طرز تهیه آب انار خانگی ترش و شیرین را یادتان داده ایم تا در خانه به راحتی آب انار سالم تهیه نمایید. فوت و فن های تلخ نشدن و افزایش ماندگاری آب انار طبیعی را در شادمگ بخوانید.
طرز تهیه آب انار
برای داشتن یک آب انار ترش لازم است که انار ترش تهیه کنید اگر دوست دارید که ترشی آن کمتر شود کمی شکر اضافه نمایید یا این که می توانید کمی به آب انار آب اضافه نمایید تا ترشی آن کمتر شود.
مرحله اول طرز تهیه آب انار تازه خانگی
در این مرحله شما به نمک و شکر و همینطور به آب ( آب گازدار که با نامهای زیادی از جمله سودا، آب سلتزر و آب معدنی شناخته میشود، تقریباً همان آب معمولی و ساکن است، با این تفاوت که حاوی حباب است و ممکن است از مواد معدنی و افزودنیهای مفید دیگری نیز تشکیل شده باشد. آب گازدار یک جایگزین لذت بخش برای آب ساکن است.) نیاز دارید میتوانید انارها را بشوریید و با حوله آشپزخانه کاملا پوست آن را خشک کنید. تاج بالایی را برش دهید و کمی از قسمت زرد را درست زیر ناحیه تاج بریده شده بردارید. شکاف کم عمق روی قسمت های ناهموار میوه ایجاد کنید. با حداقل فشار، هر بخش را از هم جدا کنید.
طرز تهیه رب انار خانگی ترش و ملس را در شادمگ بخوانید.
مرحله دوم طرز تهیه آب انار تازه خانگی
پوسته بیرونی را از هر بخش بیرون بیاورید. به آرامی با انگشتان خود (و نه ناخن ها) روی یک قسمت کار کنید و به آرامی به بیرون فشار دهید. متوجه خواهید شد که بیشتر پوسته و غشای اضافی به راحتی جدا میشوند و با حداقل عکسها (5 تا 8) آرل یا دانه ها به داخل کاسه میافتند.
بهترین راه برای نگهداری انارهای پوست کنده این است که آنها را در ظرف در بسته در یخچال تا 8 روز نگهداری کنید. توصیه می کنم دانه ها را نشویید، زیرا آب باعث خیس شدن و قهوه ای شدن دانه ها می شود. بهترین راه برای آب گیری انار این است که دانه ها را در مخلوط کن بریزید و آن را هم زده تا زمانی که آب آن از دانه ها جدا شود. دقت کنید که هسته های انار داخل آن له نشوند. از این آب انار برای تهیه سس سالاد انار استفاده کنید.
مرحله سوم تهیه آب انار تازه خانگی
ویدیوهای زیادی در اینترنت وجود دارد که نحوه پوست کندن انار را در یک کاسه بزرگ آب نشان می دهد. در حالی که این روش کار می کند، باید فورا دانه ها را مصرف کنید زیرا دانه های مرطوب به سرعت شروع به لزج شدن می کنند.
مرحله 1: 2 فنجان دانه انار را به مخلوط کن اضافه کنید. 5-10 ثانیه هم زده تا نرم شود ولی له نشود زیرا ممکن است دانه ها شروع به شکستن کنند. آنقدر هم زده که تا آب میوه از دانه جدا شود. آب میوه را از صافی بریزید. با استفاده از پشت قاشق، دانه ها را به آرامی فشار دهید تا تمام آب آن از دانه ها جدا شود.
مرحله 2: 1 فنجان آب معمولی یا 1 فنجان آب سلتزر را به آب صاف شده انار اضافه کنید. کمی نمک و شکر اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
ترفند های جلوگیری از کپک زدن رب انار را در شادمگ بخوانید.
مرحله چهارم طرز تهیه آب انار تازه خانگی
آب انار را بطریق های مختلف میتوانید بگیرید و اگر مخلوط کن یا دستگاه آب میوه گیری نداشتید مهم نیست .دسنگاه های ساده تر هم هست که اغلب برای اینکار استفاده میسود و یا میتانید دانه های انار را بکوبید و بعد در یک الک و یا تنظیف رد کنید و یا آن را فشرده کرده و بعد در لیوان بریزید .چون برای کودکان آب انار طبیعی خیلی بهتر از نوع صعنتی و کارخانه ای با مواد نگهدارننده است وبعد در لیوان های دلخواه بریزید و آن را سرو کنید.
دنیای نوشیدنی ها هرگز اینقدر هیجان انگیز نبوده است! یک نوشیدنی فوق العاده می تواند یک مهمانی را از عالی به خاطره انگیز تبدیل کند.آب انار خانگی این رفع کننده تشنگی DIY نه تنها به راحتی آماده و تهیه می شوند، بلکه ارزان نیز هستند. شما می توانید آنها را در طعم های مورد علاقه خود درست کنید و بهترین قسمت را بدانید دقیقاً چه چیزی در بدن خود می گذارید! این نوشیدنیها برای بچهها پس از ورزش کردن مناسب هستند تا مواد معدنی را که در طول ورزش از دست دادهاند، جبران کنند.
نکات مهم طرز تهیه آب انار
لکه انار روی هر چیزی باقی میماند و از بین نمیرود. پس حین آب گیری، هیچوقت لباس روشن یا گرانقیمت نپوشید.
یک راه بهتر این است که بعد از مخلوط کردن، به جای صافی، مخلوط را از پارچه رد کنید. چون فقط آب انار خارج میشود، در این صورت نوشیدنی شیرینتر هم خواهد بود.
پس از اتمام کار دنبال دانه هایی که احیانا از دست تان در رقته اند بگردید تا جوراب و فرش و … را رنگی نکنند.
چرا آب انار تلخ می شود؟
آب انار جزء آبمیوه هایی است که ممکن است در طول زمان تلخ شود. علاوه بر این روش آب گرفتن و نگهداری آب انار نیز می تواند در تلخ شدن آن بسیار موثر باشد، برخی از دستگاه های آب انار گیر، بخش های سفید انار را نیز با آب آن ترکیب می کند. از این رو آب انار، رنگ کدری پیدا می کند و در طعم آن تلخی حس می شود.
به طور کلی عوامل مختلفی مانند انار ترش و نرسیده، دستگاه آب گیری نا مناسب، خرد شدن هسته انار، نگهداری طولانی مدت و غیره می تواند در تلخ شدن آب انار تاثیر مستقیمی داشته باشد. با این تفاسیر برای گرفتن آب انار زلال و خوش طعم باید از انارهای رسیده ای که دانه های قرمز و شیرین دارند استفاده کرد.
همچنین دستگاه مناسبی برای آب گیری انتخاب شود تا آب انار خوش طعمی گرفته شود. همانطور که گفته شد نگهداری طولانی مدت آب انار می تواند سبب تلخ شدن آن شود از این رو برای نگهداری این آبمیوه باید از روش مناسبی مانند فریز کردن استفاده کرد تا ماه ها آب انار خوش طعم و طبیعی داشت.
یکی از راه های موثر برای تلخ نشدن آب انار، جدا کردن پوسته های سفید انار است، علاوه بر این بهتر است از دستگاهی برای گرفتن آب انار استفاده کرد که فقط دانه های انار را آب گیری کند. البته برخی افراد برای رفع تلخی آب انار از شکر یا آب استفاده می کنند.
چگونه آب اناری بگیریم که تلخ نشود
همانطور که در مطالب بالا اشاره شد دستگاه ها و روش های متفاوتی برای گرفتن آب انار وجود دارد و از آن جایی که مصرف این نوشیدنی زیاد است آشنایی با روش های صحیح آب گیری به گونه ای که تلخ نشود، بسیار حائز اهمیت است. برخی از افراد برای تولید آب انار از انارهای ترش، ریز و یا ترکیده استفاده می کنند از این رو با هزینه کمتر مواد اولیه، محصول پر سودی را تولید می کنند.
از این رو ممکن است آب انار دچار تلخی شود. البته دلایل دیگری برای تلخ شدن آب انار نیز وجود دارد که هنگام آب گیری با دقت به برخی نکات می توان از تلخ شدن آن جلوگیری کرد. برای افرادی که آب انار مصرف می کنند ممکن است این سوال پیش بیاید که چطور آب انار بگیریم که تلخ نشود؟
مهم ترین نکاتی که برای گرفتن آب انار باید به آن دقت کرد انتخاب انار مناسب و استفاده از دستگاه مناسب برای آب گیری است. برای گرفتن آب انار بهتر است انار را دانه دانه کنید و بخش های سفید آن را کاملا جدا کنید سپس با روشی مناسب آب انار را بگیرید تا آب انار دچار تلخی نشود. برخی افراد در آب انار از مقداری شکر و یا آب برای رفع تلخی استفاده می کنند.
روش نگهداری آب انار در مدت طولانی
در صورتی که قصد نگهداری آب انار اضافی را دارید، می توانید آن را حداکثر به مدت ۵ روز در یخچال و در داخل ظرف شیشه ای درب دار نگهداری کنید، آب انار طبیعی رانیز می توان حداکثر ۲ فته در فریزر نگهداری کرد.
انار دارای خواص آنتی اکسیدانی و نیز ضد سرطان و ضد تومور است و منبعی عالی از ویتامین های A،C،E و نیز اسید فولیک می باشد، آنتی اکسیدان های موجود در این میوه آبدار تقریبا سه برابر چای سبز هستند، از این رو خوردن روزانه انار یا آب انار موجب ایمنی بدن خواهد شد. از این رو انار میوه ای بسیار مفید و کم عارضه است اما با این حال مصرف عصاره آن می تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند که برخی علائم آن شامل آبریزش بینی، خارش، تروم و مشکل در تنفس می باشد، بنابراین این قبیل افراد باید قبل از مصرف این میوه احتیاط کنند.