افتتاح حساب ترکیه
دیوار پشت تلویزیون

دیوار پشت تلویزیون یکی از مهم ترین نقاط پذیرایی شما می باشد که تزیین آن زیبایی دوچندانی به محیط خانه می بخشد. برای دکور دیوار پشت تلویزیون ایده های بسیار متنوع از نظر ظاهر و هزینه وجود دارند که در این مقاله از دکوراسیون شاد مگ با چند مورد آن آشنا خواهید شد.

چگونه دیوار پشت تلویزیون طراحی کنیم ؟

برای ایجاد یه طراحی زیبا برای دیوار پشت تلویزیون دستتون کاملا بازه و البته متناسب با دکوراسیون خونه‌تون می‌تونید از گزینه‌‌های زیادی برای این کار بهره ببرید. مثل چی؟ قاب، کمد، شلف دیواری، طاقچه چوبی، استفاده از نور مخفی و نورپردازی، کناف کاری، ترکیب میز تلویزیون و کتابخانه و خیلی آیتم‌های دیگه… می‌تونید یه طراحی مدرن داشته باشید یا اگه به طرح های قدیمی و سنتی علاقه دارید متناسب با سلقه خودتون دیوار پشت تلویزیون رو طراحی کنید.

طراحی دیوار پشت تلویزیون

البته تجهیزاتی مثل انواع گیرنده، دستگاه‌های ضبط و پخش صدا و تصویر، کنسول‌های بازی و… که در کنار تلویزیون استفاده می‌کنید رو حتما درنظر بگیرید چون هر کدام از وسایل فضای مختص به خودشون رو دارن. بنابراین چه تلویزیون رو به دیوار نصب می‌کنید و چه روی میز قرارش می‌دید، قبل از شروع طراحی دیوار پشت اون، باید به فکر فضایی برای جایگذاری این وسایل باشید.

نورپردازی دیوار پشت تلویزیون

نورپردازی دیوار پشت تلویزیون هم می‌تونه فضای خیلی متفاوت و جذابی رو به وجود بیاره. بنظر من که نمی‌شه از نورپردازی فضای اطراف و پشت تلویزیون چشم‌پوشی کرد.

نورپردازی دیوار تلویزیون - دیوار پشت تلویزیون

نکات مهم طراحی دیوار پشت تلویزیون

معیارهای مختلفی در طراحی تی وی وال وجود دارد که توجه به آن نتیجه بهتری برای شما خواهد داشت. این نکات علاوه بر دیوار، به محیط اطراف تلویزیون نیز بستگی دارد. از جمله مهمترین این فاکتورها می توان به این موارد اشاره کرد:

تی وی وال را می توان در تی وی روم (اتاق مخصوص مشاهده تلویزیون) ساخت. البته در خانه های بزرگ یا کوچک می توان قسمتی از پذیرایی را به دیوار تلویزیون اختصاص داد. بدیهی است که هر چه اتاق نشیمن بزرگ تر باشد، دست شما برای تغییرات و استفاده از المان های مختلف بازتر است.

  • زاویه دید مناسب تلویزیون

استفاده از اصول ارگونومی و قرار دادن تلویزیون بر روی تی وی وال باید به شکلی باشد که کمترین میزان فشار را بر افراد در هنگام تماشای تلوزیون وارد کند. ارتفاع مناسب را به شکلی تنظیم کنید که وقتی در مقابل تی وی قرار می گیرید، چشمان شما هم تراز با آن و خط دید شما در راستای وسط صفحه باشد.

ترموود پشت تلویزیون - دیوار پشت تلویزیون

  • نزدیک بودن به پریز برق

شاید این مسئله امری به ظاهر ساده باشد اما به این نکته توجه کنید که تلویزیون را در مکانی قرار دهید که فاصله نزدیکی به پریز برق داشته باشد. در غیر اینصورت از سه راهی‌های محافظ دار استفاده کنید تا در صورت بروز نوسانات برق از آسیب دیدن تلویزیون و لوازم اطرافش جلوگیری شود.

  • چیدمان نشیمن اطراف تی وی وال

در مورد این نکته باید یادآوری کنیم که به دلیل قرارگیری تی وی وال در قسمت خصوصی و اتاق نشیمن خانه، بهتر این است که از مبلمان راحتی استفاده شود. این مبلمان اگر به شکل L چیده شود باعث می شود تا مزاحمت کمی به وجود آید و افراد بتوانند با کمترین میزان چرخش سر، دید مناسبی به تلویزیون داشته باشند. نکته مهم دیگر عدم قرار دادن دیوار تلویزیون در کنار پنجره و یا روبروی آن است. به طور کلی زاویه Tv wall باید طوری انتخاب شود که منبع نوری در روبروی آن و یا در طرفین وجود نداشته باشد.

رنگ کردن دیوار - دیوار پشت تلویزیون

دیوار پشت تلویزیون را چه رنگی کنیم ؟

اکثر طراحان و دکوراتورهای داخلی، توصیه می‌کنند از رنگ‌های تیره مثل ذغالی، آبی تیره، نفتی، مشکی، قهوه‌ای تیره و غیره استفاده کنید.

چند ایده ی کم هزینه برای تزیین دیوار پشت تلویزیون

دیوار پشت تلویزیون را با گل و گلدان های دکوری تزیین کنید

به‌یاد داشته باشید که جای گلدان‌ها تنها در گوشه اتاق و نشیمن نیست. اگر عاشق گل و گیاه هستید، پیشنهاد می‌کنیم که دیوار پشت تلویزیون را برای چیدمان آن‌ها انتخاب کنید. توجه داشته باشید که مانند تصویر زیر، می‌توانید از گلدان‌های دیواری یا آویز استفاده کنید یا گلدان‌ها را روی میز تلویزیون یا داخل شلف‌های دیواری بچینید.

تزیین دیوار پشت تلویزیون

از آباژور یا چراغ دیوارکوب استفاده کنید

باید بدانید که نور در دکوراسیون داخلی، علاوه‌بر تامین روشنایی، برای تاکید و نشان دادن عناصر مهم و زیبای فضا نیز کاربرد دارد. از آن‌جا که مهم‌ترین عنصر و مرکز توجه نشیمن، تلویزیون است. مانند تصویر زیر از چراغ آباژور سقفی برای دیزاین دیوار آن، می‌توانید استفاده کنید.

یک گالری دیواری برای پشت تلویزیون ایجاد کنید

یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای دیزاین دیوار تلویزیون این است که تابلوهای دکوری روی آن نصب کنید. دقت داشته باشید که تصاویر این گالری دیواری بهتر است جلب توجه نکنند.

چطور اتاق خواب بدون کمد را بچینیم ؟ بهترین طراحی دکوراسیون یک اتاق بدون کمد دیواری

دکوراسیون مدرن منزل - دیوار پشت تلویزیون

روی دیوار پشت تلویزیون ، بشقاب دیوارکوب نصب کنید

به‌غیر از تابلوها، بشقاب‌های دیوارکوب هم برای دکور دیوار پشت تلویزیون مناسب هستند. اگر به این دکوری‌های زیبا علاقه دارید، به‌یاد داشته باشید که دیوار را با آن‌ها شلوغ نکنید و از نظر رنگ و طرح آن‌ها را مشابه و خنثی انتخاب کنید.

دیوار تلویزیون را با استیکر دیزاین کنید

استیکر از دیگر روش‌های ساده و مقرون‌به‌صرفه برای دیزاین دیوار است که نصب و جدا کردن آسانی دارد. نکته‌ای که در انتخاب رنگ آن باید در نظر داشته باشید این است که آن را در رنگ‌های جسورانه انتخاب نکنید. چون هنگام تماشای تلویزیون این رنگ‌ها حواس شما را به خود جلب کرده و چشمان شما را خسته می‌کنند.

دیوار سنگی - دیوار پشت تلویزیون

دیوار پشت تلویزیون را قاب‌بندی کنید

یکی از ایده‌های زیبا برای نشیمن‌های کلاسیک یا نئوکلاسیک این است که دیوار پشت تلویزیون را به‌وسیله گچ یا چوب قاب‌بندی کنید. اگر می‌خواهید جلوه این دیوار بسیار ساده نباشد، پیشنهاد می‌کنیم که داخل قاب‌ها، کاغذ دیواری خنثی با طرح محو نصب کنید.

از شلف و میز تلویزیون برای قرار دادن دکوری‌ها استفاده کنید

می‌توانید به کمک میز تلویزیون و شلف‌های دیواری، به‌صورت همزمان با تابلو، گل، آباژور و وسایل دکوری دیگر، دیوار تلویزیون نشیمن خود را تزئین کنید. به یاد داشته باشید که شلف‌ها و میز تلویزیون، مناسب برای چیدن کتاب‌ها و وسایل اضافی شما نیستند و به‌هیچ‌وجه نباید روی آن‌ها را شلوغ و درهم‌ریخته کنید.

دکوراسیون مینیمال - دیوار پشت تلویزیون

دیوار پشت تلویزیون را با چی دکوراسیون کنیم

تزیین با دیوار پوش pvc

یکی از راحت ترین و اقتصادی ترین روش های تزیین دیوار پشت تلویزیون، نصب دیوارپوشهای فومی پشت چسبدار است. دیوارپوش های فومی، از جنس پی وی سی بوده و سبک و برجسته می باشند. دیوارپوش فومی در ابعاد متوسط و به صورت پشت چسبدار هستند که توسط خودتان به راحتی به دیوار نصب می شوند.

این دیوارپوش ها قابلیت تمیز شوندگی داشته، تاحدی عایق صدا و حرارت هستند و ضد ضربه هستند. دیوارپوش های فومی مدل های متنوعی مانند انواع آجر، سنگ یا اشکال دیگر دارند و در رنگ های متنوعی عرضه می شوند.

دیوار پوش - دیوار پشت تلویزیون

  • انواع دیوارپوش های فومی

  1. دیوار پوش فومی آجر
  2.  دیوار پوش فومی شمش
  3.  دیوار پوش فومی بلوک مربع
  4.  دیوار پوش فومی گلبرگ
  5.  دیوار پوش فومی موجی
  6.  دیوار پوش فومی هشت پر
  7.  دیوار پوش فومی لوزی

شما می توانید از این دیوارپوش ها به صورت تک یا ترکیبی با دیگر مصالح، برای طراحی این دیوار استفاده کنید. قبل انتخاب دیوارپوش ها، به رنگ و طرح دکوراسیون پذیرایی خود دقت کنید. اگر اکثر دکوراسیون پذیرایی شما رنگ تیره دارند، بهتر است از رنگ های روشن برای دیوارپوش انتخاب کنید و اگر دکوراسیون شما روشن است هم می توانید از رنگ های روشن و هم تیره انتخاب کنید.

اگر طرح فرشها، پرده پذیرایی و پارچه مبلمان شما پرکار و شلوغ است، بهتر است از رنگ های روشن تر و طرح های ساده تر دیوارپوش ها انتخاب کنید. دیوارپوش های فومی گزینه ای زیبا و درعین حال اقتصادی و کاربردی است که خیلی راحت نصب می شوند. آنها پس از مدتی هم قابل جایگزینی یا تعویض هستند.

سنگ برای داخل خانه - دیوار پشت تلویزیون

تزیین دیوار با سنگ

یکی از زیباترین روش های تزیین دیوار پشت تلویزیون، انتخاب و نصب سنگ ها روی دیوار پذیرایی است. انواع سنگ ها معمولا با هر سبک دکوراسیون پذیرایی هماهنگ می شوند. اگر سبک پذیرایی شما مدرن و ساده یا کلاسیک و سنتی یا ترکیبی از این دو(نئوکلاسیک) است، می توانید با خیال راحت از سنگ ها در طراحی این دیوار استفاده کنید.

از انواع سنگ هایی که برای دیوار پذیرایی استفاده می شود:

  • سنگ مرمر و سنگ اسلب که نسبتاً گران هستند.
  • سنگ مرمریت، سنگ چینی، کوارتز، گرانیت یا تراورتن که قیمت مناسب تری دارند.
  • سنگ مرمر

از سنگ های بسیار زیبا و دارای رگه های طبیعی است که مقاومت نسبتا خوبی داشته، تنوع رنگی خوبی دارد و قیمت بالایی هم دارد. اگر بودجه شما برای تزیین دیوار پشت تلویزیون محدودیتی ندارد می توانید از این سنگ زیبا برای دیوار انتخاب کنید.

سنگ پشت تلویزیون - دیوار پشت تلویزیون

سنگ های اسلب به دلیل سختی برش دادن و حمل و نقل، قیمت نسبتا بالایی دارند. سنگ اسلب به خاطر داشتن رگه های طبیعی و ابعاد بزرگی که دارد، فوق العاده زیباست. در صورتی که روی دیوار پشت تلویزیون، نصب شود، جلوه خیلی خاص و فوق العاده ای به پذیرایی می دهد.

  • سنگ مرمریت

سنگ های مرمریت، جزء سنگ های زیبا و مناسب طراحی داخلی خانه هستند. این سنگ ها، اکثرا قابلیت جذب آب دارند، بنابراین در مکان هایی که رطوبت وجود دارد نمی توان از آنها استفاده کرد.

سنگ های مرمریت یکی از گزینه های مناسب برای طراحی دیوار پشت تلویزیون هستند و دارای ویژگی های زیر می باشند:

  1. مقاومت کمی در برابر ضربه دارد.
  2. بعضی از انواع آن جذب آب بالایی دارند.
  3. تنوع رنگی بالایی دارد.
  4. ممکن است در برابر نور خورشید تغییر رنگ داشته باشد.
  5. سنگ های مرمریت زیبا هستند و تنوع خوبی دارند. این سنگ ها قیمت نسبتاً مناسبی دارند و از  سنگ مرمر و سنگ اسلب قیمت پایین تری دارند.
ایده های جالب از اپن آشپزخانه جدید و مدرن + تصاویر و توضیحات

دیوار آجری - دیوار پشت تلویزیون

  • سنگ چینی

از سنگ های طبیعی است که در شرایط خاصی ساخته می شود. سنگ های چینی دارای ویژگی های زیر هستند:

  1. کمی شفاف
  2. جذب آب کم
  3. مقاومت در برابر گرما و سرما
  4. مقاومت نسبتا بالا

سنگ های چینی برای طراحی دیوار پشت تلویزیون انتخاب خوبی هستند. این سنگ ها تنوع خیلی خوبی دارند و می توانند گزینه مناسبی برای دیوار پذیرایی شما باشند. این سنگ، ظاهری شبیه سنگ طبیعی دارد و قیمتش هم نسبت به سنگ مناسب تر است.

سنگ های چینی در رنگ های مختلفی از جمله سفید و بلورین، خاکستری روشن تا تیره، سبز، صورتی، قرمز و … هستند. این سنگ مانند سنگ طبیعی به نظر می آید و برای طرح های زیبا، می توان از آن کمک گرفت.

  • سنگ گرانیت

سنگ های گرانیت اغلب در کف پله ها استفاده می شوند ولی در دکوراسیون داخلی هم بسیار کاربردی و زیبا هستند. از مزیت های سنگ های گرانیت، تنوع رنگی بالا، مقاومت و دوام بالا می باشد.  به دلیل شکل خاص سنگ های گرانیت، که به صورت نقطه نقطه هستند، برای دیوارهای پذیرایی بهتر است به صورت بخشی کوچک از دیوار استفاده شود.

دکورایون دیوار تی وی مدرن - دیوار پشت تلویزیون

  • سنگ تراورتن

تراورتن از سنگ های مقاوم در برابر ضربه و آب است که می تواند در طراحی داخلی هم مورد استفاده قرار گیرد.

این سنگ ها رنگ های زیبایی مثل کرمی، بژ، شکلاتی، طوسی، سفید و … دارند.سنگ های تراورتن:

  1. قیمت نسبتا مناسب و مقرون به صرفه ای دارند.
  2. مقاوم در برابر ضربه و آب و هوازدگی هستند.
  3. رنگ های متنوعی دارد.
  4. در صورت نگهداری درست، رنگ آن ثابت می ماند.

تزیین با سرامیک

سرامیک ها یکی دیگر از مصالح مناسب برای دیوار پشت تلویزیون هستند. سرامیک ها در رنگ ها و ابعاد متفاوت در بازار موجود هستند. ابعاد سرامیک های دیواری معمولا، ۱۲۰*۶۰، ۲۴۰*۱۲۰ و ۱۲۰*۴۰ هستند. هر چه ابعاد سرامیک هایی که در دیوار پشت تلویزیون استفاده می شود، بزرگتر باشد جلوه بهتری خواهد داشت.

با توجه به طرحی که برای دیوار پشت تلویزیون خود انتخاب می کنید، سرامیک های سفید و شفاف یا مشکی یا رگه دار مانند نوع کلکته یا بوک مچ، سرامیک های زیبایی برای این دیوار پذیرایی هستند. سرامیک های دیواری را هم به صورت ساده و تنها و هم به صورت ترکیبی با دیگر مصالح مثل ام دی اف یا پنل های دیواری، می توانید به این دیوار نصب کنید.

سرامیک ها برای خانه های با سبک مدرن و ساده و هم سبک های کلاسیک و سنتی مناسب هستند و با سبک خانه هماهنگ می شوند. هم چنین به منظور ایجاد زیبایی و تمرکز بیشتر روی این دیوار می توان از نورپردازی های نقطه ای یا نور مخفی روی این دیوار استفاده کرد.

سرامیک ها با توجه به کیفیت، نوع و ابعاد قیمت های متفاوتی دارند ولی در کل جزء مصالح با قیمت مناسب برای دیوار پشت تلویزیون هستند. اگر به دنبال کیفیت و زیبایی و در عین حال قیمت نسبتا مناسب برای تزیین این دیوار هستید، سرامیک ها انتخاب خوبی هستند.

کاغذ دیواری جدید - دیوار پشت تلویزیون

تزیین دیوار پشت تلویزیون با کاغذ دیواری

یکی از روش‌های تزئین دیوار پشت تلویزیون جدید این است که از کاغذ دیواری استفاده کنید اما دو نکته بسیار مهم وجود دارد. چون هدف از تزئین این فضا، تبدیل آن به نقطه کانونی و نمود پیدا کردن می‌باشد به همین دلیل تنها در صورتی مجاز به استفاده از کاغذ دیواری هستید که سایر دیوارهای اتاق نشیمن ساده باشند. نکته بعدی این است که رنگ کاغذ دیواری باید در تضاد با رنگ سایر دیوارهای اتاق نشیمن باشد. نکته مثبت کاغذ دیواری این است که می‌توانید طرح تزئین دیوار پشت تلویزیون سه بعدی هم داشته باشید و تنوع طرح بسیار زیاد است.

تزیین دیوار با ام دی اف

ام دی اف ها همیشه جز جدانشدنی دکوراسیون خانه ها هستند. برای تزیین دیوار پشت تلویزیون هم یکی از مصالح مناسب و به صرفه که طرح های زیبایی می توان با آن خلق کرد، ام دی اف است.

ام دی اف ها به دلیل تنوع رنگی، راحتی برش و نصب، قیمت مناسب، طرح های گوناگونی که می توان روی دیوار با آنها ایجاد کرد، بسیار محبوب هستند. به کار بردن ام دی اف روی دیوار درکنار دیگر مصالح یا به همراه نورپردازی روی دیوار جلوه خیلی زیبایی به دیوار پذیرایی شما می دهد.

اگر به دنبال طرحی مدرن و شیک و در عین حال اقتصادی برای دیوار پشت تلویزیون خود هستید، انتخاب ام دی اف ها بسیار عاقلانه است. ام دی اف ها معمولاً با سبک های مدرن و ساده هماهنگ هستند، ولی می توان به صورت ترکیبی مثلا با سنگ یا سرامیک، در خانه های با سبک کلاسیک و سنتی هم استفاده کرد. چند نمونه زیبا و جدید از این نوع دیوار را می بینیم.

شومینه زیر تلویزیون - دیوار پشت تلویزیون

تزیین دیوار پشت تلویزیون با کناف

یکی از گزینه هایی که هم در سبک های مدرن و هم کلاسیک و هم سبک های دیگر قابل استفاده است، دیوار کناف است. کناف ها از تخته های گچی فشرده تشکیل شده اند که به راحتی برش داده شده و نصب می شوند. به دلیل این قابلیت، طرح های متنوع و زیبایی را به هر شکلی می توان با کناف اجرا کرد.

ایده آل ترین و بهترین رنگ برای دیوار خانه چیست ؟

کناف ها را هم می توان به صورت تک و هم به صورت ترکیبی با مصالح دیگر، برای دیوار پشت تلویزیون مورد استفاده قرار داد. طرح کناف برای این دیوار، می تواند به صورت طرح های زاویه دار یا منحنی یا خطوط مورب یا هر طرح دیگری باشد.

در انتخاب طرح های کناف دیواری، به تعداد فضاهای خالی شده و در حقیقت به شلوغی یا سادگی طرح دقت کنید.اگر خانه شما به سبک مدرن است، من به شما طرح کناف ساده و شیک را پیشنهاد می کنم. به دلیل اینکه طرح های شلوغ بعد از مدتی خسته کننده و تکراری شده و برای عوض کردن آن هم باید متحمل هزینه و زمان شوید.

اگر خانه شما به سبک کلاسیک و سنتی است، می توانید از یک کناف مربعی یا مستطیلی ساده با نور مخفی در اطراف و کاغذدیواری یا آینه کاری کلاسیک در وسط دیوار یا سایر طرح هایی که با سبک کلاسیک و سنتی هماهنگ باشند، انتخاب کنید.

ایده برای دیوار پذیرایی - دیوار پشت تلویزیون

تزیین با پنل های دیواری

پنل های دیواری، قطعاتی با ابعاد و جنس های متفاوت هستند که در کنار هم روی یک دیوار نصب شده و به دو صورت تخت یا برجسته (سه بعدی) در بازار وجود دارند. امروزه پنل های برجسته یا سه بعدی، بیشتر در طراحی داخلی خانه ها به کار می روند. پنل های دیواری به دلیل ظاهر برجسته، زیبا و مدرنی که دارند جلوه متفاوت و مدرنی به پذیرایی شما می دهند.

پنل های دیواری اکثرا با خانه هایی با سبک مدرن هماهنگ هستند، به استثناء پنل های سه بعدی چرمی که مناسب سبک کلاسیک و سنتی هم می باشد و لوکس به نظر می رسد.

  • انواع جنس پنل های دیواری

  1. پنل دیواری ام دی اف
  2. پنل دیواری بتنی
  3. پنل دیواری پلیمری
  4. پنل دیواری گچی
  5. پنل دیواری چرمی
  6. پنل دیواری پی وی سی

تزیین دیوار پشت تلویزیون با آینه

آینه ها، در خانه های ایرانی خیلی محبوب هستند و برای تزیین دیوار پشت تلویزیون هم ممکن است از آنها استفاده شود. توصیه ما به شما این است که تا حد امکان از گزینه های دیگر به غیر از آینه، برای این دیوار استفاده کنید. ولی اگر روی هیچ دیواری در پذیرایی، آینه ندارید یا خیلی به کاربرد آینه روی این دیوار، علاقه دارید، این مورد می تواند گزینه انتخابی شما باشد.

آینه ای که برای دیوار پشت تلویزیون انتخاب می کنید تا جای ممکن باید بی رنگ و ساده باشد. کاربرد آینه های طرح دار که طرح های شلوغی دارد، روی این دیوار جالب نیست. روی این دیوار می توانید از چند قطعه آینه جدا از هم و تزیینی نصب کنید.

پتینه دیوار پشت تلویزیون

برای کسانی که به دنبال تزئین دیوار پشت تلویزیون کلاسیک هستند و در عین حال هزینه تزئین با چوب طبیعی را ندارند، یکی از گزینه‌ها پتینه کاری است. پتینه کاری، دیرتر کثیفی و گرد و غبار را نشان می‌دهد تا زیاد روی تمیزی حساس نشوید. قابلیت شستشوی پتینه وجود دارد و در صورت آسیب دیدن می‌توان همان قسمت را با هزینه‌ای اندک تعمیر کرد.

شلف دیواری - دیوار پشت تلویزیون

تزیین دیوار پشت تلویزیون با شلف دیواری

شلف های دیواری یکی از وسایل کاربردی و تزیینی برای خانه ها مخصوصاً پذیرایی خانه هستند. روی دیوار پشت تلویزیون هم می توانید شلف های ام دی اف نصب کنید. شلف های به رنگ سفید به همه رنگ دکوراسیون خانه می آید. البته رنگ های چوبی هم برای خانه های با مبلمان قهوه ای زیبا هستند.

برای دیوار پشت تلویزیون، از ۱ تا ۳ شلف دیواری می توان نصب کرد. این شلف ها را می توانید در یک ردیف یا مورب و نامنظم به دیوار نصب کنید. پیشنهاد ما خرید سه شلف سفید با اندازه متوسط و نصب آنها به صورت مورب روی این دیوار است. این مدل شلف، هم با هر دکوراسیونی ست می شود و هم نحوه قرارگیری آنها، مدرن و زیباست.

کاغذ دیواری پشتی تلویزیون - دیوار پشت تلویزیون

تزیین با رنگ یا نقاشی دیواری

برای اینکه دیوار پشت تلویزیون را خاص و زیبا کنید، یکی از کارهای خیلی ساده و ارزان، رنگ آمیزی دیوار است. این راهکار برای خانه های کوچک یا تاریک، خیلی عالی است. البته در این خانه ها باید از رنگ های روشن برای رنگ آمیزی دیوار انتخاب کنید.

کل این دیوار را یا بخشی از آن را مثلاً به عرض ۲ متر می توانید به رنگی ملایم یا تیره رنگ کنید. به عنوان مثال، در خانه ای که رنگ دیوارهای پذیرایی آن، طوسی کمرنگ است، رنگ آمیزی این دیوار، با رنگ های بژ، نخودی، طوسی تیره یا مشکی خیلی زیبا و عالی می شود و با همه رنگ ها هم هماهنگ است. همچنین اگر دکوراسیون پذیرایی شما به رنگ خاصی مانند سبز یا آبی است، می توانید رنگ این دیوار را از خانواده این رنگ ها، انتخاب کنید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: شادی همتی

آخرین بروز رسانی

30 آذر 1401

بروز رسانی توسط

شادی همتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *