افتتاح حساب ترکیه
سیاه شدن چای در فلاسک

سیاه شدن چای در فلاسک موضوع آزاردهنده ای است که ممکن است برای شما هم پیش بیاید. گاهی این موضوع با تعوبض فلاسک و صرف هزینه بسیار هم قابل حل نیست. پس اگر از سیاه شدن و سرد شدن چای در فلاسک خود ناراضی هستید حتما قبل از اقدام برای تعوض و صرف هزینه این مطلب را مطالعه کنید.شادمگ نکات مهمی در این خصوص در اختیارتان قرار داده که تا حدودی چاره ساز است.

چرا چایی در فلاسک بد مزه می شود

برخی افراد از بد مزه شدن طعم چای در فلاسک شکایت می کنند. کارهای ساده ای باعث این تغییر مزه می شود. چیزهای کوچک و ناچیزی که شاید تا به حال به آن ها دقت نکرده اید. اگر می خواهید چای فلاسک بد مزه نشود، موارد زیر را رعایت نمایید.

از یک فلاسک برای دم کردن انواع مختلف چای استفاده نکنید، برای مثال برای چای سبز یک فلاسک مخصوص بگذارید.

سیاه شدن چای در فلاسک
بعد از خوردن چای و تمام شدن آن فلاسک را به خوبی بشویید.
به زمان نگهداری چای در فلاسک دقت کنید.

روش دم کردن چای شمالی را بلد هستید یا همیشه یک چای کم رنگ و کم دم کشیده ایرانی میل کرده اید و تمایلی به مصرف آن ندارید.

چایی در فلاسک چند دقیقه باید باشد

زمان نگه داشتن چای در فلاسک اهمیت زیادی دارد. همانطور که قبلا اشاره شد اگر چای زمان زیادی در فلاسک بماند، طعم، رنگ و بوی آن تغییر خواهد کرد.

این مدت با توجه به نوع فلاسک متغییر است. شیشه فلاسک و بدنه آن تاثیر زیادی در این زمینه خواهند داشت. اگر این مدت طولانی باشد، علاوه بر تغییرات فیزیکی، چای به تدریج سرد می شود. زمان نگهداری چای از شش ساعت تا دوزاده ساعت متغیر است. برخی از فلاسک ها قابلیت نگهداری بیش تر و برخی قابلیت نگهداری کمتری دارند.

علت سیاه شدن چای در فلاسک

وقتی چای مدت زیادی در فلاسک بماند کم کم سیاه و سیاه تر می شود. دم کشیدن چای دلیل این تغییر رنگ به حساب می آید. اگر دقت کرده باشید، چای فلاسک در ابتدا کم رنگ است و به تدریج تغییر رنگ می دهد.

گرفتن رطوبت نمک در نمکدان با یک تکنیک هوشمندانه

نوع چای

برای جلوگیری از سیاه شدن چای می توانید از صافی استفاده کنید. با استفاده از صافی برگ های چای را جدا نمایید. در این صورت رنگ چای ثابت می ماند، همچنین می توانید از چای کیسه ای برای این کار استفاده نمایید. حتما چای تازه استفاده کنید و از مصرف چای کهنه دم بپرهیزید.

این نوع چای می تواند کمک زیادی به حل این مسئله کند. کافیست یک عدد چای کیسه ای را در فلاسک بگذارید و پس از دم کشیدن چای آن را خارج نمایید. در این صورت چای به مقدار دلخواه شما سیاه رنگ می شود.

برای نوشیدن چای خوش طعم، خوش بو و خوش رنگ فقط نوع و برند چای مهم نیست. برای داشتن خاطره ای خوش از نوشیدن این مایع آرام بخش باید به محل نگهداری چای دم شده نیز توجه کنید. زمان و نحوه نگهداری آن نیز حائز اهمیت است.

سیاه شدن چای در فلاسک

دمای آب

اگر آب برای ساخت چای در فلاسک بسیار داغ باشد، ممکن است باعث سیاه شدن چای شود. به عنوان مثال، آب جوش برای ساخت چای در فلاسک ممکن است باعث سیاه شدن چای شود.

نوع فلاسک

استفاده از فلاسک های نامناسب ممکن است باعث سیاه شدن چای شود. فلاسک هایی که دارای سطح داخلی خشک و ناصاف هستند، ممکن است باعث سیاه شدن چای شوند.

علت سرد شدن چای در فلاسک‌ استیل

در برخی موارد، سرد شدن چای در فلاسک استیل ممکن است به دلیل عوامل زیر باشد:

آسیب دیدن محفظه و بدنه ظرف

یکی از مهم‌ترین دلیل سرد شدن چای در فلاسک استیل، آسیب وارد شدن به محفظه و بدنه ظرف است که بیشتر در فلاسک‌های استیل رخ می‌دهد. با توجه به اینکه از موادهای اولیه و ضد زنگ برای محفظه و بدنه فلاسک استیل استفاده می‌شود، دوام و استحکام محصول در برابر ضربه و فشار افزایش می‌یابد.

در صورتی که فلاسک‌ با ضربه و یا سقوط در زمین برخورد کند، ممکن است گاز مخصوصی که بین جداره‌های بیرونی و داخلی قرار دارد تخلیه شود؛ در نتیجه خاصیت عایق حرارتی بودن خود را از دست می‌دهد.

جلوگیری از چسبیدن غذا به ماهیتابه با چند ترفند حرفه ای ؛ دیگه هیچ مدله غذا به تابه نمی چسبه

خراب شدن درب علت سرد شدن چای در فلاسک‌ استیل

درب فلاسک‌ها به طورکلی به چند مدل سوپاپ دار، پمپی، فشاری و پیچی تقسیم می‌شوند؛ در این میان درب‌های پیچی انتخاب بهتری هستند؛ چرا که مدت زمان بیشتری حرارت درون فلاسک را حفظ می‌کند.

سیاه شدن چای در فلاسک

از دیگر علت سرد شدن چای در فلاسک پلاستیکی و استیل ، خراب شدن درب فلاسک است؛ چنانچه درب فلاسک خراب باشد، انرژی گرمایی و حرارت موجود در محفظه داخلی به تدریج از بین می‌رود.

خراب شدن واشر و اتصالات علت سرد شدن چای در فلاسک‌ استیل

خراب شدن واشر و اتصالات نیز می‌تواند باعث سرد شدن چای در فلاسک شود. روی همه فلاسک‌ها واشری قرار دارد که در صورت تمام شدن حرارت و گرمای موجود در داخل فلاسک از بین می‌رود؛ در فلاسک‌های شیشه‌ای نیز هنگامی که سطح شیشه ترک می‌خورد، خلا ایجاد شده در اطراف فلاسک از بین می‌رود و در پی آن نیز حرارت و گرما از نوشیدنی‌ خارج می‌شود.

دومین علت سرد شدن چای که بیشتر در فلاسک‌های شیشه‌ای اتفاق می‌افتد؛ خارج شدن محفظه داخلی ز جایگاه خود است. با این جابه‌جایی روزنه‌ای در فلاسک ایجاد می‌شود و از آن گرما و حرارت نوشیدنی خارج می‌شود. برای حل این مشکل باید واشر پلاستیکی فلاسک را باز کنید و سپس آن را در جای خود قرار دهید.

روش های از بین بردن چای بدمزه فلاسک

پس از دم کشیدن چای، قوری را از بخار سماور، گرم کن برقی یا شعله دور کنید.

چای درون آن را در قوری یا کتری دیگری بریزید تا تفاله یا پوره آن جدا شود.

تمام قطعات فلاسک را روی سطحی بگذارید تا خشک شوند.

سعی کنید چای را در قوری چینی دم کرده و سپس آن را در فلاسک بریزید

چای را در فلاسک ریخته و روی آن آب جوش بریزید.

کمی شکر به چای اضافه کرده و آن را هم بزنید.

همیشه از آب داغ استفاده کنید.

برای معطر شدن چای از چوب دارچین هل ، گل سرخ ، گلاب یا برگ عطر چای استفاده کنید.

تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.

سیاه شدن چای در فلاسک

خشک شدن درب فلاسک ممکن است طول بکشد.

برای جلوگیری از ایجاد میکروب ها و باکتری ها، اطمینان حاصل کنید که تمام قطعات قبل از استفاده مجدد به طور کامل خشک می شوند. خشک شدن کامل فلاسک مهمترین گام شستن آن است. پس نباید آن را از از قلم بیاندازید!

هدیه روز پدر چی بخريم ؟ ليستی از بهترين ايده ها برای کادو روز مرد

روش درست شستشوی فلاسک برای جلوگیری از مزه بد چای

۱- نی یکی از دلایل بد مزه شدن چای فلاسک است.زیرا مکانی است که باکتری ها دوست دارند در آن جمع بشوند.بر خلاف درب فلاسک، می توانید نی را در ظرفی گذاشته تا با مواد شوینده کاملا خیس بخورد.

۲- اغلب مایع‌های ظرف‌شویی از دلایل بدمزه شدن چای هستند.

۳- اصلی ترین چیزی که برای این کار به آن نیاز دارید یک براش است.شما می توانید از یک برس و براش شیشه بچه، استفاده کنید.

توصیه به شما تمیز کردن روزانه فلاسک با صابون و آب گرم است. اما گاهی اوقات فلاسک و شیکر شما برای خلاص شدن از باکتری ها و لکه های سخت تر نیاز به نظافت عمیق تری دارند.

۴- برای تمیز کردن فلاسک خود، باید تمام قسمت های آن را از هم باز کنید.اگر فلاسک شما نی دارد، حتما نی را از درب جدا کنید.

این نکته بسیار مهم است که برای تمیز کردن خوب، باید تمام اجزاء را بشویید؛ نه فقط دیواره ی خارجی بطری و درپوش آن را!

۵- قطعات مختلف فلاسک خود را به صورت جداگانه با آب گرم بشویید.

۶- برای تمیز کردن بیرون بطری، از یک اسکاج یا اسفنج استفاده کنید.

همانطور که در بالا اشاره شد داخل بطری خود را با یک برس بطری تمیز کنید. زیرا اسفنج و اسکاج قادر نخواهد بود انتهای فلاسک ها (خصوصا فلاسک هایی با ارتفاع بیشتر) را به خوبی تمیز کند.

۷- درب فلاسک را برای مدت طولانی در آب غوطه ور نگذارید.

خیس خوردن درپوش برای مدت زمان طولانی می تواند باعث نفوذ آب به جداره های آن شده و کارایی فلاسک را پایین بیاورد.

سیاه شدن چای در فلاسک

سخن آخر

در این مقاله اطلاعات جالب و مفیدی برای داشتن چایی خوشمزه، علت سیاه شدن چای در فلاسک و راه های حل آن ارائه شد. با استفاده از این معلومات می توانید از خوردن چای بیشتر لذت ببرید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

5 مهر 1402

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *