افتتاح حساب ترکیه
موهای زائد چانه

از بین بردن موهای زائد چانه یک چالش همیشگی در میان خانم هاست. اما چرا روی چانه مو های زائد و ریش مانند ایجاد می شود؟ با شادمگ همراه باشید تا ابتدا علت ایجاد موهای زائد چانه و سپس روش درمان آن را یاد بگیرید.

از بین بردن موهای زائد روی چانه و اطراف سینه در زنان چگونه ایجاد می‌شوند ؟

مو، یک عضو منحصر به فرد در هر شخص است، درست مانند رنگ پوست و چشم. موهای برخی از افراد بیش‌تر از دیگران است. ژنتیک و هورمون‌ها می‌توانند نوع، مقدار و حتی نحوه‌ی رشد مو را تعیین کنند.

موهای زائد چانه را چگونه از بین ببریم

همه‌ی خانم‌ها مقداری موهای نازک و ظریفی روی چانه‌ یا سینه‌ی خود دارند که احتمالا آن‌ها را با نام موهای کرکی می‌شناسید. اما ممکن است گاهی موهای این مناطق را به شکل تیره و درشت نیز مشاهده کنید و این موها نیز کاملا طبیعی هستند.

اما اگر رشد موهای تیره و درشت، بیش‌تر از حد طبیعی باشد، ممکن است نشان دهنده‌ی غیر طبیعی بودن سطح هورمون‌های آندروژنی یا افزایش حساسیت فولیکول‌های مو به هورمون‌های آندروژن باشد. این بیماری با عنوان هیرسوتیسم شناخته می‌شود. تفاوت بین موهای طبیعی و هیرسوتیسم، در رنگ و تراکم و بافت مو است. در هیرسوتیسم، موها ضخیم‌تر و تیره‌تر هستند.

علت رشد موهای زائد روی چانه و اطراف سینه در زنان

هورمون‌هایی به نام آندروژن دلیل اصلی رشد موهای بدن هستند. پزشکان از آندروژن‌ها با عنوان هورمون‌های مردانه یاد می‌کنند. عدم تعادل در برخی از هورمون‌ها، به طور خاص آندروژن یا سایر هورمون‌های مردانه مانند تستوسترون، می‌تواند باعث رشد موهای ضخیم و تیره‌تری بر روی چانه و نوک سینه شود. این هورمون‌ها در بدن زنان، البته در سطح پایین‌تری نسبت به مردان،  تولید می‌شوند. تعادل هورمون‌های زنان ممکن است به دلیل عواملی مانند بلوغ، بارداری، قاعدگی، یائسگی و دلایل دیگر از بین برود.

در زیر به بررسی بیماری‌هایی می‌پردازیم که می‌توانند باعث رشد موهای زائد بر روی چانه و سینه شوند.

۱: سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)

سندروم تخمدان پلی کیستیک، حدود ۱۲ درصد از زنان در سنین باروری را تحت تاثیر قرار می‌دهد و شایع‌ترین علت ایجاد موهای زائد در خانم‌ها است. در این بیماری، کیست‌هایی در تخمدان رشد می‌کنند که می‌توانند از بلوغ تخمک جلوگیری کرده و باعث اختلال در باروری شوند. برای بررسی و درمان تخمدان پلی کیستیک، حتما به دکتر زنان مراجعه کنید.

PCOS همچنین می‌تواند بر سطح هورمون‌ها تاثیر بگذارد و منجر به افزایش وزن، قاعدگی نامنظم، خونریزی بیش از حد در قاعدگی، تیره شدن چین‌های پوستی، آکنه و رشد موی زائد شود. افراد مبتلا به این بیماری، اغلب دچار رشد بیش از حد مو به ویژه در نواحی وابسته به آندروژن، مانند چانه، شکم، قسمت فوقانی ران، چانه، سینه، کمر و لب می‌شوند.

درمان موهای زائد چانه

۲: تومورهای تخمدان یا غده‌ی فوق کلیه

در حالی که علت دقیق این ایجاد تومورها مشخص نیست، اما توده‌های موجود در تخمدان‌ها می‌توانند باعث افزایش تولید هورمون‌های آندروژن در بدن شوند. این تومورها می‌توانند باعث درد لگن یا قاعدگی نامنظم شوند. پزشک برای تشخیص وجود توده در تخمدان، که مسئول تولید بیش از حد تستوسترون هستند، آزمایشاتی را درخواست می‌دهد. بیش‌تر این توده‌ها خوش خیم هستند و در موارد نادر می‌توانند بدخیم یا سرطانی باشند.

غدد فوق کلیوی، دو عدد غده‌ی کوچک هستند که در بالای هر کلیه قرار دارند. بسیاری از تومورهای غدد فوق کلیه، علامتی ایجاد نمی‌کنند. اما اگر این غده‌ها هورمون‌های اضافی تولید کنند، ممکن است باعث ایجاد علائم دیگری شوند، مانند افزایش وزن غیر قابل توضیح، موی زائد، به آسانی کبود شدن، آکنه، فشار خون بالا، سطح گلوکز (قند) خون بالا و تغییر در بوی بدن.

۳: سندروم کوشینگ

سندروم کوشینگ، یک اختلال هورمونی است که می‌تواند در اثر قرار گرفتن طولانی مدت در معرض سطح بالای کورتیزول ایجاد شود. کورتیزون هورمونی است که توسط غده‌ی فوق کلیه تولید می‌شود. اگر به مدت طولانی کورتون مصرف کنید یا بدن بیش از حد کورتیزول تولید کند، ممکن است کوشینگ اتفاق بیفتد. سندرم کوشینگ می‌تواند به دلیل مصرف طولانی مدت کورتیکواستروئیدها (نوعی استروئید کاهش دهنده‌ی التهاب) یا تومور غده‌ی فوق کلیوی ایجاد شود.

این بیماری می‌تواند باعث ایجاد علائمی شود، از جمله: افزایش وزن، افزایش فشار خون، سردرد، تجمع چربی در قفسه‌ی سینه و شکم در حالی که دست‌ها و پاها لاغر می‌مانند، تجمع چربی در پشت گردن و شانه‌ها، صورت گرد و قرمز و پف کرده، به راحتی کبود شدن، ضعف در بازوها و ران‌ها، کاهش میل جنسی، اختلالات باروری، نوسانات خلقی، افسردگی، مشکلات قند خون و افزایش میزان آندروژن.

جدیدترین مدل مانیکور میکرو فرنچ رو ببینید ؛ عاشق طرح هاش می شید !

سندرم کوشینگ نسبتا نادر است و گاهی ممکن است به علت تومور در ریه، غده‌ی هیپوفیز یا غده‌ی فوق کلیه نیز ایجاد شود.

ریش زنانه - موهای زائد چانه

۴: مقاومت به انسولین یا دیابت

در بیماری دیابت، بدن به انسولین مقاوم می‌شود و به درستی به آن واکنش نشان نمی‌دهد. انسولین هورمونی است که در تبدیل قند به انرژی، کمک می‌کند. بنابراین، قند خون بالا می‌ماند و می‌تواند منجر به دیابت شود. علاوه بر این، مقاومت به انسولین می‌تواند سطح هورمون تستوسترون را در بدن بالا ببرد و میزان رشد موی صورت را نیز افزایش می‌دهد.

تشنگی بیش از حد، تکرر ادرار و احساس ضعف و خستگی از جمله راه‌هایی هستند که بدن سعی می‌کند به شما بگوید با مشکلات مربوط به مقاومت به انسولین روبرو شده است. دیابت با استفاده از آزمایش خون، قابل تشخیص است. اگر بیماری دیابت کنترل شود، احتمالا رشد موها به حالت طبیعی بازمی‌گردد.

۵: بارداری

همانطور که می‌دانید، تعادل هورمون‌ها در زمان بارداری کمی مختل می‌شود. یکی از تغییراتی که اتفاق می‌افتد افزایش سطح تستوسترون و استروژن است. اما رشد ناخواسته‌ی موی زائد برای همه‌ی خانم‌های باردار رخ نمی‌دهد.

۶: داروها

مصرف داروهایی مانند استروئیدهای آنابولیک، تستوسترون، سیکلوسپورین (سرکوب کننده‌ی سیستم ایمنی)، داروهای ضد افسردگی، برخی از آنتی بیوتیک‌ها، برخی از داروهای خواب آور و هورمون‌هایی مانند استروژن و تستوسترون، می‌تواند موهای صورت را به عنوان یک عارضه‌ی جانبی دارویی، افزایش دهد.

۷: هیپرپرولاکتینمی

هایپرپرولاکتینمی بیماری است که باعث می‌شود بدن مقادیر زیادی هورمون پرولاکتین تولید کند. پرولاکتین در درجه‌ی اول مسئول تولید شیر در زنان شیرده است. زنانی که به این بیماری مبتلا هستند ممکن ترشح شیر از پستان‌ها را تجربه کنند، حتی اگر شیرده نباشند. برخی از افراد مبتلا به هیپرپرولاکتینمی ممکن است ناباروری یا عدم پریودی را نیز تجربه کنند.

۸: اختلالات تیروئید

غده تیروئید، هورمون‌هایی تولید می‌کند که به تنظیم متابولیسم و ​​دمای بدن کمک می‌کنند. هنگامی که تیروئید عملکرد مناسبی نداشته باشد و عدم تعادل هورمونی ایجاد کند، ممکن است باعث ایجاد موهای زائد در بدن شود.

از بین بردن موهای زائد چانه

۹: هیپرپلازی مادرزادی آدرنال

هیپرپلازی مادرزادی آدرنال، یک بیماری نادر است که بر غدد فوق کلیه تاثیر می‌گذارد و می‌تواند علائم شدیدی ایجاد کند. وقتی غدد فوق کلیوی به درستی کار نکنند، بدن ممکن است آندروژن زیادی تولید کند. زنان مبتلا به این بیماری ممکن است علائمی مختلفی را تجربه کنند، مانند بم شدن صدا، رشد زودرس موهای عانه یا شرمگاه، بزرگ شدن کلیتوریس، رشد موهای زائد بدن، رشد موی زائد صورت، دوره‌های قاعدگی نامنظم یا فقدان قاعدگی، آکنه‌ی شدید و کوتاهی قد در بزرگسالی اما رشد سریع قد در کودکی.

راه‌هایی برای حذف موهای زائد

  • برای از بین بردن موهای زائد می‌توانید از لیزر، اپیلاسیون، شیو کردن، استفاده از موچین و کرم های موبر کمک بگیرید.
  • لیزر موهای زائد، می‌تواند فولیکول مو را به صورت دائمی از بین ببرد.

درمان بیماری زمینه‌ای و دارو درمانی

  • مدیریت هیرسوتیسم، ممکن است لازم باشد بیماری پزشکی زمینه‌ای درمان شود. درمان‌هایی مانند جراحی برای برداشتن تومورها یا کیست‌ها.
  • مصرف قرص‌های جلوگیری از بارداری، به تنظیم هورمون‌ها و قاعدگی کمک می‌کند و رشد مو را کاهش می‌دهد. قرص‌های جلوگیری از بارداری یا سایر داروهای ضد بارداری هورمونی که حاوی استروژن و پروژستین هستند، هیرسوتیسم ناشی از تولید آندروژن را درمان می‌کنند. با این حال، داروهای ضد بارداری خوراکی ممکن است برای زنانی که قصد باردار شدن دارند مناسب نباشد و همچنین می‌تواند عوارض جانبی نامطلوبی ایجاد کند.
  • اسپیرونولاکتون، داروی دیگری که ممکن است در درمان موهای زائد مفید باشد و می‌تواند تعادل هورمون‌های خاصی را کنترل کند. اسپیرونولاکتون، یک داروی ضد آندروژن است و باید حداقل ۶ ماه مصرف شود.
  • افلورنیتین، یک کرم موضعی است که رشد موهای جدید صورت را کند می‌کند.
  • متفورمین، به درمان دیابت کمک می‌کند.
  • پروژستین، هورمونی که دوره‌های قاعدگی را تنظیم کرده و باروری را بهبود می‌بخشد.
  • تستوسترون، بهترین نوع داروی پیشگیری از بارداری خوراکی است که برای درمان تستوسترون بالا و هیرسوتیسم استفاده می‌شود.

تغییر سبک زندگی

  • تغییر رژیم غذایی برای زنانی که مقاومت به انسولین دارند، شامل کاهش مصرف قندها و کربوهیدرات‌ها.
  • کاهش وزن می‌تواند به کنترل بسیاری از علائم PCOS کمک کند.

1. رفع موهای زائد چانه با نوعی آرد به نام آرد جو

آرد جو لایه برداری بسیار ملایمی را روی صورت انجام می دهد و برای تمام انواع پوست ها مناسب است و به سطح پوست آسیب وارد نمی کند. اضافه کردن پالپ موز به آن می تواند پوست بدون مو را به شما تحویل دهد و همچنین درخشندگی طبیعی روی پوست ایجاد خواهد کرد.

مواد لازم:

  • یک قاشق چای خوری پودر جو
  • دو قاشق چای خوری پالپ موز

طرز تهیه:

پالپ موز را به پودر جو اضافه کنید تا حالت خمیری بگیرد و سپس آن را به چانه بزنید و 15 دقیقه صبر کنید و با دستان مرطوب به آرامی این ناحیه را در خلاف جهت رویش موها اسکراب کنید. سپس صورت را با آب بشویید و مرطوب کننده بزنید. 2 الی 3 بار در هفته این کار را انجام دهید. این روش عوارض جانبی ندارد.

جدیدترین مدل آرایش دخترانه 2023 شیک و آسان مخصوص مبتدی ها

اپیلاسیون - موهای زائد چانه

2. سفیده تخم مرغ و نشاسته ذرت

سفیده تخم مرغ یکی از درمان های خانگی موثر برای از بین بردن موهای صورت است. زمانی که خشک شود، می تواند حالت چسبندگی روی پوست صورت ایجاد کند و موهای زائد را به خودش بگیرد و آن ها را از روی صورت بردارد. نشاسته ذرت هم، خاصیت سفیده تخم مرغ را در این مورد افزایش می دهد.

اگر این کار را به صورت مداوم تکرار کنید، موهای زائد صورتتان کم می شود.

مواد لازم:

  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ و زرده را جدا کنید. آن را خوب هم بزنید و سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و سعی کنید که مجددا به خوبی هم بزنید. این لایه از ترکیب مواد را روی ناحیه چانه قرار دهید. 25 دقیقه صبر کنید تا به صورت کامل خشک شود و سپس آن را در خلاف جهت رویش مو از روی صورتتان بِکَنید و بعد با آب شستشو دهید و مرطوب کننده بزنید. یک الی دو بار در هفته این کار را تکرار کنید. البته این روش برای صورت های حساس مناسب نیست.

3. روغن درخت چای و روغن اسطوخودوس

موی زائد زیادی روی ناحیه چانه با روغن لاوندر یا اسطوخودوس همراه با روغن درخت چای معجزه می کند. ترکیب این دو روغن رشد موها را به شدت آهسته کرده و می تواند سطح هورمون های مردانه که برای بدن شما ضروری نیستند را کاهش دهند.

مواد لازم:

  • 4 الی 5 قطره روغن درخت چای
  • یک قاشق چای خوری روغن اسطوخودوس

طرز تهیه:

روغن ها را در یک کاسه خشک و تمیز به خوبی مخلوط کنید. یک لایه از آن را به چانه بزنید وشب تا صبح صبر کنید. 2 الی 3 بار در هفته این کار را تکرار کنید. روغن های طبیعی برای همه انواع پوست ها مناسب نیستند. پس حتما این کار را انجام دهید.

4. گلاب و آرد نخود سبز

آرد نخود سبز یکی دیگر از روش های سنتی هندی برای از بین بردن موهای زائد است، بافت سفتی دارد و می تواند موهای ظریف چانه را هم بردارد و سلول های مرده را نیز از روی پوست بیرون بکشد. اضافه کردن گلاب به این پودر باعث خمیر شدن آن می شود و از پوست شما در برابر آلودگی ها محافظت می کند.

مواد لازم:

  • دو قاشق چای خوری آرد نخود سبز
  • نصف فنجان گلاب

طرز تهیه:

گلاب و آرد را با یکدیگر ترکیب نمایید، به خوبی هم بزنید و خمیر به دست آمده را بر چانه اعمال نمایید و صبر کنید تا خشک شود و سپس با انگشتان خیس خود روی این ناحیه بکشید و این کار را در خلاف جهت رویش موها انجام دهید و در نهایت صورت تان را با آب بشویید و بعد مرطوب کننده بزنید. دو بار در هفته این کار را انجام دهید. اگر آکنه یا جوش روی چانه دارید، از انجام این کار خودداری کنید.

لیزر موهای زائد - موهای زائد چانه

5. زردچوبه و پاپایا

چندین بار در مطالب قبلی بخش بهداشت و سلامت نمناک گفته ایم که زردچوبه یک درمان خانگی عالی برای از بین بردن موهای زائد صورت است. خاصیت اسکراب کردن دارد و می تواند ریشه مو را سست کند و پوست شفافی به شما بدهد.

پاپایای خام نیز حاوی آنزیم هایی به نام پائین است که فولیکول های مو را ضعیف می کند و از رشد مجدد آن ها جلوگیری خواهد کرد . به شرطی که استفاده منظم از آن ها داشته باشید.

مواد لازم:

  • نصف قاشق چای خوری پودر زردچوبه
  • دو قاشق چای خوری پاپایا خرد شده

طرز تهیه:

پالپ پاپایای خام را با زردچوبه مخلوط کنید و آن را به مدت 2 الی 3 دقیقه روی نواحی مورد نظر ماساژ دهید. 20 الی 30 دقیقه بیشتر صبر کنید و سپس آن را با آب بشویید. 2 الی 3 بار در هفته این روش را تکرار کنید.

حتما در ابتدا این روش را در قسمت کوچکی از پوست بدن خود انجام دهید و تست کنید.

6. شیر و ژلاتین:

شیر و ژلاتین یک گزینه مناسب جایگزین وکس کردن هستند. کلاژن خاصیت پلاستیکی دارد و بعد از خشک شدن، خاصیت آن افزایش پیدا می کند. زمانی که آن را به صورت تان اعمال می کنید، لایه نازکی روی پوست ایجاد می کند که می توانید آن را از روی پوست بردارید و موهای صورت نیز همراه با آن برداشته خواهد شد.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • یک قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه:

شیر و پودر ژلاتین را داخل یک کاسه بریزید و آن را داخل مایکروویو قرار دهید. 10 الی 15 ثانیه صبر کنید تا زمانی که احساس کردید بافت چسبنده پیدا کرده از آن استفاده کنید و آن را روی چانه بزنید .20 دقیقه صبر کنید به آرامی آن را خلاف جهت رویش موهایتان بردارید و سپس با آب بشویید.یکبار در هفته این کار را انجام دهید.

*هرگز ژلاتین را روی پوستی که کبودی دارد قرار ندهید.

پاک کردن آرایش با چند روش ساده و کم هزینه خانگی

7. عدس و آب سیب زمینی

آب سیب زمینی یک سفید کننده طبیعی برای پوست صورت است. اضافه کردن عدس به آب سیب زمینی، موهای زائد را به مرور زمان کاهش خواهد داد.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری آب سیب زمینی
  • یک قاشق غذاخوری خمیر عدس

طرز تهیه:

عدس ها را شب تا صبح داخل آب بگذارید تا نرم شوند و سپس آب سیب زمینی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید و آن را روی چانه خشک و تمیز خود قرار دهید. 20 دقیقه صبر کنید و با حرکات دایره ای شکل به آرامی آن را اسکراب کنید و سپس ناحیه مورد نظر را با آب بشویید. دو بار در هفته از این روش استفاده کنید.

*این روش برای افرادی که پوست مستعد آکنه دارند و پوستشان حساس است، مناسب نمی باشد.

از بین بردن موهای صورت - موهای زائد چانه

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد

اگر در مدت زمان کوتاهی، شاهد افزایش رشد موهای صورت یا بدن هستید باید به پزشک مراجعه کنید. رشد مو که همراه با علائم دیگری مانند آکنه شدید، تغییر در صدای یا دوره های نامنظم قاعدگی نیز باید توسط پزشک ارزیابی شود.

متخصص پوست می‌تواند براساس ظاهر و سایر علائم شما از نظر غربالگری PCOS یا سایر شرایط پزشکی معاینه شود.

چگونه از رشد مجدد مو‌های چانه جلوگیری کنیم ؟

در حالی که درمان موهای زائد چانه می‌توانند نتایج طولانی‌مدتی داشته باشند، مهم است که اقداماتی را برای جلوگیری از رشد مجدد انجام دهید.

درمان‌های هورمونی

اگر مو‌های چانه ناشی از عدم تعادل هورمونی باشد، درمان بیماری زمینه‌ای ممکن است به کاهش رشد مو کمک کند. این ممکن است شامل دارو‌ها یا تغییرات سبک زندگی توصیه شده توسط یک ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی باشد.

مراقبت از پوست

مراقبت خوب از پوست نیز می‌تواند به کاهش ظاهر مو‌های چانه کمک کند. این شامل لایه‌برداری منظم برای جلوگیری از رشد مو‌های درونی و مرطوب‌کننده برای جلوگیری از تحریک می‌شود.

محافظت در برابر آفتاب

قرار گرفتن در معرض نور خورشید می‌تواند باعث تیره‌تر شدن مو‌ها شود. استفاده از ضد آفتاب یا کلاه هنگام گذراندن وقت در خارج از منزل بسیار مهم است.

افزایش رشد موهای زائد زیر چانه

هر دارویی که مصرف می‌شود عوارضی را برای بدن به دنبال خواهد داشت. برای مثال داروهایی که تعادل هورمون‌های بدن را به هم می‌زند، باعث افزایش رویش موهای زائد در زیر چانه می‌شوند. به‌همین دلیل مصرف داروهایی مانند استروئیدهای آنابولیک، تستوسترون، سیکلوسپورین، داروهای ضد افسردگی، برخی از آنتی بیوتیک‌ها و داروهای خواب‌آور، موهای صورت را به‌عنوان یک عارضه‌ جانبی دارویی، افزایش می‌دهد. از این رو علت موهای زائد زیر چانه را می‌توان مصرف برخی داروها عنوان کرد.

موی زائد صورت - موهای زائد چانه

لیزر موهای زائد؛ روشی نوین برای درمان موهای زائد چانه

در‌صورتی‌که هیچ‌یک از مشکلات فوق را نداشتید و رشد موهای زائد زیر گردن و چانه شما هم‌چنان ادامه‌دار بود، پیشنهاد می‌کنیم به فکر لیزر صورت خود باشید. لیزر چانه و گردن برای هدف قرار دادن و تخریب فولیکول مو و جلوگیری از رشد مو در آینده انجام می‌شود. از‌این‌رو اگر این سوال برای‌تان مطرح است که «موهای زائد زیر چانه را چگونه از بین ببریم» ما لیزردرمانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

در‌حالی‌که لیزر موهای زائد ممکن است کمی هزینه‌بر باشد و به چندین درمان نیاز داشته باشد، اما یک راه حل بسیار موثر برای کسانی خواهد بود که از مقابله با موهای چانه خود خسته شده‌اند. در‌صورتی‌که تصور می‌کنید هزینه‌های لیزر برای شما سنگین است؛ برای مراقبت پوست خود و هم‌چنین رفع موقت موهای دائمی چانه و گردن خود با متخصصان ما مشورت کنید.

از بین بردن موی زائد چانه و گردن با روش الکترولیز

الکترولیز نیز راهی موثر برای درمان موهای زائد چانه و از بین بردن موی زائد در گلو و زیر گردن است. در این روش از یک جریان الکتریکی برای از بین بردن فولیکول‌های مو استفاده می‌کنند. الکترولیز فرآیند زمان‌بر است؛ زیرا هر فولیکول مو باید به‌طور‌جداگانه درمان شود. با این حال، الکترولیز برای همه رنگ‌های پوست و انواع مو مؤثر است و نتایج دائمی است.

در‌صورتی‌که علاوه‌بر سوال «موهای زائد زیر چانه را چگونه از بین ببریم» این سوال برای‌تان مطرح است که چه کسانی مجوز تزریق ژل و بوتاکس دارند می‌توانید سوالات و ابهامات خود را از کارشناسان ما بپرسید.

لیزر موی زائد چانه و گردن؛ راهی برای درخشیدن پوست صورت

علت موهای زائد زیر چانه، موضوعی است که شاید بسیاری از زنان را نگران کند. از سندرم تخمدان پلی کیستیک گرفته تا بیماری کوشینگ، همگی از علت موی زائد زیر چانه هستند. در این زمینه فقط تشخیص علت به تنهایی کافی نیست؛ بلکه راه‌حل‌ها و روش‌های موثر درمان موهای زائد چانه زنان نیز باید در دسترس قرار گیرد. خانم‌هایی که با موی زائد چانه مواجه می‌شوند، با استفاده از روش‌هایی همچون لیزر و الکترولیز می‌توانند این موهای زائد ناخوشایند را در صورت خود از بین ببرند.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: shadi hemati

آخرین بروز رسانی

29 دی 1402

بروز رسانی توسط

shadi hemati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *