افتتاح حساب ترکیه
چیدمان به سبک کلاسیک

چیدمان به سبک کلاسیک همیشه طرفداران خود را داشته است. این روزها این سبک با برخی المان ها معماری مدرن هم بروز شده است. گروه دکوراسیون شادمگ به شما راهنمایی می کند که برای چیدمان به سبک کلاسیک باید چه اصولی را رعایت کنید.

سبک کلاسیک چیست؟

سبک کلاسیک را می توان همان سبک سنتی غرب در دکوراسیون دانست که این روزها کمی با خصوصیات معماری معاصر هم سو شده است. عناصری که در سبک کلاسیک به کار می روند، تعاریف مشخص و مربوط به خود را دارند.

این سبک شدیدا پایبند به نظم و تقارن است. بی نظمی و آشفتگی در این سبک جایی ندارد و وقار در همه خصوصیات آن مشهود است. این سبک، اصالتی دارد که زیبایی آن را رقم می زند.

سبک کلاسیک، سبکی پایدار و مطابق اصول است، معمولا ریسک نمی پذیرد و همواره بر ارکان خود استوار می ماند.

چیدمان به سبک کلاسیک

دکوراسیون کلاسیک از طراحی داخلی قرن هجدهم در انگلستان و طراحی داخلی روستایی فرانسوی گرفته تا طراحی داخلی سرزمین های دور را در بر می گیرد. سبک کلاسیک، سبکی است شناخته شده که در تمام دنیا به کار می رود و پیروان خاص خود را دارد.

ویژگی های سبک کلاسیک

سبک کلاسیک دارای ویژگی های زیادی است که فقط و فقط مختص خودش است و باعث تمایز بیش از حد این سبک با دیگر سبک های دکوراسیونی می شود.

چیدمان به سبک کلاسیک

در کنار ویژگی هایی که در طراحی یک دکوراسیون کلاسیک به کار می رود، این ویژگی های کلی در یک نگاه می توانند این سبک را در خانه شما معرفی نمایند:

  • تقارن
  • نظم
  • ترکیب رنگی خاص
  • وسایل چوبی

نظم در چیدمان به سبک کلاسیک

همان طور که پیش تر نیز به صورت کوتاه اشاره شد، سبک کلاسیک به هیچ وجه با بی نظمی و آشفتگی سر سازگاری ندارد. می توان گفت چیدمان به سبک کلاسیک مشابه قواعد و اصول یک مدیر سختگیر است.

چیدمان به سبک کلاسیک چیدمان به سبک کلاسیک

همان طور که قوانین مدیر را نمی توان زیر پا گذاشت، سبک کلاسیک را نیز نمی توان با بی توجهی به اصول اجرا کرد. در چیدمان به سبک کلاسیک هر وسیله ای جای مخصوص به خود را دارد. تقارن در فضا حکمفرماست و اجزا همه به شکل مرتب چیده می شوند.

تقارن در سبک کلاسیک

یکی از مهم ترین ویژگی های سبک کلاسیک، تقارن است. در این سبک، مبلمان، لوازم و اکسسوارها همه به صورت متقارن و جفت شده به کار می روند و عموما رو به روی هم قرار می گیرند.

این تقارن باعث ایجاد نظم می شود. به عبارت دیگر، تعادل از جمله شرایط قطعی این سبک است. البته لزومی ندارد همه قسمت های دکوراسیون را طبق قاعده تقارن تنظیم کنید، اما بهتر است در چیدمان مبل ها، پرده ها و لوازم دکوری به این اصل توجه نمایید.

چیدمان به سبک کلاسیک

تزیینات در سبک کلاسیک

تزیینات در سبک کلاسیک حرف اول را می زنند. در این سبک برای تزیین دیوارها از پنل های دیواری چوبی و کاغذ دیواری های مرغوب استفاده می شود.

پنل های چوبی به طور معمول از چوب گرانبها ساخته می شوند و گچبری های دیوار با نهایت ظرافت و دقت صورت می گیرند.

کاغذ دیواری های مورد استفاده در این سبک باید طرح کلاسیک داشته باشند. انواع پارچه ای و خصوصا کاغذ دیواری ها یا دیوارکوب های ابریشمی می توانند گزینه بهتری باشند.

چیدمان به سبک کلاسیک

پوشش کف و سقف در دکوراسیون کلاسیک

سقف در دکوراسیون کلاسیک، نرم و مسطح است و معمولا رنگی سفید، شیری یا کرمی دارد. معمولا برای اجرای سقف در این سبک از متریال گچ استفاده می شود که به راحتی قابل شکل دادن است و می تواند تزیینات زیبا و چشمگیری خلق کند.

گاهی اوقات از پلاستر یا فوم نیز به جای گچ استفاده می شود، اما جلوه گچ به مراتب بیش تر است. در صورتی که از گچبری سقف خوشتان نمی آید، می توانید جای خالی آن را با به کار بردن لوسترهای تزیینی پر کنید.

چیدمان به سبک کلاسیک چیدمان به سبک کلاسیک

برای کفپوش ها نیز بهتر است به سراغ سنگ و چوب بروید. سنگ یک متریال لوکس و شکیل است و به این خاطر توصیه می شود. چوب نیز ظاهری گرم دارد و با رنگ های این سبک جور می شود.

مبلمان در سبک کلاسیک

مبلمان در سبک کلاسیک، ابدا ساده و بی آلایش نیستند. تقارن، تزیینات، استفاده از فرم های منحنی، رنگ های شکیل و پارچه های نفیس از جمله خصوصیاتی هستند که یک مبل کلاسیک داراست.

در انتخاب مبل باید به رنگ چوب توجه کرد و آن را مطابق با دکوراسیون فضا در نظر گرفت. رنگ های مناسب برای مبلمان کلاسیک، رنگ های طلایی، نقره ای، سفید، کرمی و قهوه ای هستند.

چیدمان به سبک کلاسیک

درخشش در سبک کلاسیک

درخششی که در یک فضای کلاسیک به چشم می خورد در هیچ فضای دیگری دیده نمی شود. سبک کلاسیک، پادشاه سبک های خیره کننده است و جلوه ای دارد که آن را به خوبی از سبک های دیگر متمایز می سازد.

برای ایجاد درخشش در سبک کلاسیک می توان از متریال های مناسب کمک گرفت. متریال های لوکس باعث ایجاد درخشندگی بیش تر سبک می شوند.

جذاب و ساده با دکوراسیون سبک مینیمال ؛ معجزه آرامش را در این طراحی داخلی لمس کنید

استفاده از شمعدان ها و لوسترهای کریستالی، طلایی، برنزی و مسی می تواند در این رابطه مناسب باشد. آینه های قاب دار تزیینی و آثار هنری از دیگر گزینه ها هستند.

طرح ها در سبک کلاسیک

هر سبکی در معماری و طراحی داخلی با پترن های مخصوص به خود شناخته می شود. به عبارتی، هر سبک دارای الگوهای خاصی است.

در سبک کلاسیک از نقش و نگارهای گل و بته استفاده می شود. البته طرح های دیگر نیز قابل استفاده هستند.

به کار بردن پارچه های دارای الگوی ریزنقش زردوزی شده یا کاغذ دیواری های ابریشمی با پترن های ظریف متالیک می تواند برای نزدیک شدن سبک دکوراسیون منزل شما به خصوصیات سبک کلاسیک مفید باشد.

چیدمان به سبک کلاسیک

رنگ در سبک کلاسیک

از دیگر مواردی است که باید مد نظر قرار دهید رنگ است. رنگ های اصلی در سبک کلاسیک، موقرانه، شکیل و تجمل گرایانه هستند.

از جمله این رنگ ها می توان به کرمی، شیری، خاسکرتی، طلایی، نقره ای، قهوه ای، برنزی، زیتونی، زرشکی، ارغوانی و سفید صدفی اشاره کرد.

در سبک کلاسیک از رنگ های ملایم بیش تر استقبال می شود. اکثر رنگ های این سبک گرم هستند. هر چه رنگ ها فاخرتر باشند، دکوراسیون کلاسیک شما لوکس تر جلوه می کند.

 

چیدمان به سبک کلاسیک

اجرای چیدمان به سبک کلاسیک در فضاهای مختلف

حال که با خصوصیات مهم این سبک آشنا شده اید، خوب است بدانید چگونه می توان از آن برای آرایش چیدمان فضاهای مختلف منزل بهره برد.

برای این که در این رابطه به اطلاعات دقیق و کافی دست پیدا کنید، ما نحوه اجرای این سبک را در هر فضا به صورت جدا شرح خواهیم داد.

کتابخانه به سبک کلاسیک

تقریبا همه منازلی که دکوراسیون آن ها به سبک کلاسیک طراحی و اجرا شده است، دارای قفسه ها و کمدهایی از جنس چوب هستند که به طور معمول، کتاب های زیادی را در خود جای داده اند.

چیدمان به سبک کلاسیک

کتابخانه ها عضو لاینکف خانه های کلاسیک می باشند. جدا کردن آن ها از این سبک ممکن نیست. البته لازم به ذکر است که فقط کتاب ها نیستند که در چیدمان این سبک به چشم می آیند. لوازم دکوری نیز مانند کتاب ها همیشه دارای قفسه مخصوص به خود هستند.

آشپزخانه کلاسیک

اگر می خواهید یک آشپزخانه با چیدمان به سبک کلاسیک داشته باشید باید ابتدا از مهم ترین قسمت ها شروع کنید و قدم به قدم پیش بروید.

مسلما یکی از این مهم ترین قسمت های آشپزخانه، کابینت های آن هستند. کابینت های کلاسیک، عموما از جنس چوب گردو و بلوط هستند. سطح کابینت ها ممکن است رنگ خود چوب را داشته باشد یا رنگ خورده باشد.

چیدمان به سبک کلاسیک چیدمان به سبک کلاسیک

روی درب کابینت ها تزیینات و کنده کاری های زیبا و ظریف به چشم می خورد. اکثر کابینت های کلاسیک، دارای رنگ های روشنی مثل سفید و شیری یا رنگ های تیره ای مثل قهوه ای هستند.

اتاق خواب کلاسیک

 

چیدمان به سبک کلاسیکبرای آوردن سبک کلاسیک به فضای اتاق خواب باید قبل از هر چیز به دنبال یک تخت خواب کلاسیک باشید. تخت خواب های فلزی را کنار بگذارید و یک تخت چوبی با تاج و تزیینات زیبا تهیه کنید.

روتختی خود را از میان انواع مخملی، ابریشمی و ساتن انتخاب کنید. کوسن های ظریف با طرح گل بخرید. میز پاتختی خود را نیز مشابه تخت خواب انتخاب کنید.

از آباژورهای چوبی استفاده کنید. برای پوشش پنجره ها از پرده های بلند با پارچه های نفیس و تزییناتی مثل والان بهره بگیرید. حتما از یک فرش در فضا استفاده کنید. کاغذ دیواری ها را از میان طرح های گلدار و رنگ های آرامش بخش برگزینید.

سرویس بهداشتی کلاسیک

سرویس بهداشتی های کلاسیک، معمولا کابینت های چوبی با رنگ های کرم و قهوه ای دارند. در سرویس بهداشتی ها برای چیدمان به سبک کلاسیک باید به سراغ روشویی های کابینت دار بروید و انواع دیگر را کنار بگذارید. اگر پایه کابینت ها منحنی یا دارای تزیینات باشد، بهتر است.

می توانید سلیقه بیش تری به خرج بدهید و رنگ دسته کابینت ها را با رنگ شیرآلات و قاب دور آینه ست کنید. حالا که بحث آینه شد، باید گفت که آینه های قاب دار برای این سرویس بهداشتی ها بهترند.

چیدمان به سبک کلاسیک چیدمان به سبک کلاسیک

بهتر است قاب آینه ها طلایی یا قهوه ای باشد. جا حوله ای، جا صابونی، چراغ و دیگر موارد را نیز مطابق رنگ های اصلی به کار رفته در فضا انتخاب کنید.

حمام کلاسیک

در حمام های کلاسیک نیز اوضاع تا حد زیادی مشابه سرویس بهداشتی پیش می رود. تجهیزاتی مثل وان، شیرآلات، قاب آینه، چراغ ها و پایه ها باید همه با هم متناسب باشند.

بهتر است برای القای حس و حال کلاسیک، متریال هایی مثل سرامیک و بتن را از لیست گزینه های مورد استفاده برای بدنه وان و روشویی خط بزنید و آن ها را با سنگ های قیمتی جایگزین کنید.

چیدمان به سبک کلاسیک چیدمان به سبک کلاسیک

رنگ سفید برای فضای حمام پیشنهاد می شود و در صورتی که همراه با رنگ های متالیک به کار رود، بهتر خواهد بود.

نشیمن کلاسیک

برای چیدمان یک اتاق نشیمن به سبک کلاسیک باید همان قواعدی که در ابتدای این مطلب گفته شد را به کار ببرید. رعایت تقارن در چیدمان، پرده های بلند و نفیس، رنگ هایی مثل قهوه ای و شیری، توجه به نظم، به کار بردن دکوری های لوکس و چشمگیر و اجرای گچبری روی دیوار و سقف از جمله این قواعد هستند.

برای تاکید روی جزییات ظریف و زیبای اتاق نشیمن از نورپردازی استفاده کنید. لوسترها را از میان انواع کریستالی، برنزی یا انواع مشابه انتخاب کنید و از کوسن های بزرگ و طرح دار برای زیباتر کردن مبل ها کمک بگیرید.

پذیرایی کلاسیک

برخی از خانه ها به غیر از فضای نشیمن، فضای دیگری نیز دارند که مخصوص پذیرایی از مهمانان است. اگر شما نیز چنین فضایی در منزل خود دارید، برای چیدمان شکیل آن کافی است اصول مذکور برای دکوراسیون نشیمن را تکرار کنید.

چطور مبل رو با فرش فیلی ست کنیم ؟ اصول مهم چیدمان خانه لاکچری با رنگ ترند فرش

چیدمان به سبک کلاسیک

تنها تفاوتی که سالن پذیرایی شما می تواند با اتاق نشیمن داشته باشد، مقدار تزیینات به کار رفته است.

معمولا چراغ های دیوارکوب، تابلوهای نفیس نقاشی، تابلو فرش ها، گلدان های قیمتی، میز کنسول و بوفه ها در چینن فضایی جای می گیرند و به ایجاد فضایی شکیل تر کمک می کنند.

اتاق کار کلاسیک

در صورتی که منزل شما دارای اتاق کار نیز هست و شما مایل هستید سبک کلاسیک را در این فضا نیز به کار ببرید، می توانید از صندلی های چوبی لهستانی، کتابخانه های عریض، فرش های قیمتی، میز کار چوبی با پایه های ظریف و بدنه حکاکی شده، یک مبل راحتی، لوسترهایی مطابق لوسترهای اتاق نشیمن و کمی ساده تر و در نهایت، لوازم دکوری و تزیینی استفاده کنید.

ده نکته کوتاه، کاربردی دستور العمل چیدمان کلاسیک

اگر تمایل به دیزاین ها و چیدمان به سبک کلاسیک در منزل خود دارید ، می‌توانید به‌صورت خلاصه ده راهکار زیر را در طراحی این نوع دکوراسیون به کار بگیرید. پیش از هرچیز هم به یاد داشته باشید که دکوراسیون کلاسیک به سبک ایرانی ، با انواع کلاسیک به شیوه های اروپایی ، عربی و خصوصا نمونه های شاخص و زیبایی ایتالیایی متفاوت است.

انتخاب مبلمان

دکوراسیون کلاسیک، با مبلمان های منبت‌کاری شده و پرکار شناخته می‌شود. بهترین نوع مبلمان ها برای این نوع دکوراسیون، مبلمان های سلطنتی و استیل به رنگ چوب است.

در هرحال، مبلمان های ساده و بدون تزیین، حتی اگر به سبک های خاص طراحی شده باشند، به ندرت می توانند یک دکوراسیون کلاسیک را تداعی کنند.

چیدمان به سبک کلاسیک

دو_ رنگ های غالب

رنگ‌های غالب در دکوراسیون کلاسیک قهوه‌ای ، خردلی ، نسکافه‌ای تیره، کرم‌رنگ و در نهایت طلایی است. به این نکته مهم دقت داشته باشید که رنگ های دیزاین کلاسیک، وقار و ابهت خاصی دارند و نمی توانید از هر رنگ دلخواه در این سبک استفاده کنید. در نکات بعد باز هم در این خصوص برایتان نوشته ام.

دکوراسیون کلاسیک خانه ایرانی

سه _ تاثیر ابعاد فضا

دکوراسیون و چیدمان به سبک کلاسیک برای خانه‌های کوچک غالباً گزینه مناسبی محسوب نمی‌شود و موجب شلوغ و کوچک نشان داده شدن فضا می‌شود . اگر تمایل به چیدمان کلاسیک در یک خانه یا سالن پذیرایی کوچک دارید، توصیه می‌شود از یک دکوراتور داخلی کمک بخواهید.

به علاوه، اگر دوست دارید از چیدمان به این سبک در یک اتاق خواب معمولی (منظورم یک اتاق خواب مستر ۵۰ متری نیست!) استفاده نمایید، ممکن است لازم باشد در تصمیم تان تجدید نظر کنید و یا حداقل با یک طراح مشورت نمایید.

چیدمان به سبک کلاسیک

چهار _ المان های طلایی

ترکیب رنگ‌های سفید و طلایی و دیوارهای آینه‌کاری شده با مبلمان های استیل می‌تواند برای خانه‌هایی که علی‌رغم وسعت بالا، سقف کوتاهی دارند ، گزینه مناسبی برای چیدمان به سبک کلاسیک به شمار رود.

در این نوع چیدمان ، کلیه مبلمان ها به رنگ‌های سفید یا طلایی بوده و از استفاده از هر نوع رنگ دیگری به‌جز رنگ‌های مشابه طلایی در چیدمان خودداری می‌شود.

به صورت کلی، رنگ ها و متریال های فلزی و شبه فلزی در این سبک جایگاه پذیرفته شده ای دارند.

پنج _ اکسسوری ها

به خلاف دکوراسیون مدرن، در دیزاین به سبک کلاسیک، از دکوری های لوکس و پر تزیین مانند بوفه‌های چوبی و پر نقش و نگار به میزان قابل‌توجهی استفاده می‌شود.

یکی از ایرادات بسیار فاحش دکوراسیون های کلاسیک خانه های ایرانی، استفاده از اکسسوری و تزیینات مدرن در کنار مبلمان کلاسیک است که یک ترکیب ناهماهنگ و نازیبا را به معرض نمایش می گذارد و لازم است به این نکته مهم دقت کافی داشته باشید.

شش_ پرده و تزیینات پنجره

پرده‌ها غالباً از رنگ‌های تیره متمایل به قهوه‌ای و با والان ها و تزیینات طلایی‌رنگ طراحی‌شده و از پرده‌های سبک مانند پرده‌های حریر سفیدرنگ و کاملا ساده در این سبک استفاده نمی‌شود.

چیدمان به سبک کلاسیک

البته از پارچه های حریر در ترکیب با سایر تزیینات و اکسسوری های پرده می توانید استفاده کنید، اما حتما به این موضوع دقت داشته باشید که در نهایت، پرده و تزیین پنجره نمی تواند نمایی ساده و بی تکلف داشته باشد!

هفت_ فرش و کفپوش

فرش‌های ایرانی ، خصوصاً فرش‌های دستی با نقش و نگارهای تا حدی نامنظم و سنگین ، از ویژگی‌های سبک کلاسیک در دکوراسیون خانه ایرانی است.

کفپوش های موجود در سبک کلاسیک حتی اگر یک پارکت یا لمینت ساده باشند، لازم است تزیینات و طراحی هایی برای نمایش این سبک در آن ها به کار رفته باشد.

هشت_ رنگ های اصلی و مکمل

رنگ‌های زرشکی ، یشمی ، قهوه‌ای تیره، بنفش تیره و طلایی می‌توانند به‌عنوان رنگ مبلمان های اصلی استیل منزل انتخاب شوند و درکنار کلیه این رنگ‌ها ، رنگ چوب به‌عنوان مکمل استفاده می‌شود.

می توانید سری به صفحه معرفی اسامی رنگ ها بزنید تا ایده هایی برای انتخاب رنگ بیابید.

چیدمان به سبک کلاسیک

نه_تونالیته های رنگی

رنگ‌های دکوراسیون کلاسیک غالباً در یک تونالیته و تم رنگی هستند و استفاده از رنگ‌های متعدد و روشن می‌توانند تم کلی و فضاسازی دکوراسیون کلاسیک را تغییر داده و حالتی عروسکی و فانتزی در یک خانه شلوغ ایجاد کنند.

این قاعده ممکن است در دکوراسیون کلاسیک به سبک اروپایی تا حدودی متفاوت باشد، اما در نمای خانه های ایرانی غالبا رعایت می شود.

ده _ لوستر و تزیینات سقفی

لوسترهای پرنقش و غالباً طلایی‌رنگ با ارتفاع زیاد و شاخه‌های متعدد از ویژگی‌های نورپردازی در این سبک دیزاین منزل است.

به عبارتی، لوستر در نقش تزیینات و دکوراتیو سقفی به کار می رود و بایستی جلوه ای باشکوه و پر طمطراق (همانند سایر اجزای دیزاین کلاسیک) داشته باشد.

سینک گرانیتی بهتر است یا استیل ؟ نکاتی که کسی به شما نمی گوید

اصول طراحی داخلی چیدمان به سبک کلاسیک چه هستند؟

 از متریال و مصالح با کیفیت و لوکس استفاده کنید!

در دکوراسیونی که ریشه اش در معماری روم و یونان باستان است، باید از متریال و مصالح با کیفیت و لوکس استفاده کنید.

پس به نسبت بودجه ای که برای دکوراسیون منزلتان اختصاص داده اید، بهترین مصالح موجود در بازار را انتخاب کنید و قید متریال های بی کیفیت و غیر طبیعی را بزنید.

چیدمان به سبک کلاسیک

نکته: چوب های بلوط، گردو، راش و ماهون، پارچه های ابریشمی و پنبه مصری و سنگ های مرمر و مرمریت از جمله مواد لوکس و درجه یک در طراحی داخلی چیدمان به سبک کلاسیک هستند.

ستون و دیوارهای گچ کاری شده را فراموش نکنید!

یادتان باشد، سقف، ستون و دیوارهای ساده در خانه های کلاسیک جایی ندارند و باید آن ها را با گچ بری، سر ستون و قاب بندی دیزاین کنید.

نکته: ستون، از اجزای جدا نشدنی معماری باستانی غربی است و فضای داخلی را بسیار لوکس و اشرافی جلوه می دهد. پس اگر فضای بزرگ و با سقف بلند دارید، پیشنهاد می کنم از ستون های رومی و یونانی به صورت کاذب استفاده کنید.

مبلمان آنتیک و استیل خریداری کنید!

بهترین مبلمان برای دکوراسیون داخلی به سبک کلاسیک، مبلمان آنتیک و عتیقه هستند. اما مطئمنا باید زمان و هزینه زیادی را صرف پیدا کردن آن ها کنید.

در این حالت باید سراغ مبل های استیل با بدنه منبت کاری و حکاکی شده و پایه و دسته های منحنی بروید تا به نشیمن و پذیرایی منزلتان جلوه کلاسیک دهند.

چیدمان به سبک کلاسیک

نکته: در این دکوراسیون حتما مثل تصویر بالا، پارچه مبلی ها را به صورت طرح دار انتخاب کنید.

تقارن و تناسب را در چیدمان و خرید اثاثیه رعایت کنید!

دو پایه اصلی چیدمان به سبک کلاسیک منزل، تقارن و تناسب می باشند.

برای تقارن در فضا ابتدا نقطه کانونی را مشخص و آن را به عنوان محور تقارن در نظر بگیرید.

سپس در دو طرف نقطه کانونی، مبلمان و اکسسوری و دکوریجات را به صورت قرینه چیدمان کنید.

توجه داشته باشید در نشیمن و پذیرایی، تلویزیون، شومینه یا تابلو دکوراتیو و در اتاق خواب، تخت ایده آل ترین گزینه ها برای نقطه کانونی هستند.

نکته: برای رعایت تقارن، برخی از اکسسوری و دکوریجات را باید به صورت جفت خریداری کنید.

البته عناصر داخلی منزلتان باید با یکدیگر تناسب نیز داشته باشند. یعنی مبلمان بزرگ برای فضاهای بزرگ و مبلمان کوچک برای فضاهای کوچک!

نکته: بد نیست بدانید که طراحان داخلی حرفه ای، تناسب را با رعایت قوانینی مثل تناسب طلایی و ویترویا انجام می دهند.

از رنگ های خنثی گرم و ملایم استفاده کنید!

رنگ های سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک باید الهام گرفته از طبیعت باشند و جلوه خنثی و ملایمی داشته باشند.

همچنین باید بدانید، نباید رنگ ها با هم تضاد بالایی داشته باشند و از طیف های رنگی جسورانه و خالص استفاده نکنید.

نکته: رنگ های خنثی گرم مثل کرم، شیری، عاجی، بژ به عنوان رنگ غالب و ثانویه در این سبک کاربرد فراوانی دارند. پس آن ها را برای دیوار و سقف و مبلمانتمان، انتخاب کنید.

همچنین شما می توانید رنگ های زرد، آبی، سبز و قرمز را در طیف هایی که درجه خلوص پایینی دارند، مثل رسی، سبز زمردی و طلایی، به صورت محدود در فضا به کار ببرید.

پارچه ها را با طرح و الگوهای کلاسیک خریداری کنید!

بر خلاف سبک مدرن که غالب پارچه ها و منسوجات در آن بدون طرح و الگو است، در سبک کلاسیک باید پارچه مبلی، روتختی، فرش، کاغذ دیواری و پرده ها را طرح دار خریداری کنید.

توجه داشته باشید طرح های راه راه، شطرنجی، و طرح گل های کلاسیک مثل داماسک، از بهترین گزینه ها برای پارچه های شما هستند.

نکته: پرده های والان دار و فرش سنتیِ دستباف، برای دکوراسیون کلاسیک خانتان، بهترین گزینه هستند.

 خانه را با دکوریجات آنتیک و عتیقه دیزاین کنید!

مسجمه، تابلوهای دکوری و تابلو فرش ها و دکوریجات دیگری که می خواهید در خانتان چیدمان کنید، بهتر است که آنتیک و عتیقه باشند.

همچنین آن ها را به صورت دست ساز انتخاب کنید تا جزئیات و ظریف کاری های روی آن ها، اصالت چیدمان به سبک کلاسیک را به خانه تان انتقال دهد.

نورپردازی را به صورت اصولی انجام دهید!

حتی اگر تمام اصول بالا را به درستی اجرا کرده باشید، بدون نورپردازی مناسب، عناصر لوکس و پر ظرافت منزل کلاسیکتان به خوبی جلوه نمی کنند.

پس متناسب با اندازه فضایی که دارید، از لوسترهای کریستال و کلاسیک برای روشنایی محیطی استفاده کنید.

سپس در کنار مبل و تخت از آباژورهای ایستاده و رومیزی بگذارید تا نور وظیفه ای برای مطالعه را فراهم کنند. و در آخر برای کلکسیون دکوریجات و تابلوهایتان از چراغ های دیوارکوب استفاده کنید تا زیبایی آن ها را به خوبی در دکور نشان دهد.

سبک کلاسیک چیست؟

سبک کلاسیک را می توان همان سبک سنتی غرب در دکوراسیون دانست که این روزها کمی با خصوصیات معماری معاصر هم سو شده است. عناصری که در سبک کلاسیک به کار می روند، تعاریف مشخص و مربوط به خود را دارند.

رنگ در سبک کلاسیک چیست؟

رنگ های اصلی در سبک کلاسیک، موقرانه، شکیل و تجمل گرایانه هستند. از جمله این رنگ ها می توان به کرمی، شیری، خاسکرتی، طلایی، نقره ای، قهوه ای، برنزی، زیتونی، زرشکی، ارغوانی و سفید صدفی اشاره کرد.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۴ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

23 بهمن 1400

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *