید. وقتی زنده شدن محبت را در دلتان احساس کردید، برای اجابت بی درنگ درخواست های جنسی یکدیگر تلاش کنید؛ درست مثل آن روزها.
راهکارهای موثر برای درمان ترس از رابطه جنسی در زنان و مردان
با ترس خود روبرو شوید ببینید
دقت کنید چه چیزی شما را از سکس می ترساند و با آن مقابله کنید. وقتی صحبت از ترس از رابطه جنسی به میان میآید، باید دقیقاً بدانید که چه چیزی باعث این ترس میشود. تشخیص اینکه دقیقاً از چه چیزی می ترسید به شما کمک می کند راه حلی برای آن پیدا کنید.
بنشینید و فهرستی از چیزهایی که شما را در مورد رابطه جنسی می ترساند تهیه کنید. شاید دقیقاً نمی دانید چگونه رابطه زناشویی خود را شروع کنید! یا شاید از اینکه چگونه برهنه به نظر می رسید خجالت می کشید.
با نوشتن فهرستی از راه حل هایی که ممکن است ترس شما را برطرف کند، ترس های خود را کاهش دهید. به عنوان مثال، از یک دوست مورد اعتماد بپرسید که چگونه این کار را انجام می دهد. تماشای یک فیلم عاشقانه حتی می تواند کمک کننده باشد.
با آناتومی و فیزیولوژی جنسی بدن آشنا شوید
اگر ترس شما از دخول یا رابطه جنسی به عدم شناخت کافی از خصوصیات بدنی یک زن یا مرد مربوط می شود، وقت آن رسیده که بیشتر آموزش ببینید.
هنگامی که ساختار و عملکرد اصلی اعضای بدن مربوط به رابطه جنسی را درک کردید، احساس می کنید کنترل بیشتری بر خود و ترس های خود دارید.
آیا در مورد خطرات رابطه جنسی مجازی اطلاعاتی دارید؟ از امنیت این روابط اطمینان دارید؟ برای پاسخ به این سوالات پیشنهاد می کنیم مقاله سکس چت را حتما بخوانید.
برای غبله بر ترس های خود یک نقشه تهیه کنید
با ترسیم یک برنامه می توان بر بسیاری از ترس ها غلبه کرد. ترس از رابطه جنسی نیز از این قاعده مستثنی نیست. اهداف اصلی خود را مشخص کنید، گام های مناسب برای رسیدن به آنها را مشخص کنید و به برنامه خود پایبند باشید.
فهرستی از چیزهایی که شما را می ترساند تهیه کنید. آیا ترس شما از دخول به تجربه جنسی قبلی شما مربوط می شود؟ آیا نگران جذابیت ظاهر خود، داشتن بوی بد دهان یا درد دخول هستید؟
کار بر روی یک راه حل باعث کاهش اضطراب شما می شود. انجام یک برنامه باعث می شود احساس کنید می توانید کاری برای کاهش ترس های خود انجام دهید.
برای درمان ترس از دخول خود تمرین کنید
برای غلبه بر خودداری از رابطه جنسی، باید مرحله به مرحله پیش بروید. تحقیقات مشاوره روانشناسی نشان می دهد که مواجهه با ترس در یک موقعیت ذهنی یا واقعی برای یک فرد خوب است. هدف مورد نظر ایجاد حساسیت زدایی تدریجی است.
یاد بگیرید چگونه شما ارضا می شوید. با لمس کردن خود یا تصور کردن اینکه با شخص دیگری ارتباط برقرار کرده اید یا از اسباب بازی های عاشقانه برای تمرین رابطه استفاده کنید.
سعی کنید در طول زمان و به تدریج با کسی که می خواهید رابطه جنسی داشته باشید، ارتباط عاطفی، گرفتن دست، بوسیدن، ماساژ، لمس جنسی و در نهایت آمیزش را تمرین کنید.
خودتان را مجبور نکنید که خیلی سریع پیشروی کنید. این می تواند به ترس هایی که در رابطه زناشویی احساس می کنید اضافه شود.
در مورد احساسات خود رک باشید
اگر با کسی میخواهید رابطه جنسی داشته باشید، به او نشان دهید که از نظر احساسی صریح و باز هستید. رابطه جنسی یک تجربه احساسی است، بنابراین وقتی چیزی می گویید یا چیزی به شما می گویند آن را مهم تلقی کنید.
اگر معذوریت های جسمی یا عاطفی دارید، به کسی که با او هستید اطلاع دهید. به عنوان مثال، اگر از نظر فیزیکی احساس ضعف می کنید، فقط بگویید: «من باید اینجا توقف کنم. من احساس راحتی نمی کنم”.
از وارد شدن سریع به پوزیشن های جنسی خودداری کنید. نتیجه می تواند خطرناک باشد. شما همچنان می توانید از نظر عاطفی با دیگران رک باشید و در مورد اینکه تا کجا می خواهید پیش بروید، احتیاط کنید.
لذت بردن را فراموش نکنید
رابطه جنسی باید لذت بخش باشد، بنابراین آرامش داشته باشید و از برانگیختگی خود در رابطه زناشویی لذت ببرید. تمرکز بر لذت بردن از رابطه جنسی شما را از ترس هایتان دور می کند.
ایجاد حس آرامش در حین رابطه جنسی به شما این امکان را می دهد که احساس آزادی بیشتری داشته باشید. مثلاً بازیگوش و شوخ طبع باشید و یاد بگیرید که به خودتان هم بخندید. این به هر دوی شما آرامش می دهد.
روی جذابیت های ظاهری خود کار کنید
هر بدنی منحصر به فرد است و شما باید از بدن خود مراقبت کنید تا به توانایی های جنسی خود اعتماد کنید. خوب غذا بخورید، به اندازه کافی بخوابید و ورزش کنید تا سلامتی و تصویر مثبتی از خود داشته باشید.
برخی داروها و الکل می توانند بر عملکرد جنسی شما تأثیر بگذارند. برای از بین بردن ترس از رابطه زناشویی از آنها دوری کنید.
اختلال نعوظ بیشتر به دلیل جریان خون ضعیف به آلت تناسلی است. با تغییر رژیم غذایی و خوردن مقدار زیادی مواد غذایی که سلامت عروق (عروقی) شما را تقویت می کند و برای قلب شما مفید است، می توانید این وضعیت را بهبود بخشید.
رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، فیبر و محصولات لبنی کم چرب توصیه می شود.
سعی کنید انتظارات خود را کاهش دهید
وارد کردن استرس بی مورد به خودتان قطعا به نفع شما نیست. اگر از برآورده نشدن نیازهای شریک زندگی خود می ترسید، باید طرز فکر خود را اصلاح کنید.
مردان در بسیاری از چیزها بسیار رقابتی هستند و این متاسفانه خیلی مواقع خوب نیست. زمانی که این روحیه رقابتی رابطه جنسی را استرسزا میکند، مشکل ساز میشود، زیرا شما بیشتر نگران «برنده شدن» هستید تا لذت بردن و خوشگذرانی با شریک زندگیتان.
سعی کنید بیشتر در مورد جنبه متقابل و اشتراکی رابطه جنسی فکر کنید. این به شما این امکان را می دهد که تمرکز را از خود به سمت تجربه لذت از رابطه جنسی و شریک زندگی خود تغییر دهید.
برای خودداری از رابطه جنسی خودتان را قضاوت نکنید. ارزش شخصی شما نباید به عملکرد جنسی شما بستگی داشته باشد. شما یک انسان کامل با ویژگی ها و مهارت های مثبت فراوان هستید. اجازه ندهید یک جنبه از زندگیتان شما را تحت تاثیر قرار دهد.
فهرستی از ویژگی های مثبت خود و اینکه آنها چه سودی برای شما و اطرافیانتان دارند بنویسید.
دایره واژگان احساسی خود را گسترش دهید
بیان احساسات و انتقال آنها به دیگران یک مشکل رایج برای مردان است. ممکن است از گفتن حرف اشتباه یا بیان نادرست احساسات خود بترسید.
شروع به نوشتن در مورد احساسات خود کنید. نوشتن می تواند به شما کمک کند افکار خود را در مورد ترس های خود از رابطه جنسی سازماندهی کنید و احساسات خود را روشن کنید.
اگر چیزی هست که می خواهید به کسی بگویید، از قبل آن را در ذهن خود مرور کنید. تصور کنید که با آن شخص ملاقات کرده اید و گفتگوی خوبی دارید.
مطمئن شوید رابطه جنسی ایمنی دارید
وقتی صحبت از رابطه جنسی به میان می آید، نگرانی شماره یک بیشتر زنان، امنیت خودشان است. با انجام اقدامات احتیاطی، می توانید ترس خود را از آسیب دیدگی عاطفی یا فیزیکی کاهش دهید. چه ترس از باردار شدن باشد، چه از دست دادن باکرگی، یا ترس از مخالف والدینتان، این احتیاط کردن به شما کمک می کند این ترس ها را مدیریت کنید.
شما باید کنترل بدن خود را در دست داشته باشید. از چیزهایی که باعث از دست دادن کنترل شما می شود، مانند الکل یا مواد مخدر اجتناب کنید.
اطمینان حاصل کنید که راحت هستید و آماده فعالیت جنسی هستید.
اطمینان حاصل کنید که هر زمان که رابطه جنسی با کسی دارید، کسی می داند شما دقیقا کجا هستید.
با روش های پیشگیری از بارداری از خود در برابر بارداری محافظت کنید. ترس از بارداری می تواند شما را برای احتیاط کردن بیشتر ترغیب کند.
اگر به دنبال راهکارهایی برای ترک خود ارضایی هستید پیشنهاد می کنیم مقاله عوارض خود ارضایی را مطالعه کنید.
خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
رقابت یا مقایسه خود با دیگران در یک گروه می تواند خطرناک باشد. فعال شدن از نظر جنسی نقطه عطفی در زندگی هر فردی است. باید سعی کنید در مقابل فشار همسالان مقاومت کنید. شما نباید صرفاً برای اینکه خود را شبیه کسی کنید یا کسی را شبیه خود کنید، وارد فعالیت جنسی شوید.
رشد جنسی شما بخش شخصی و منحصر به فردی از زندگی شما است. این تجربه شماست، پس باید اختیار آن را در دستان خود بگیرید.
اجازه ندهید دیگران برای شما تصمیم بگیرند. شما باید یاد بگیرید که با در نظر گرفتن محدودیت های خود تصمیم گیری کنید. این به شما کمک می کند تا بر تمام ترس های خود در مورد رابطه جنسی غلبه کنید.
به عنوان مثال، تصور کنید که با شخصی آشنا می شوید. رابطه شما با این شخص افزایش می یابد، اما شاید نه به آن سرعتی که او می خواهد. ممکن است به شما بگوید: کی می خواهید با من رابطه جنسی داشته باشید؟ آیا من را دوست ندارید؟
یک پاسخ موثر به این صورت خواهد بود، “من شما را دوست دارم و از آشنایی بیشتر با شما واقعا لذت می برم. با این حال، هرگز در تصمیم گیری برای داشتن رابطه جنسی با کسی عجله نخواهم کرد. اگر به همین دلیل ترجیح میدهی با شخص دیگری باشی، فکر میکنم باید به رابطه پایان دهیم.»
برای «نه» گفتن استرس نداشته باشید
تجاوز جنسی، تهدید یا خشونت خانگی بسیار جدی هستند. به عنوان یک زن، یا حتی به عنوان یک انسان، باید هدف خود را در مورد یک رابطه جنسی بالقوه روشن کنید. شما باید بتوانید رابطه جنسی را در هر زمان که بخواهید متوقف کنید. وقتی می گویید “نه” یعنی “نه”.
مواظب خودتان باشید. اگر در هر نقطه ای احساس خطر کردید، همیشه کار درست را انجام دهید. بهتر است در این مواقع احتیاط کنید.
همیشه مهمترین چیز این است که بتوانید به فردی که با او هستید اعتماد کنید تا بتوانید تصمیمات واضح و آگاهانه بگیرید.
یک درمانگر یا سکستراپ پیدا کنید
اگر به دلیل ترس یا هراس بیش از حد و بیاساس از رابطه جنسی اجتناب میکنید، باید از یک درمانگر حرفهای در زمینه مشاوره جنسی کمک بگیرید. این ترس میتواند نشانههای فوبیای رابطه جنسی باشند و نه یک پاسخ طبیعی به ترس.
علائم فیزیکی فوبیای رابطه جنسی عبارتند از: تعریق، لرزش، سرگیجه و مشکل تنفس. یک درمانگر می تواند به شما در مدیریت این علائم و وضعیت شما کمک کند.
اگر سابقه سوء استفاده جنسی دارید که مانع از لذت بردن از رابطه جنسی می شود، به یک مشاور خانواده مراجعه کنید. صحبت با یک درمانگر و پردازش تروما می تواند منجر به ایجاد مجدد روابط مثبت با دیگران شود.
چه نکته های جالبی. ممنونم
سپاس از توجهتون.