افتتاح حساب ترکیه
طرز تهیه دمنوش لبو

طرز تهیه دمنوش لبو را با شما به اشتراک گذاشتیم. شما بعد از مطالعه این مطلب و آشنایی با خواص بی نظیر این دمنوش خوشمزه دست از سر تهیه دمنوش لبو بر نمی دارید.

تهیه دمنوش لبو برای روزهای سرد زمستانی

دمنوش لبو یا چای چغندر، یک نوشیدنی گرم زمستانی است که فواید زیادی برای بدن دارد. این دمنوش بدون کافئین و سرشار از مواد مغذی است که سلامت بدن را تقویت می‌کند. دمنوش لبو در واقع جوشانده چغندر است که می‌تواند به همراه برگ نعناع عملکرد دستگاه گوارش را نیز بهبود دهد. همچنین با اضافه کردن زنجبیل به این دمنوش زمستانی گرم یک داروی خانگی برای سرماخوردگی، سرفه و آنفولانزا آماده خواهید کرد.

حتما طرز تهیه دمنوش به برای سرماخوردگی را هم یاد بگیرید.

طرز تهیه دمنوش لبو

طرز تهیه دمنوش لبو با دو روش متفاوت

مواد لازم

  • آب مقدار لازم
  • چغندر یک عدد
  • زنجبیل 2 سانتی متر
  • برگ نعناع خشک یک قاشق چایخوری

دستورالعمل اول:

برای تهیه دمنوش لبو، ابتدا چغندرها تمیز بشویید.

طرز تهیه دمنوش لبو
سپس آنها را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به 4 بخش دیگر تقسیم کنید.
بعد با آبمیوه گیری آب لبوها را بگیرید و کنار بگذارید.
حالا مقداری آب درون قابلمه بریزید و زنجبیل را روی آن رنده کنید و برگ نعناع نیز به آن اضافه کنید. صبر کنید تا جوشانده زنجبیل و برگ نعناع به جوش بیاید.
وقتی جوشانده به جوش آمد، مقداری آب لبو درون لیوان بریزید و جوشانده نعناع و زنجبیل را به آن اضافه کنید و بنوشید.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خانگی لذیذ با طعمی متفاوت

دستورالعمل دوم:

برای این که یک دمنوش لبوی ساده و بدون زنجبیل آماده کنید، ابتدا یک لبوی قرمز و رسیده را رنده کنید و روی یک سینی پخش کنید و زیر نور خورشید قرار دهید تا کامل خشک شوند.
پس از خشک شدن لبوها، مقداری از آن را درون قوری چای بریزید و روی آن آبجوش بریزید. 2 تا 4 دقیقه صبر کنید تا دمنوش لبو خشک دم بکشد و بعد نوش جان کنید.

طرز تهیه دمنوش لبو

خواص دمنوش لبو

دمنوش لبو یک دمنوش زمستانی گرم است که برای تقویت سلامت شما مفید به حساب می‌آید. در این قسمت ما به برخی از خواص دمنوش یا همانی چای لبو پرداخته ایم:

تنظیم کننده فشار خون

بر اساس یک مطالعه چغندر یک ماده غذایی عالی برای کاهش فشار خون است. در واقع لبو یک منبع نیترات معدنی است و پتانسیل زیادی برای کاهش فشار خون بالا در انسان دارد.
نیترات معدنی به اکسید نیتریک تبدیل می شود، ترکیبی که باعث افزایش اتساع عروق، کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب می شود.

این ماده رگ‌های خونی و شریان‌ها را گشاد می‌کند و جریان خون را بهبود می دهد. همچنین دمنوش لبو از پوشش داخلی شریان‌ها در برابر آسیب محافظت کرده، خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می‌دهد. همچنین سعی کنید این دمنوش را تنها در طول روز، به خصوص در میان وعده صبحگاهی بنوشید.

جلوگیری از کم خونی

کم خونی شایع ترین مشکل در بین زنان سراسر جهان است. چغندر رنگ قرمز تیره و زیبای خود را از ترکیبی به نام بتائین به دست می‌آورد. این ترکیب با افزایش گلبول‌های خون به درمان کم خونی کمک می‌کند. علاوه بر این، توانایی حمل اکسیژن گلبول های قرمز را بهبود می‌بخشد و به این ترتیب منجر به بهبود گردش خون می‌شود.
همچنین نوشیدن این دمنوش گرم باعث افزایش سطح هموگلوبین در خون می‌شود. افزودن آب لیمو یا آملا غنی از ویتامین C به چای لبو نیز باعث افزایش جذب آهن در بدن می‌شود.

طرز تهیه غذای بی روغن رژیمی ؛ ساده ولی خوشمزه

طرز تهیه دمنوش لبو

مبارزه با استرس اکسیداتیو

چغندر یک ابر غذای فوق العاده برای درمان استرس اکسیداتیو و التهاب بدن است. در میان تمام ترکیبات موجود در چغندر، رنگدانه های بتالاین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی فوق العاده هستند.
علاوه بر این، چغندر منبع غنی ترکیبات فیتوشیمیایی مانند کاروتنوئیدها، اسید اسکوربیک، فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است. این ترکیبات زیست فعال رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برند و آن‌ها را غیر فعال می‌کنند و منجر به سرکوب استرس اکسیداتیو می‌شوند. با نوشیدن دمنوش چغندر می‌توانید به راحتی از بروز التهاب در بدن جلوگیری کنید.

سم زدایی کبد

کبد سیستم دفاعی طبیعی بدن است که از آن در برابر سموم محافظت می‌کند. اما قرار گرفتن در معرض رادیکال‌های آزاد مختلف، مواد شیمیایی، داروها و سموم ممکن است ساختار و عملکرد آن را تغییر دهد. بنابراین مصرف غذاها و دمنوش‌ها مانند چای چغندر به سم زدایی کبد کمک می‌کند.

طرز تهیه دمنوش لبو
ترکیبات زیست فعال موجود در چغندر ، سموم را فیلتر کرده و به بازسازی سلول های کبدی کمک می‌کند. همچنین چای چغندر آسیب کبدی و التهاب کبد را کاهش می‌دهد. از این رو نوشیدن هر روزه چای چغندر باعث سم زدایی کبد، تقویت آن و دفع مواد زائد از کبد می‌شود.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

10 دی 1402

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *