افتتاح حساب ترکیه
از بین بردن حباب زیر گلس

از بین بردن حباب زیر گلس بلدبد؟ از بین بردن حباب زیر گلس کار بسیار ساده ای می باشد. به جای تعویض گلس و صرف هزینه ی اضافی شما می توانید به راحتی حباب های زیر گلس را از بین ببرید. با شادمگ همراه باشید.

چرا زیر گلس گوشی حباب می‌افتد ؟

حباب‌ها به دلایل مختلفی زیر گلس ایجاد می‌شوند اما به طور معمول، از هوایی که حین نصب در فضای بین چسب گلس و نمایشگر به‌صورت حفره مانند باقی می‌ماند، تشکیل می‌شوند. پس باید به خالی کردن هوای بین محافظ صفحه و پنل جلویی موبایل توجه داشته باشید تا از آسیب به آن و تضعیف استقامت چسب، جلوگیری کنید. اغلب این نتیجه می‌تواند، از نصب نادرست و یا قرار گرفتن اجسام ریز خارجی مثل گردوغبار، مو، پرز و امثال آنها در زیر گلس نیز حاصل شود.

حباب افتادن زیر گلس گوشی - از بین بردن حباب زیر گلس

یکی دیگر از دلایلی که باعث تشکیل حباب می‌شود، خرید گلس از فروشگاه‌های نامعتبر و استفاده از جنس بی‌کیفیت و نامرغوب است. گلس‌های تقلبی به دلیل اینکه در ابعاد استاندارد گوشی طراحی نشده‌اند و به‌علاوه از چسب مرغوبی نیز برای تولیدشان استفاده نشده، هنگام قرار گرفتن روی صفحه نمایش به پستی و بلندی‌هایی برخورد می‌کنید که مانع نصب درست آنها می‌شوند. این مسئله باعث تجمع محفظه‌ های هوا زیر گلس شده و احتمال آسیب را افزایش می‌دهد. پس باید ویژگی گلس خوب را بدانید تا انتخابی مناسب داشته باشید.

استفاده از قاب گوشی لبه‌ دار یکی دیگر از عوامل هوا گرفتن گلس است. این مدل قاب‌ها، با فشار آوردن به اطراف گلس باعث بلند شدن آن از سطح نمایشگر شده و ایجاد حباب می‌کنند. بهتر است تا 48 ساعت بعد از انداختن گلس جدید، قاب‌هایی با پوشش 360 درجه استفاده نکنید تا از ثابت شدن محافظ روی صفحه‌نمایش اطمینان حاصل شود.

مشکلاتی که هنگام گلس انداختن پیش می آید

زمانی که می خواهید گلس گوشی را تعویض کنید یا برای اولین بار حتی گلس بی اندازید، با مشکلاتی رو به رو خواهید شد که کار را مقداری سخت خواهد کرد، حتی فروشندگان و تعمیرکاران بسیاری هم هستند که نصب گلس گوشی برایشان آزاردهنده است و ترجیح می دهند با این محصول بد قلق رو به رو نشوند. این مشکلات طاقت فرسا و آزار دهنده شامل چه چیزهایی می شوند؟

  • افتادن حباب زیر گلس گوشی
  • افتادن پرز زیر گلس گوشی
  • بلند شدن لبه های گلس گوشی
  • کج و نامنظم نصب کردن گلس گوشی

این مشکلات همیشه گریبان گیر اکثر کسانی است که می خواهند گلس نصب کنند، مخصوصا گلس گوشی هایی که صفحه نمایش خمیده دارند؛ اما در این مقاله راه های جلوگیری از رخ دادن این مشکلات را آموزش می دهیم و سعی می کنیم به آسان ترین روش این موضوع را به شما انتقال دهیم تا به راحتی گلس گوشی خودتان را عوض کنید.

نحوه ی انداختن گلس - از بین بردن حباب زیر گلس

راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی

1. محافظ صفحه را از سطح گوشی بلند کنید.

حال به توضیح راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی می‌پردازیم. اگر گلس سالمی دارید و فقط حباب‌ های زیر محافظ نمایشگر شما را آزرده خاطر می‌کند، یکی از ساده‌ترین راه‌ها استفاده دوباره از گلس خودتان است. با کمک کارت و یا شیء نوک تیز مانند تیغ، به‌صورت افقی و به آرامی گلس را از سطح صفحه نمایش بلند کنید.

تکنیک های صحیح و آسان برای تمیز کردن قمقمه

مراقب باشید حین انجام این کار فشار وارد شده کم باشد تا گلس خم نشود، چراکه باعث شکستن آن خواهید شد.

اگر جنس گلسی که استفاده می‌کنید مرغوب باشد، چند بار می‌توانید آن را برداشته و دوباره استفاده کنید.

2. سطح نمایشگر را با یک پارچه و یا دستمال بدون پرز پاک کنید.

گردوغبار و یا زباله‌ها می‌توانند سطح صفحه‌نمایش را ناهموار کنند و باعث ایجاد حباب زیر گلس شوند. با کمک یک پارچه از جنس میکروفایبر (اگر از این نوع پارچه در دسترستان نیست، می‌توانید از دستمال عینک استفاده کنید.) و مرطوب کردن آن با الکل، روی نمایشگر دستگاه را پاک کنید. سپس با قسمت خشک پارچه، کاملا رطوبت آن را بگیرید. یادتان باشد حتما دست‌هایتان را بشویید و محیطی را انتخاب کنید که کمترین میزان گردوغبار در آن وجود داشته باشد. زیرا ممکن است هر گونه آلودگی (چربی یا گردوغبار) از دستان و یا محیط اطراف منتقل شده و باعث بروز دوباره مشکل شود.

3. به آرامی با کمک چسب نواری روی نمایشگر ضربه بزنید.

در این مرحله با کمک نوار چسب، به آرامی روی سطح صفحه نمایش ضربه بزنید تا تمام زباله‌های اضافی گرفته شود. (این کار را برای تمامی قسمت‌ها انجام دهید.

گلس گوشی - از بین بردن حباب زیر گلس

4. دوباره گلس را نصب کنید.

این دفعه گلس را با دقت بیشتری روی نمایشگر گوشی خود نصب کنید. ابتدا لبه‌های گلس را با لبه‌های گوشی هماهنگ کنید و وقتی از جای درست آن اطمینان حاصل کردید، به آرامی آن را روی صفحه فشار دهید. دقت کنید تا از بروز حباب‌های زیر گلس کاملا جلوگیری کنید.

5. گرفتن حباب‌های زیر گلس با استفاده از کارت اعتباری.

بهتر است دقت کنید تا در همان بار اول نصب گلس به درستی انجام شود اما اگر باز هم حبابی ایجاد شد، به‌کمک قسمت صاف کارت اعتباری می‌توانید آن را رفع کنید. (توجه کنید که قسمت تیز کارت به سطح گلس اصابت نکند تا گوشی موبایل از خطر خط و خش و حتی آسیب در امان بماند.) از قسمت مرکز شروع کرده و با ملایمت به سمت گوشه‌ها حرکت کنید و آن قدر این کار را ادامه دهید تا دیگر هیچ حبابی باقی نماند.

6. گرفتن حباب‌های زیر گلس با استفاده از دست.

یکی از بهترین و امن‌ترین راه‌ها برای از بین بردن حباب‌های زیر گلس، استفاده از انگشتان دست است. البته این روش بیشتر برای از بین بردن حباب‌های ریز پاسخگو است. با فشار کنترل شده‌ای می‌توانید حباب‌ها را به سمت گوشه‌ها هدایت کنید تا هوای داخل آن‌ها تخلیه شود.

7. از بین بردن حباب های اطراف گلس با استفاده از روغن.

یکی دیگر از راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی استفاده از روغن است. اگر حباب‌ها به لبه‌های محافظ صفحه‌ نمایش نزدیک هستند می‌توانید از روغن (روغن پخت و پز، روغن زیتون و یا روغن‌های شفاف دیگر)، برای خارج کردن حباب‌ها از زیر گلس استفاده کنید. 1 الی 2 قاشق روغن را در یک ظرف ریخته و یک عدد گوش پاک کن را به روغن آغشته کنید. (حواستان باشد مقدار روغن در حدی باشد که چکه نکند زیرا اگر مقدار آن زیاد باشد، وارد دستگاه شده و باعث بروز آسیب می‌شود.)

سپس یک لایه نازک از روغن را روی لبه‌های گلس بمالید تا به زیر محافظ نفوذ کند. این اتفاق، باعث خروج هوا از زیر گلس شده و همچنین دلیلی می‌شود تا گلس به‌خوبی به نمایشگر بچسبد.

اگر بازهم حباب‌ها از بین نرفتند، گوشه محافظ را به آرامی با یک شیء تیز و یا ناخن بالا بیاورید تا روغن به زیر گلس نفوذ کند. سپس با وارد کردن کمی فشار و هدایت حباب‌ها به نزدیک‌ترین راه خروج، آنها را بیرون بیاورید و با استفاده از پارچه بدون پرز روغن‌های اضافی را پاک کنید.

رفع بوی بد فاضلاب آشپزخانه و سینک بدون نیاز به لوله باز کن های صنعتی

نحوه ی از بین بردن حباب زیر گلس

8. رفع حباب‌های زیر گلس با استفاده از سشوار

برای اجرای این روش بهتر است اول تلفن همراه را خاموش کنید. در مرحله بعدی با کمک سشوار LCD گوشی را کمی حرارت دهید تا نرم شود سپس از یک کارت اعتباری کمک گرفته و حباب‌ها را برای تخلیه به سمت لبه‌های گلس حرکت دهید. (برای دریافت نتیجه بهتر کارت را به‌صورت زاویه‌دار بگیرید.)

اگر بازهم در این روش دچار مشکل شدید، داخل کاسه‌ای به مقدار مساوی آب و الکل را مخلوط کرده و یک قطره مایع شست و شو به آن اضافه کنید و گلس را داخل محلول نگه دارید. بعد از تکاندن و جدا کردن مایع اضافی، دوباره محافظ صفحه را نصب و با کارت سطح آن را صاف کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود. پس از سی دقیقه، محلول کاملا بخار شده و یک گلس صاف و بدون حباب خواهید داشت.

نحوه انتخاب و تشخیص گلس خوب

با توجه به اینکه این روزها آوازه بالا رفتن قیمت قطعات و تعمیرات گوشی موبایل پیچیده، بهترین کار برای رهایی از پرداخت هزینه‌های گزاف این است که از گلس خوب و باکیفیت استفاده کنیم. اما مسئله مهم‌تر، چگونگی تشخیص گلس خوب است که از بین تمامی مدل‌های موجود در بازار، انتخاب مناسب‌ترین محافظ نمایشگر موبایل می‌تواند کار دشواری باشد. پس با شناخت لازم درباره انواع آن‌ها و در نظر گرفتن برخی شاخص‌ها می‌توان نحوه گزینش را آسان و خریدی با رضایت بالا را تجربه کرد.

اولین قدم، انتخاب گلسی مناسب با ظاهر گوشی شماست چراکه هر محافظ نوعی برش داده شده تا با یک نوع گوشی مطابقت داشته باشد. همچنین فقط به اندازه صفحه‌نمایش محدود نمی‌شود بلکه به جای دوربین سلفی، بریدگی‌هایی مثل حسگر اثر انگشت و یا فلاش نیز بستگی دارد.

کدام نوع گلس ها حباب نمی گیرند ؟

  • گلس سرامیکی
  • گلس UV
  • گلس نانو پلیمری
  • گلس نشکن یا TPU
  • گلس فول چسب | فول کاور

تعویض گلس - از بین بردن حباب زیر گلس

معیارهای انتخاب گلس مناسب

اینکه یک گلس خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد و باید از چه نوع گلسی برای تلفن همراه خود استفاده کنیم، از مواردی است که باید هنگام خرید گلس به آن توجه شود پس یک محافظ نمایشگر باید:

  • از شفافیت خوبی برخوردار باشد تا به دید کاربر هنگام کار با موبایل آسیبی وارد نکند.
  • باعث انعکاس نور و اختلال صفحه نمایش در نور روز نشود.
  • از درجه سختی و مقاومت 9h بهره‌مند باشد.
  • از روکش‌های ضد آب و ضد چربی با تکنولوژی نانو در آن استفاده شده باشد.
  • دارای قابلیت تمام چسب باشد تا از بروز حباب زیر گلس جلوگیری شود.
  • طراحی لبه‌های آن به‌صورت گرد باشد تا هنگام کار با آن دست کاربر دچار آسیب نشود.
  • به‌صورت استاندارد برای سایز انواع گوشی‌ها تولید شده باشد.
  • فول کاور باشد و تمام قسمت‌های صفحه نمایش را تحت پوشش خود قرار دهد.

چگونه گلس را از روی گوشی برداریم ؟

برای برداشتن محافظ صفحه از روی گوشی راه‌های مختلفی وجود دارد که شما می‌توانید با توجه به مقدار چسبندگی گلس به سطح نمایشگر گوشی خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. اما قبل از شروع، با استفاده از سشوار سطح گوشی موبایل را کمی حرارت دهید. (توجه داشته باشید که در انجام این کار زیاده روی نکنید زیرا باعث به وجود آمدن آسیب خواهید شد.) در پایان کمی از چسبندگی گلس از دست می‌رود و راحت‌تر می‌توان آن را جدا کرد.

1. برداشتن گلس از روی گوشی با استفاده از دست:

یکی از آسان ترین راه های جدا کردن گلس از صفحه نمایش استفاده از ناخن است. از گوشه‌های آن شروع به بلند کردن گلس کنید و هنگامی که موفق به جداسازی یکی از گوشه های محافظ شدید، دقت کنید که آن را به سمت بالا نکشید و سعی کنید به صورت متقارن و آرام تمام لبه های گلس را جدا کنید. زیرا در غیر این صورت امکان دارد گلس بشکند و کار شما را سخت‌تر کند.

اعمال مشترک و مخصوص شب های قدر ؛ دعاها ؛ آداب و نماز ها ؛ چه دعایی شب قدر مستجاب می شود ؟

2. برداشتن گلس از روی گوشی با استفاده از خلال دندان و کارت اعتباری:

در این روش با استفاده از خلال دندان یکی از گوشه‌های گلس را بلند کنید. (مراقب باشید که نوک تیز خلال دندان به نمایشگر برخورد نکند.) بعد از جدا کردن یکی از گوشه‌ها به آرامی کارت اعتباری را زیر آن انداخته و به داخل هل دهید تا کاملا گلس از صفحه نمایش جدا شود.

علت ایجاد حباب زیر گلس - از بین بردن حباب زیر گلس

نحوه نصب گلس یا محافظ صفحه نمایش روی گوشی

انتخاب فضای مناسب

برای شروع بهتر است مکانی را انتخاب کنید که فضایی بسته و با آب و هوای مرطوب داشته باشد تا گرد و غبار موجود در هوا، در کیفیت کار شما تاثیری نگذارد. قدم دوم، شستن دست‌ها است چراکه چربی موجود در آن‌ها می‌تواند باعث ایجاد لک شود، پس به خوبی دستانتان را با آب و مایع شسته و با پارچه‌ای بدون پرز خشک کنید.

تمیز کردن سطح نمایشگر

معمولا وقتی بسته گلس را باز می‌کنید داخل آن دستمالی مخصوص برای تمیز کردن نمایشگر موبایل موجود است اما اگر نبود، می‌توانید از دستمال های بدون پرز مثل پارچه میکروفایبر و یا دستمال عینک استفاده کنید. به کمک آن به‌خوبی سطح نمایشگر را پاک کنید تا گرد و غبار، پرز و اثرات چربی روی آن از بین برود. (برای بالا رفتن کیفیت می‌توانید مقدار بسیار کمی صابون را به دستمال آغشته کنید و سپس با قسمت خشک کاملا روی ال سی دی را خشک کنید.)

تست کردن گلس روی گوشی

گلس را بدون اینکه از جلد آن جدا کنید روی گوشی بگذارید. این کار به شما کمک می‌کند تا هنگام نصب، بدانید فاصله محافظ نمایشگر تا لبه‌ها چقدر باید باشد و محل قرارگیری دکمه‌ها و سنسورها به چه صورت خواهد بود تا بتوانید گلس را به بهترین شکل روی صفحه نمایش قرار دهید.

استفاده از چسب نواری یا کاغذهای چسب‌دار برای گرفتن پرزهای زیر گلس

همان‌طور که پیش‌تر چند باری به آن اشاره شد، گردوغبار بر روی کیفیت نصب تاثیر بسزایی می‌گذارند پس بهتر است با کمک نوارچسب و یا کاغذهای چسب‌دار دوباره اقدام به گرفتن آن‌ها کنید. با گرفتن گوشی روبروی نور به آرامی با نوارچسب روی نمایشگر ضربه بزنید تا دیگر هیچ چیز روی آن باقی نماند.

جدا کردن از جلد و نصب گلس روی گوشی موبایل

جلد روی گلس را به آرامی جدا کنید و از قسمتی که چسب آن است به سمت صفحه نمایش بگیرید. گوشه‌های گلس را با کناره‌های نمایشگر تنظیم کرده و از یک گوشه به آن بچسبانید و با کمترین فشار دست این کار ادامه دهید. زیرا وارد کردن فشار کنترل نشده، باعث شکستن گلس خواهد شد. نکته‌ای که باید به آن اشاره کنیم این است که به محض قرار گرفتن گلس روی نمایشگر، به آن می چسبد و نیازی به همراهی با دست ندارد. اما پس از چسباندن با انگشت کاملا آن را صاف کنید تا کمک به نصب درست گلس و جلوگیری از بروز حباب کنید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: shadi hemati

آخرین بروز رسانی

8 اسفند 1402

بروز رسانی توسط

shadi hemati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *