افتتاح حساب ترکیه
طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و دلچسب را یادتان داده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای به با شادمگ همراه باشید.

طرز تهیه مربای به خانگی

مربای به - طرز تهیه مربای به خانگی

مواد لازم مقدار مواد
میوه به ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۸ لیوان
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه مربای به خانگی

مرحله ۱: آماده‌سازی و شستشوی به‌ها

برای تهیه مربای به خونگی ابتدا به ها را به خوبی می شوییم، سپس به صورت دلخواه خرد می کنیم. توجه داشته باشید که پوست گرفتن میوه به سلیقه ای است و می توانید این مربای خوشمزه را با به دارای پوست نیز درست کنید.

طرز تهیه دمنوش به برای سرماخوردگی را در شادمگ بخوانید.

مرحله ۲: جوشاندن آب و اضافه کردن به‌ها

در این مرحله آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، به های خرد شده را به آرامی به آب جوش اضافه می کنیم.

مربای به خانگی - طرز تهیه مربای به خانگی

مرحله ۳: نرم‌کردن به‌ها و جمع‌آوری کف روی مربا

حالا مدت ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا به ها درون آب جوش باقی بمانند تا کمی نرم شوند. در همین حین که آب در حال جوشیدن است، کف های روی آب را جمع می کنیم و دور میریزیم. این کار به شفاف تر شدن رنگ مربا کمک می کند.

تهیه میوه خشک روی بخاری یکی از لذت بخش ترین کار‌هایی است که در فصل پاییز و زمستان می‌توان برای تهیه خوراکی‌ های خوشمزه خانگی انجام داد. حتما از روش های ساده شادمگ کمک بگیرید.

مرحله ۴: اضافه کردن شکر و تنظیم حرارت پخت

پس از گذشت ۳۰ دقیقه زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را به صورت چفت می گذاریم یا دم کنی روی آن قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم مربا به مدت ۵ تا ۷ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزد و رنگ بیندازد.

مرحله ۵: انتخاب بین روش‌های سریع و سنتی پخت

دوستان گرامی به این نکته توجه داشته باشید که ما می توانیم این مربای خوشمزه را به صورت یک ساعته نیز بپریم، اما اگر مربا را با حرارت ملایم و زمان طولانی به روش سنتی پخته شود، در پایان پخت رنگ مربا خیلی بهتر می شود.

تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی خوشمزه | این نکات را فراموش نکنید !

مرحله ۶: اضافه کردن آب لیموترش

در ۵ دقیقه پایانی پخت مربا، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۵ دقیقه با مربا بجوشد. نکته ای که باید در پخت این مربا در نظر داشته باشیم این است که مربای به را نسبت به مرباهای دیگر باید کمی رقیق تر از روی حرارت برداریم.

مرحله ۷: تنظیم قوام مربا پس از پخت

دلیل این امر این است که میوه به پس از پخت حالتی ژلاتینی پیدا می کند و پس از سرد شدن مربا شیره آن خیلی سفت تر می شود. اگر شیره مربای شما بیش از حد غلیظ شد، کافیست کمی آب جوشیده به مربا اضافه کنید.

مربای به قرمز - طرز تهیه مربای به خانگی

مرحله ۸: استفاده از ادویه‌ها برای افزایش طعم

سپس اجازه دهید مدتی روی حرارت بماند تا آب جوشیده با شیره مربا یکدست شود. برای طعم دار کردن این مربا می توانیم به سلیقه خود از هل، چوب دارچین و زعفران دم کرده استفاده کنیم که سلیقه ای می باشد.

مرحله ۹: بررسی قوام نهایی مربا

ما در این دستور از هیچ ماده طعم دهنده ای استفاده نکردیم، چون طعم و عطر میوه به به حد کافی خوب است. پس از اینکه شیره مربا غلیظ شد، ۱ قاشق غذاخوری از شیره بر می داریم و در فریزر قرار می دهیم.

مرحله ۱۰: خنک‌کردن و بررسی قوام مربا

پس از گذشت ۳ دقیقه شیره مربا را از یخچال خارج می کنیم، اگر حالتی کشدار داشته باشد یعنی مربا به قوام رسیده است. حالا  حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت به همان شکل باقی بماند.

مرحله ۱۱: نگهداری و بسته‌بندی مربای به

توجه داشته باشید که باید در حین این ۱۲ ساعت درب قابلمه بسته باشد تا مربا به خوبی قرمز شود. در پایان مربا را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس برای نگهداری طولانی مدت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله به مرحله طرز تهیه مربای چای ترش خوشمزه و خوشرنگ | مفیدترین شیرینی برای درمان فشار و قند خون

قرمز شدن رنگ مربای به

پس از اینکه ۳۰ دقیقه از پخت مربا گذشت، یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار می دهیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم. در ادامه یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مربا با حرارت بسیار کم به مدت یک تا دو ساعت بپزد.

در این مدت ممکن است که شربت مربا کم شود، به همین دلیل باید هر ۳۰ دقیقه یک بار مربا را چک کنیم و در صورتی که شربتش بیش از حد غلیظ شده بود، کمی آب جوش به آن اضافه کنیم و مجددا درب قابلمه را می گذاریم تا به رنگ دلخواه برسیم.

مربا ی خانگی - طرز تهیه مربای به خانگی

فوت و فن پخت مربای به خوشمزه و خوشرنگ

مدت زمان پخت مربای به چقدر است؟

توجه داشته باشید که این مربا باید حدود 10 الی 12 ساعت با قابلمه در بسته و با دم کنی به خوبی بپزد. هر چه مدت زمان پخت مربا به بیشتر باشد پر رنگ‌تر و قرمز‌تر می‌شود، برای خوش رنگ تر شدن آن می‌توانید مربا را در قابلمه مسی بپزید.

چطور مربای به بدون شکر بپزیم؟ 

برای پخت مربای به بدون شکر میتوانید پس از پخت به آن شیره انگور اضافه کنید و سپس اجازه دهید مجددا بجوشد. در تهیه مربای به با عسل نیز بعد از پخته شدن مواد و هنگام ریختن درون ظرف مربا می‌توانید به  آن عسل اضافه کنید.

برای مربای به چقدر شکر نیاز دارد؟ 

مقدار شیرینی مربا سلیقه ای است اما معمولا در تهیه مربای به از نسبت مساوی شکر و به استفاده می‌شود.

چکار کنیم مربای به له نشود؟

برای اینکه مربای به شما له نشود باید توجه داشته باشید که حجم شربت در ظرف مربا بیشتر از تکه های به باشد تا تکه‌های میوه در ظرف له نشوند.

مربای به و هویچ - طرز تهیه مربای به خانگی

مربای به‌ام سفت شده چیکار کنم؟

مربای به در حالت کلی کمی سفت تر از سایر مرباهاست و مثلاً مثل مربای آلبالو چندان نرم نیست. اما اگر مربای شما زیاد سفت شد میتوانید به مربایتان کمی آب جوش اضافه کرده و بگذارید کمی بجوشد تا به ها نرم تر شوند.

طرز تهیه املت ترکیه ای یک صبحانه ی لاکچری و خوشمزه

مربای به‌ام خیلی شیرین شده چیکار کنم؟ 

به ها را با کمی از شهد غلیظ شده آن جدا کنید و با مقداری آب جوش روی شعله قرار دهید، بعد از کمی جوشیدن اجازه بدهید تا سرد شود و آن را با مابقی مربا مخلوط کنید.

چرا ظرف شیشه ای برای نگهداری مربا بهتر است؟

بهتر است بدانید ایمنی شیشه از پلاستیک بیشتر است و در صورت استفاده از ظروف شیشه ای امکان سرایت مواد شیمیایی پلاستیکی به درون مربا وجود ندارد.

به پخته پرخاصیت‌تر است یا به خام؟ 

در پاسخ به این سوال باید گفت که اگرچه به خام خواص فراوانی دارد اما نباید از مصرف پخته آن غافل شد. مصرف به پخته می‌ تواند به رفع مشکلات گوارشی کمک کرده و همچنین می‌ تواند ویار دوران بارداری را کاهش دهد.

میوه به چه خواصی دارد؟

میوه بِه در کنار خواص فراوانی که برای بدن دارد مقوی قلب، معده و اعصاب است و دمنوش آن آرامبخش است.

مربای به چه خواصی دارد؟ 

مربای به، به علت پخته شدن و مخلوط شدن با شکر، برخی مضرات استفاده از به خام مثل تولید نفخ را ندارد. ضمن اینکه مصرف مربای به باعث تقویت معده نیز می‌شود.

طرز تهیه مربای به و هویج

برای تهیه مربای به و هویج، ابتدا به و هویج را پوست می‌گیریم و رنده می‌کنیم. اگر دوست دارید، لبوی رنده شده نیز می‌توانید اضافه کنید تا رنگ زیباتری به مربا اضافه کند. در ادامه مواد را در یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم و به اندازه کافی آب اضافه می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید، سپس کف‌های روی سطح مربا را دور می‌ریزیم.

حرارت را کم می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا هویج و به کاملا بپزند. پس از آن، شکر را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مربا با حرارت ملایم به غلظت مناسب برسد. در ادامه آب لیمو ترش اضافه می‌کنیم تا مربا شکرک نزند. در نهایت، مربا را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: shadi hemati

آخرین بروز رسانی

8 دی 1402

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *