افتتاح حساب ترکیه
هایلایت فیس فریم

هایلایت فیس فریم یکی از روش هایی لایت و رنگ مو است که جدیدا مد شده و می تواند به طور مستقیم بر برجسته کردن اجزای صورت شما تاثیر بگذارد. این مدل لایت که طرفداران بسیاری دارد بسیار کم هزینه است و جذابیت صروت شما رو دو چندان میکند. با مدل های مختلف هایلایت فیس فریم  بیشتر آشنا شوید.

فیس فریم چیست؟

این لغت برگرفته از زبان انگلیسی بوده که به معنی قاب صورت است. تکنیک مذکور یکی از پرطرفدارترین و جذاب‌ترین و جدیدترین مدل‌ هایلایت مو جهت ایجاد قابی برای صورت محسوب می‌شود که در بین خانم‌های جوان طرفداران بیشتری دارد.

هایلایت فیس فریم

معمولا افرادی که بالیاژ مو انجام می‌دهند، از این روش برای جلوی موی خود استفاده می‌کنند. غالبا افراد با رنگ‌های فانتری قاب زیبایی برای صورت خود ایجاد می‌کنند، اما اکنون با استفاده از دکلره و هایلایت‌های زیبا نیز اعمال آن امکان‌پذیر است.

با استفاده از فیس‌فریم رنگی دیگر نیازی به دکلره کردن کل مو و آسیب رساندن به آن‌ها نیست، تنها با هزینه‌ای کم و به راحتی می‌توانید تغییر بزرگی در صورت خود ایجاد کنید.

ترکیب رنگ‌های کلاسیک و فانتزی در این تکنیک به صورت تکه‌های باریک یا ضخیم مو نیز یکی از این روش‌هایی است که ارزش یکبار امتحان کردن را دارد.

انواع فیس فریم

تکنیک فیس فریم را می توان با رنگ های مختلفی اجرا کرد و متناسب با فرم صورت افراد و همچنین سلیقه آنها به شیوه های متعددی انجام میشود. از جمله نمونه ها و مدل های فیس فریم که طرفداران زیادی دارند می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

فیس فریم با بالیاژ

یکی از زیباترین ترکیب هایی که برای فیس فریم یا مانی پیسز می توان انتخاب کرد، استفاده از آن در کنار بالیاژ مو می باشد.

هایلایت فیس فریم

در این روش رنگ موها حدد ۴ تا ۵ سانتی متر از ریشه فاصله دارد و تراکم آنها در نوک موها افزایش پیدا می کند. فیس فریم هایی که با بالیاژ اجرا میشوند، در قسمت بالا حالت V شکل دارند. پراکندگی رنگ موها از پایین به بالا شبیه به پاشیدن رنگ روی بوم نقاشی بوده و به همین دلیل چهره ای حرفه ای و هنرمندانه برایتان ایجاد می کند.

فیس فریم رنگی

اگر از آن دسته افرادی هستید که طرح و مدل های فانتزی را انتخاب می کنید، فیس فریم رنگی یکی از بهترین گزینه ها برای شما خواهد بود. برای اجرای این مدل از رنگ های فانتزی از قبیل صورتی، سبز و قرمز استفاده میشود و بیشتر مورد توجه خانم های جوان قرار گرفته است. رنگ های فانتزی نه تنها بر روی موهای بلوند، بلکه برای موهای تیره نیز قابل اجرا بوده و چهره را فوق العاده جذاب می کند.

معجزه های بی نظیر صابون برنج برای صورت و جوان کردن پوست ؛ به جای کرم های گران این راه کم هزینه را امتحان کن !

هایلایت فیس فریم

مانی پیسز با هایلایت

اگر موهایتان را قبلا هایلایت کرده اید و تصور می کنید که مانی پیسز برای شما قابل اجرا نیست، اشتباه می کنید. کافیست رنگی کمی روشن تر از هایلایت ها را انتخاب و برای قسمت جلوی سر و کنار صورت آنها را به کار ببرید. البته توجه داشته باشید که در این مدل فیس فریم رنگی را باید انتخاب کنید که با پوست سازگار باشد.

فیس فریم موی کوتاه

برخلاف موهای پشت سر، در بسیاری از مواقع قد موهای کنار صورت تا زیر چانه یا کمی بلندتر می باشد. به همین دلیل تفاوت زیادی در فیس فریم موی کوتاه با بلند وجود ندارد. اما در حالت کلی بهتر است اگر موهای پشت هایلایت دارند، رنگ برای مانی پیسز نیز متناسب با آن انتخاب شود تا هارمونی خوبی بوجود آید.

اگر موهای پشت سر رنگ طبیعی داشته و هایلایت در آنها به کار نرفته است، در این صورت از تمام رنگ های فانتزی و تیره و روشن می توان متناسب با پوست صورت استفاده کنید.

هایلایت فیس فریم

فیس فریم دخترانه

استفاده از رنگ هایی که با پوست صورت همخوانی نداشته و بیش از اندازه روشن هستند، باعث میشوند سن دختران کمی بیشتر بنظر برسد. از آنجا که اغلب خانم ها و حتی آقایان علاقه ای به بیشتر دیده شدن سن ندارند، به همین دلیل در فیس فریم باید وسواس داشته باشید. سعی کنید برای چهره های دخترانه از رنگ های کمی جسورانه و متفاوت استفاده کنید.

به عنوان مثال، دخترانی که موهای مشکی دارند، هایلایت های سرمه ای یا آبی تیره روی موهای کنار صورتشان بسیار جذاب خواهد بود. علاوه براین، استفاده از رنگ های گرم مانند کاراملی و مسی نیز همگی می توانند انتخاب خوبی محسوب شوند. اما بهتر است رنگ به صورت هایلایت باشد تا طبیعی بنظر برسد.

آموزش انجام فیس فریم در خانه

یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر زیبایی چهره، رنگ، مدل، آرایش و زیبایی مو است. یکی از روش‌های آرایش مو که به تازگی رواج یافته و برای برجسته کردن اجزای صورت مناسب است، فیس‌فریم می‌باشد. از دیگر مزایای این روش می‌توان به ارزان بودن و راحت بودن آن اشاره کرد. در صورتی که می‌خواهید موهایتان بخاطر رنگ مو آسیب نبیند و تنها رنگ جلوی موها را عوض کنید، این روش مناسب شماست.

رژ لب قرمز را چه موقع بزنیم ؟ + همه چیز درباره مناسب ترین آرایش با رژ قرمز

هایلایت فیس فریم

در این تکنیک که به بالیاژ فیس‌فریم نیز معروف است، می‌توانید تکه‌های ضخیم یا نازکی از جلوی مو را روشن کنید و با این روش به قاب صورت خود جلوه‌ای جذاب‌تر و زیباتر دهید و از آن نهایت لذت را ببرید. برای این منظور موهای جلو را به صورت صاف یا اریب از بقیه موها جدا کنید. استفاده از این تکنیک می‌تواند همزمان با هر نوع رنگ مویی نیز انجام شود که رایج‌ترین آن بالیاژ است.

در صورتی‌که موهای خود را دکلره می‌کنید، باید رنگساژ مورد نظر خود را انتخاب کرده و در نهایت شاهد نتیجه زیبای آن باشید.

انواع تقسیم بندی فیس فریم

تقسبم بندی فیس فرم با فویل

استفاده از فویل یکی از روش های معروف جداسازی مو در تکنیک فیس فریم است. با این روش، یک لایه از جلوی موهای سر را روشن کنید تا قاب صورت شما بهتر دیده شود. شما می توانید این روش را به صورت صاف یا اریب (V انگلیسی) انجام دهید.

هایلایت فیس فریم

جداسازی مو با روش شلال

یکی دیگر از روش های معروف جداسازی مو در تکنیک فیس فریم، استفاده از روش شلال است. با استفاده از این روش، می توانید موهای خود را به صورت زیگزاگی یا بیبی لایت جدا کنید و این کار باعث می شود که فیس فریم شما بسیار زیبا و جذاب شود.

هایلایت فیس فریم

هایلایت فیس فریم مناسب چه صورت‌هایی است؟

با استفاده از این تکنیک می‌توانید بدون ایجاد تغییر زیاد به روشن کردن جلوی مو اقدام کنید. در این روش نیاز به نگهداری خاصی از مو نخواهید داشت. اما لازم است محل قرار گرفتن آن را به درستی انتخاب کنید که توسط این تکنیک تغییر و زیبایی صورت شما جلوه بیشتری داشته باشد.

اگر موی کوتاهی داشته باشید، فیس‌فریم موی کوتاه نیز به راحتی قابل اجرا است. برای جذاب‌تر شدن صورت خود با استفاده از این روش حتما قبل از آن فرم صورت خود را شناسایی کنید، پس از آن نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:

هایلایت فیس فریم

فیس فریم برای صورت گرد

اگر صورت شما گرد است، حتما از فیس‌فریم هایلایت در اطراف صورت و شقیقه‌ها به صورت پراکنده و نامتقارن استفاده کنید، با استفاده از این روش از نشان دادن گردی صورت خود جلوگیری خواهید کرد.

چطور بهترین روتین پوستی روزانه را برای خودمان انتخاب کنیم ؟

فیس فریم برای صورت مربع

اگر با بررسی خط فک تیز خود متوجه شدید که قاب صورت شما مربع است، توصیه می‌شود حتما فیس‌فریمی در دو طرف صورت به طوری که مقداری پایین‌تر از ریشه باشد، استفاده کنید. برای از بین بردن حالت مربعی صورت می‌توانید در ادامه آن لایه‌هایی کوتاه از رنگ ایجاد کنید.

هایلایت فیس فریم

فیس فریم برای صورت بیضی

برای صورت‌های بیضی شکل مانند صورت اسکارلت جوهانسون می‌توانید از هر رنگی مثل فیس‌فریم یخی یا فیس‌فریم دودی استفاده کنید. اگر هایلایت مو به چشم‌ها نزدیک‌تر شود، ترکیب آن با ابروهای مرتب تضاد زیبایی به وجود می‌آورد.

فیس فریم برای صورت قلبی

صورت‌های قلبی معمولا پیشانی‌های پهن و چانه‌های باریکی دارند، برای ایجاد تعادل در این نوع صورت‌ها بهتر است که هایلایت‌های بالیاژ از زیر استخوان صورت و اطراف فک شروع شوند.

هایلایت فیس فریم

مراقبت از موهای دکلره شده بعد از انجام فیس فریم

در صورتی‌که برای ایجاد فیس‌فریم خود از دکلره استفاده کرده باشید، مو بسیار حساس می‌شود و مراقبت از آن باید بیشتر از قبل باشد، لذا بهتر است برای حفظ سلامتی موی خود اقداماتی انجام دهید که برخی از این اقدامات به شرح زیر هستند:

هایلایت فیس فریم

استفاده از شامپوهای مخصوص و شامپو ضد سولفاته باعث جلوگیری از خشکی و آسیب‌دیدگی موها می‌شود، این شامپوها به راحتی در بازار پیدا نمی‌شوند. معمولا آرایشگرانی که تمرکز اصلی خود را بر روی رنگ مو گذاشته‌اند، این شامپو را برای مشتریان خود فراهم می‌کنند.
پس از دکلره حتما موهای خود را با تقویت کننده‌های مو نظیر روغن‌هایی مثل آرگان، زیتون و بادام ماساژ دهید.
توصیه می‌شود حتما موهای خود را هر مدت یکبار کراتینه، ویتامینه و پروتئین درمانی کنید که از سلامت بیشتر آن‌ها مطمئن شوید.

پایه و هایلایت مناسب برای فیس فریم

انتخاب هایلایتی مناسب، یکی از عوامل تاثیرگذار در تکنیک فیس فریم است. مثلا برای فیس فریم دودی باید پایه مو با آن تناسب داشته باشد. با توجه به رنگ پایه موها، می‌توانید رنگ فیس فریم مناسب را انتخاب کنید. در اینجا تناژهای مناسب برای فیس فریم را به اختصار توضیح داده‌ایم:

هایلایت فیس فریم

برای موه با زمینه n۵ یا قهوه‌ای خرمایی، فیس فریم مناسب بلوند طلایی تیره است.
برای مو با زمینه رنگ ۳ یا قهوه‌ای سوخته فیس فریمی مناسب یک لایت زیبا با تناژ مسی است.
در صورت زمینه رنگ بلوند شماره ۸ باشد پیشنهاد ما بلوند پلاتینیوم روشن است.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

22 بهمن 1402

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *