کاشت مژه

کاشت مژه ، اکستنشن مژه، چسباندن مژه و …. اینها مطالبی است که شاید هر روزه از زبان بانوان شنیده شود، آنهایی که دغدغه داشتن مژه های بلند را دارند. یکی از جدیدترین ترفند ها در افزایش زیبایی چشم ها کاشت مژه می باشد. در این مطلب از گروه زیبایی شادمگ شما در خصوص انواع کاشت و مزایای و معایب این روش زیبایی مطالب مفیدی خواهید خواند. با ما همراه باشید.

کاشت مژه چیست؟

داشتن مژه‌های بلند و پرپشت سهم بسزایی در زیبایی چشم‌ها و چهره را ایفا می‌کند اما به دلیل حساسیت چشم بهتر است از افراد متخصص و جراحان زیبایی کمک گرفته شود. امروزه متد‌های مختلفی به منظور کاشت مژه وجود دارد که در ادامه توضیحاتی درباره آن‌ها آورده شده است.

کاشت مژه

انواع کاشت مژه

در اینجا قصد داریم تا شما را با انواع کاشت مژه و اکستنشن مژه آشنا کنیم و به سوالات اصلی شما پاسخ دهیم. برای خیلی از بانوان عزیز سوال مهم پیش آمده است که تمامی این روش ها با هم چه تفاوتی دارند و هر کدام دارای چه مزایا و یا معایبی هستند که در اینجا به آن خواهیم پرداخت، پس با ما همراه باشید.

کاشت مژه موقت

در این نوع کاشت از تارهای مصنوعی استفاده شده و با استفاده از چسب گیاهی و موقت به مژه ها چسبیده و به صورت مخفی از زیر پلک گذاشته می شود که کاملا طبیعی و بی ضرر می باشد.

اکستنشن مژه

در این روش که خود نیز به روش های مختلف تقسیم می شود. شما به جای چسب موقت و گیاهی از چسب دائم استفاده می کنید و بنا به سلیقه و درخواست شما، مژه کار برای شما کاشت انجام می دهد

اکستنشن مژه کلاسیک

در این روش برای هر تار مژه شما یک عدد مژه مصنوعی (یک تار) گذاشته می شود. در این روش مژه های شما کمی پر تر و بلندتر نشان داده می شود و کاملا طبیعی نشان داده می شود.

اکستنشن مژه والیوم

مژه چندبعدی می باشد که از 2 تا 5 تار روی یک تار مژه قرار می گیرد و مژه ها را پر پشت و بلند نشان می دهد

اکستنشن مژه مگاوالیوم

در این روش نیز از 5 تا 15 تار روی یک تار مژه قرار می گیردو مژه ها را فوق پر پشت نشان می دهد.

عوامل زیادی برای اینکه شما به نتیجه دلخواه خودتان برسید وجود دارد. جنس مژه، تراکم مژه، فر مژه و بلندی مژه تمام عواملی است که باید در مورد آن تصمیم گیری شود.

بهتر است عکس مورد نظر خود را به مژه کار خود نشان دهید تا شما را راهنمایی کند.

کاشت مژه

تفاوت کاشت مژه موقت و اکستنشن مژه چیست؟

در کاشت موقت ماندگاری آن از 2 الی 4 هفته می باشد و نیازی به ترمیم وجود ندارد. اما ماندگاری اکستنشن از 21 تا 30 روز می باشد و نیاز به ترمیم بعد از 30 روز دارد.

مراقبت های قبل از اکستنشن مژه

کسانی که آلرژی شدید و یا حساسیت های فصلی دارند بهتر است قبل از انجام آن این موضوع را به مژه کار اطلاع دهند.
سه روز پیش از انجام و سه روز پس از آغاز عادت ماهیانه برای کاشت و یا ترمیم اکستنشن مژه اقدام نکنید
در دوران بارداری اقدام به کاشت دائم مژه نکنید.
در صورت شیردهی و یا مصرف هر گونه قرص هورمونی حتما با متخصص مژه کار مشورت کنید
دو روز قبل از اقدام به اکستنشن مژه شنا نکنید و یک روز قبل از حرکات شدید ورزشی بپرهیزید.
قبل از انجام اکستنشن مژه های خود را کاملا تمیز کنید.

ترفندهایی که باید برای کشیدن خط چشم بدانید !

مراقبت های بعد از اکستنشن مژه

حداقل تا 48 ساعت حمام نکنید.
حداقل تا 24 ساعت از تماس آب، اشک چشم، اسپری یا ادکلن به مژه خودداری کنید.
هنگام شسشتوی مژه ها مراقب باشید آب مستقیم با فشار روی مژه ها نریزید.
با شامپو به طور ملایم شستشو دهید و آب پشت پلک را با دستان تمیز بگیرید.
با فاصله 50 سانتی متری باد سرد و گرم رو از سمت پایین به پلک هایمان بگیرید.
شب ها به صورتی نخوابید که باعث شکستن مژه نشود.

کاشت مژه

ماندگاری کاشت مژه چقدر است؟

افرادی که تصمیم گرفته اند تا کاشت مژه را انجام دهند باید آگاه باشند این مژه های مصنوعی معمولا بین دو تا چهار هفته ماندگاری دارند و افرادی که در نگهداری آن کوشا باشند می توانند تا شش هفته از آن مراقبت کنند و سپس نیاز به ترمیم دارد.

مژه های طبیعی بعد از کاشت مژه می ریزد؟

خیر، کاشت مژه باعث نمیشود که مژه های طبیعی خود را از دست بدهید. این کار عوارض و خطری ندارد ولی توصیه می شود که مراقب باشید تا 24 ساعت پس از کاشت مژه آب به مژه ها نخورد تا چسب آن به خوبی بچسبد و ماندگار شود.

اگر بخواهم مژه های کاشته شده را بردارم باید چه کار کنم؟

هر چسب مخصوص مژه یک محلول ریمور دارد اگر فردی تصمیم بگیرد بعد از کاشت مژه آن ها را بردارد بهتر است با کارشناسی که این مژه ها را کاشته است مشورت نماید.

کاشت مژه

از آنجایی که مدت‌هاست به یمن کوید ۱۹، افراد با ماسک در انظار عمومی ظاهر می‌شوند، قطع به یقین چشم‌ها بیشترین توجه را به خود جلب می‌کنند. پیرو این موضوع، تعجبی ندارد که تقاضای محصولات آرایشی چشم و سایر اقداماتی که در افزایش زیبایی چشم‌ها نقش دارند بالاتر رفته. وقتی بحث زیبایی مژه می‌شود، صنعت زیبایی راه و روش‌های مختلفی را در طول تاریخ به خود دیده است.

ریمل‌های حجم دهنده، سرم‌های تقویتی، فرمژه‌های داغ و سایر موارد. در میان این اقدامات، کاشت مژه بسیار مورد توجه قرار گرفته به خصوص که داشتن مژه‌های بلند و ضخیم و پرپشت آرزوی عده‌ی بسیاری است.

کاشت مژه

در ادامه قصد داریم شما را با دو روش کاشت مژه مصنوعی و کاشت مژه طبیعی و نکاتی که باید در مورد آن‌ها بدانید آشنا کنیم. اما پیش از آن، اجازه بدهید در مورد علل ریزش مژه و جلوگیری از آن صحبت کنیم چرا که پیشگیری بهتر از درمان است.

مزایا و معایب انواع کاشت مژه

مزایای کاشت موقت مژه

این روش، ارزان‌تر و آسان‌تر نسبت به بقیه انواع کاشت مژه بوده و احتمال درد و تورم در حین کار و یا پس از انجام آن بسیار پایین است.

معایب کاشت موقت مژه

استفاده از موی حیوانات در روش اسکتشن مممکن است باعث بروز حساسیت در چشم یا پلک‌ها شود. همچنین احتمال دارد فردی به چسب‌های مخصوص این روش آلرژی داشته باشد و شاهد ایجاد عفونت در لایه نازک بالای چشم شود.

مزایای روش‌های انواع کاشت مژه به صورت دائم

روش‌های کاشت دائم مژه به نحوی است که در صورتی که کار به صورت حرفه‌ای و اصولی انجام گیرد، مژه‌های کاشته شده بسیار طبیعی و زیبا به نظر می‌آیند و نیازی به ترمیم مجدد وجود ندارد. همچنین پس از کاشت مژه دیگر نیازی به وسایل آرایشی مانند ریمل مژه وجود نخواهد داشت.

با تینت مژه چشمانی مسحور کننده و جذاب داشته باشید | این افراد سراغ تینت مژه نروند !

کاشت مژه

معایب روش‌های انواع کاشت مژه به صورت دائم

این روش‌ ممکن است عوارضی همچون احساس درد، ورم و کبودی را پس از جراحی و پیوند در پی داشته باشد. همچنین در صورت بروز خطا و انجام کار توسط افراد غیر متخصص، ممکن است صدمات جبران ناپذیری به چشم وارد شود.

عوارض کاشت مژه

کاشت مژه با آنکه روشی سریع و بسیار ساده برای داشتن مژه هایی زیبا و بلند است، اما می تواند مشکلاتی را نیز برای فرد به وجود آورد. اگر اکستنشن مژه توسط فردی غیر متبحر انجام شود، می تواند باعث به هم چسبیدن مژه های دو پلک بالایی و پایینی به هم شده و باعث ریزش موها می شود.

از سوی دیگر، چسب هایی که برای چسباندن مژه ها به کار برده می شود، می توانند باعث ایجاد حساسیت و عفونت در پلک ها شود. حتی زمانی که مژه ها برداشته می شوند، ممکن است باعث کنده شدن و ریزش مژه های اصلی خود فرد شوند.

از سوی دیگر کاشت مژه با جراحی و به روش دائمی انجام شود، می تواند مشکلات دیگری را برای فرد به وجود آورد. در واقع اگر پزشکی که اینکار را انجام می دهد در کارش تجربه کافی نداشته باشد، می تواند سبب صدمه زدن به چشم ها شود. گاهی نیز برش هایی که در روی پلک زده می شود، می تواند سبب ورود باکتری ها با چشم شده و چشم ها و پلک دچار عفونت و درد شوند.

کاشت مژه

مزایای کاشت مژه

اکستنشن مژه، یکی از روش های بسیار سریع و در عین حال ارزان است که می تواند باعث پر پشت شدن مژه ها، بلند شدن و حالت دادن به مژه ها شود. این روش، می تواند باعث زیباتر شدن چشم ها شده و اعتماد بنفس فرد را خیلی بالاتر ببرد.

از سوی دیگر، اکستنشن مژه یکی از روش های موقت است که می توان در صورت ایجاد حساسیت برای چشم ها، سریعا آن را از روی چشم ها برداشت و این مسئله یکی از ویژگی های بسیار خوب این روش از کاشت برای داشتن مژه هایی زیبا است.

برخی از مدل های اکستنشن مژه، حالتی طبیعی به مژه ها می دهند و با الیاف کاملا طبیعی ساخته می شوند که باعث می شوند چشم ها طبیعی تر دیده شوند.

علت ریزش یا نازکی مژه و جلوگیری از آن

پیش از اقدام به درمان و یا روی آوردن به اکستنشن مژه و یا کاشت مژه دائم، باید از دلایل آن آگاه باشید تا بتوانید مناسب‌ترین راهکار را برای آن بیابید. با درمان مناسب شاید اصلا نیازی به اکستنشن و کاشت مژه نداشته باشید.

ریزش مژه به دلایل متعددی رخ می‌دهد. یکی از این دلایل تغذیه‌ی نامناسب است. مژه‌ها برای رشد به منابع غنی از پروتئین، بیوتین و آهن نیاز دارند. همچنین انواع ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند ظاهری سالم و زیبا را برای مژه‌هایتان به ارمغان بیاوند.

کاشت مژه

برای اصلاح رژیم غذایی خود مصرف غذاهای چرب و پرنمک را به حداقل برسانید و مواد غذایی مانند گل کلم، پیاز، کلم بروکلی، دانه‌های مغذی و حبوبات را حتما در غذای روزانه‌ی خود بگنجانید.

از سایر عوامل ریزش مژه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عفونت و بیماری از دلایل دیگر ریزش مژه‌ است. مشکلات هورمونی از جمله کم‌کاری یا پرکاری تیروئید نیز در نازک شدن و ریزش مژه‌ها نقش دارند. برای درمان بیماری‌ها عفونی با نظارت پزشک خود اقدام کنید.
استفاده از مواد آرایشی نامرغوب نیز از رایج‌ترین علت‌های آسیب به مژه است. حتما لوازم آرایشی خود را از مراکز معتبر تهیه کنید و از اصالت و کیفیت آن مطمئن شوید. اگر متوجه آسیب‌دیدگی مژه‌ها در اثر مواد آرایشی شدید می‌توانید با استفاده از روغن بادام زیبایی مژه‌هایتان را بازگردانید.

آرایش پلک افتاده ؛ لیفت پلک بدون نیاز به جراحی

کاشت مژه
کاهش وزن ناگهانی نیز علاوه بر ریزش موی می‌تواند باعث ریزش مژه‌ها هم بشود. اگر قصد لاغر شدن دارید به صورت اصولی و با مشورت پزشک این کار را انجام دهید.
استرس هم در ریزش مژه نقش دارد. تغییر متابولیسم بدن در شرایط استرس‌زا و ترشح هورمون کورتیزول باعث سست شدن مژه‌ها و ریزش آن‌ها می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق، راهکار‌های کنترل استرس مانند مدیتیشن را امتحان کنید.

نکاتی در مورد کاشت و اکستنشن مژه

عمر مفید اكستنشن مژه حدود یك ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اكستنشن آن هم می‌افتد.
تعداد مژه‌ای که برای هر فرد انتخاب می‌شود، بستگی به تعداد مژه‌های خود فرد دارد. به دليل اينكه مژه‌های مصنوعی روی مژه‌های طبيعی كار می‌شوند اگر فردی تعداد مژه‌های طبيعی خودش كم باشد تعداد كمی مژه می‌تواند بكارد.
بلندی مژه مصنوعی حداكثر باید 2 برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار به‌خصوص اگر مژه‌های طبیعی ضعیفی دارید، می‌تواند باعث ریزش مژه شود.
اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممكن است بعد از كاشت دچار حساسيت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه بكارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسيت شد آنها را بردارد و ديگر كاشت مژه انجام ندهد.

کاشت مژهبعد از كاشت بايد خيلی مراقب مژه‌ها باشيد. بهتر است چشم‌های خود را نماليد و با قدرت آنها را نخارانید. بهتر است وارد سونای بخار نشويد، وقتی حمام می‌كنید بايد مراقب باشيد فشار آب به صورت مستقيم به چشم‌هایتان نخورد.
اگر مژه‌های شما به اندازه كافی بلند و پرپشت است، بی‌دلیل به دنبال اكستنشن مژه نروید و به استفاده از مژه‌های مصنوعی در مهمانی‌ها اكتفا كنید. اكستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد می‌شود كه طول مژه آنها كمتر از 3 میلی‌متر است.

چه کسانی می توانند از کاشت برای مژه ها استفاده کنند؟

همه افرادی که دوست دارند تا مژه هایی بلند و پرپشت داشته باشند، می توانند از روش کاشت موقت برای داشتن مژه هایی زیبا استفاده کنند. اما روش کاشت دائم مژه برای افرادی که طی سرطان یا حادثه ای مژه های اصلی خود را از دست داده اند، می تواند بسیار مفید واقع شود. این روش، نیاز به زمان زیادی برای خوب شدن دارد و از سوی دیگر هزینه بالایی نیز دارد.

کاشت مژه

در چه صورتی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر در اثر استفاده از مژه های مصنوعی با مواردی مانند:

  • پرخونی در چشم
  • خارش در پلک
  • ترشح از لبه پلک
  • درد در چشم
  • قرمزی در لبه پلک
    باید هرچه سریع تر مژه مصنوعی خود را برداشته و به پزشک مراجعه کنید.

مژه های طبیعی خود را تقویت کنید

با استفاده از روغن زیتون و روغن کرچک مژه های خود را تقویت کنید. برای تقویت و رشد مژه ها شب ها قبل از خواب، آرایش خود را کاملا پاک کنید و سپس با پوشش نازکی ازروغن انتخابی خود، تمام سطح مژه ها را بپوشانید. صبح، مژه های خود را با آب گرم بشویید.
برای تقویت مژه ها با برس مخصوص مژه، آنها را همیشه به آرامی شانه کنید.

کاشت مژه
خوردن غذاهایی با پروتیین بالا مانند ماهی، تخم مرغ، پنیر سویا، جگر و گوشت موجب تقویت و رشد مژه ها می شود.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

3 مرداد 1401

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *