افتتاح حساب ترکیه
پیرسینگ زدن

پیرسینگ یا به لاتین Piercing به معنی سوراخ کردن قسمتی از بدن برای نصب جواهرات یا حلقه‌های فلزی است. اگر به خاطر داشته باشید، خانم‌ها از گذشته تا به امروز برای اینکه بتوانند از گوشواره استفاده کنند، گوش‌های خود را سوراخ می‌کردند. اما با گذشت زمان این کار به گوش‌ها ختم نشد و به بینی، ابرو، زبان، گونه، ناف، دندان‌ها و دیگر نقاط بدن کشیده شد و شکل دیگری به خود گرفت، البته طرفداران بسیاری نیز پیدا نمود.

پیرسینگ زدن لب

آیا انجام اشتباه پیرسینگ منجر به نقص عضو در بیمار می‌شود ؟

بله. البته بستگی دارد که عمل پیرسینگ در کدام قسمت از بدن انجام می‌شود. در بعضی از قسمت‌ها خصوصاً نواحی حساس احتمال نقص عضو در بدن بسیار بالا است. زیرا این نقاط از بدن بسیار حساس بوده و نیاز به مهارت بالایی دارد. اشتباه در عمل پیرسینگ می‌تواند منجر به به وجود آمدن اختلال، ایجاد ضایعات گوشتی و پوستی و نقص عضو در بیماران شود که در این صورت بیمار تا آخر عمر درگیر خواهد بود.

نکات خرید گوشواره طلا را در شادمگ بخوانید.

انواع پیرسینگ بینی کدامند ؟

همان‌طور که پیش‌تر گفته‌شد، انواع مختلفی از پیرسینگ بینی وجود دارد که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید‌شد.

۱. پیرسینگ بینی دائمی

در این روش، در دیواره‌ی غضروف بینی شما سوراخ یا برشی ایجاد می‌شود و این حفره تا همیشه باقی می‌ماند. بهتر است این روش را زمانی انتخاب کنید که از داشتن پیرسینگ بینی مطمئن شده‌باشید. پیرسینگ دائمی خود از نظر محل سوراخ کردن بینی به انواع مختلفی تقسیم می‌شود. در ادامه به معرفی آن‌ خواهیم پرداخت.

پیرسینگ زدن گوش

۲. پیرسینگ بینی موقت

در این روش هیچ دستکاری در غضروف بینی انجام نمی‌شود. اگر می‌خواهید بینی شما به حالت قبل باقی بماند، می‌توانید از این روش استفاده کنید. توجه داشته‌باشید که اگر شک دارید بینی خود را سوراخ کنید یا نکنید، استفاده از روش موقت از بهترین راهکارهای عادت کردن به آن است. پیرسینگ موقت انواع مختلفی دارد.

برای از بین بردن جوش سر سفید این راه های خانگی موثر رو امتحان کنید

پیرسینگ بینی موقت چسبی

اگر علاقه‌ای به سوراخ کردن بینی خود ندارید و یا از سوراخ کردن آن می‌ترسید، می‌توانید از پیرسینگ‌ موقت بینی و بدون سوراخ استفاده کنید. یکی از انواع آن‌ها پیرسینگ چسبی است. این مدل برندهای مختلف و قیمت‌های متنوعی دارد. وقت را تلف نکنید! در صورتی‌که کنجکاوید که پیرسینگ بینی روی صورت شما چطور به نظر خواهد‌رسید، فوراً برای خرید پیرسینگ بینی اقدام کنید، چسبی، موقتی و بدون درد!

پیرسینگ بینی موقت مغناطیسی

 پیرسینگ مگنتی یا مغناطیسی از دیگر انواع پیرسینگ موقتی است و برای افرادی که پره‌ی بینی آنها نسبتا نازک است، می‌توانند انتخاب مناسبی باشند. بیشتر این پیرسینگ‌ها از نوع نگین یا همان پیرسینگ میکرودرمال هستند.

پیرسینگ زدن زبان

پیرسینگ بینی موقت فنری

این نوع پیرسینگ معمولاً یک رینگ ساده است که وسط آن شکسته است و می‌توان آن را وارد پره‌ی بینی کرد و اندکی فشرد تا سرجای خود قرار بگیرد.

در کدام نقاط بدن می توان از پیرسینگ استفاده کرد ؟

  • بینی
  • سینه
  • نیپل (نوک سینه)
  • ترقوه
  • ابرو
  • چشم
  • ناف
  • زبان
  • شرمگاه
  • لب
  • دندان

آیا پیرسینگ بینی درد دارد ؟

هر چند هرکسی آستانه درد متفاوتی دارد، اما سوراخ کردن بینی با ناراحتی نسبتاً جزئی همراه است. معمولا در لحظه‌ای که غضروف سوراخ می‌شود، فرد دردی را احساس می‌کند و ممکن است این درد تا یک روز ادامه پیدا کند. پس از آن درد فروکش می‌کند. در صورتی که از آن یا عوارض بعد از آن می‌ترسید، می‌توانید از آن فیک استفاده کنید. با این روش می‌توانید بدون سوراخ کردن آن را به صورت موقتی روی ناحیه مورد نظر قرار دهید و از ظاهر جدیدتان لذت ببرید.

پیرسینگ زدن ابرو

آیا انجام پیرسینگ با خونریزی همراه است ؟

به دلیل اینکه عموما برای انجام پیرسینگ سوراخ‌های کوچکی انجام می‌شود، اما ممکن است پس از انجام سوراخ بر روی بدن خونریزی بسیار کمی رخ بدهد که کوتاه مدت و البته بسیار طبیعی است. اما اگر انجام پیرسینگ به درستی انجام نشود ممکن است خونریزی کمی بیشتر شود که خوشایند نیست و بعضا ممکن است خطرناک نیز باشد. به همین دلیل توصیه این است که برای انجام انواع پیرسینگ به افراد حرفه‌ای و خبره مراجعه کرده و از استریل و ضدعفونی بودن وسایل اطمینان حاصل کنید.

از چه فلز یا ماده‌ای می‌توان برای پیرسینگ استفاده کرد ؟

پیرسینگی که از متریال نامناسب ساخته شده باشد می‌تواند در روند بهبودی بدن اختلال ایجاد کند یا باعث واکنش آلرژیک یا حتی عفونت شود. به همین دلیل، مهم است که موادی را انتخاب کنید که زیست-سازگار باشند و با بافت بدن نیز واکنش ندهند. موارد زیر و متریالی که به شما پیشنهاد می‌کنیم برای پیرسینگ خود از آن‌ها استفاده کنید و توجه داشته باشید که برای اولین پیرسینگ، بهتر است فقط از فلزات استفاده کنید:

  1. Titanium (تیتانیوم): معمولا برای اولین پیرسینگ استفاده می‌شود
  2. Surgical steel 316 (فولاد جراحی 316)
  3. Tungsten (تنگستن)
  4. Black steel (فولاد سیاه)
  5. Platinum (پلاتین)
  6. Gold PVD: طلایی که فرآیند رسوب بخار فیزیکی را طی کرده است. میتوانید از طلا 18 عیار استفاده کنید.
  7. Rose gold PVD
  8. Bioplast: نوعی از پلاستیک
  9. Organics: مواد آلی مثل چوب و حتی شیشه
  10. Crystals (کریستال)
آموزش كامل كشيدن خط چشم برای پلک افتاده ؛‌ چطور چشم با پلک افتاده رو آرايش كنيم؟

پیرسینگ زدن پایین لب

زمان بهبودی پیرسینگ چقدر است ؟

زمان بهبودی پیرسینگ به آن قسمتی از بدن که پیرس شده است بستگی دارد.

  • گوش: لاله‌های گوش نسبتا سریع التیام می‌یابند (6 الی 8 هفته) در حالی که بهبودی غضروف ممکن است تا یک سال طول بکشد.
  • زبان: در کمال تعجب، پیرسینگ زبان به سرعت بهبود می‌یابد اما در عین حال بسیار متورم می‌شود و می‌تواند عوارض دیگری مانند خرد شدن دندان و آسیب لثه به وجود بیاورد.
  • ابرو: زمان بهبودی پیرسینگ ابروها مشابه لاله گوش و بین 6 تا 8 هفته است.
  • لب: پیرسینگ لب ممکن است 2 تا 3 ماه طول بکشد.
  • ناف: زمان بهبودی پیرسینگ ناف، طولانی است و معمولا از 9 ماه تا یک سال ممکن است بهبودی کامل طول بکشد.
  • بینی: پیرسینگ بینی بین 2 تا 4 ماه طول می‌کشد تا بهبودی کامل پیدا کند.

برای درمان التها‌ب‌ها و عفونت‌های ناشی از پیرسینگ چه کاری باید انجام داد؟

عمل پیرسینگ یک عمل سرپایی و سطحی است اما به مراقبت‌های بسیاری نیاز دارد. اگر شخصی تن به عمل پیرسینگ می‌دهد باید به عواقب آن فکر کند. زیرا پیرسینگ در سطحی از بدن انجام می‌شود که مستقیماً در معرض آلودگی و میکروب قرار دارد. همچنین عموماً از پیرسینگ‌هایی با جنس طلا، نقره و نیکل استفاده می‌شود که می‌تواند موجب حساسیت پوست شود. سوراخ کردن قسمتی از بدن و ورود یک جسم خارجی به داخل آن بسیار حساس است و باید در مکان کاملاً استریل انجام شود. همچنین این نقاط باید به صورت مرتب با مواد استاندارد ضدعفونی شود. در صورتی که التهاب و عفونت ایجاد شد باید سریعاً زیر نظر پزشک متخصص درمان شود.

چه کسانی نمی توانند پیرسینگ انجام دهند ؟

  • مبتلایان به دیابت، هموفیلی و اختلال خود ایمنی
  • وجود هرگونه بیماری پوستی در ناحیه مورد نظر
  • افراد بدزخم و کلوئیدساز
  • خانم های باردار
  • نواحی نامناسبی از بدن که احتمال آسیب وجود دارد
  • افرادی که سابقه حساسیت یا آلرژی های شدید تماسی دارند و پوست آنها به استفاده از زیور آلات واکنش نشان می دهد

آیا عمل پیرسینگ را افراد غیر متخصص می‌توانند انجام دهند ؟

بسیاری از افراد هستند که خود را به عنوان تکنسین جا زده و برای سودجویی خودشان با جان آدم‌ها بازی می‌کنند. اصلاً و ابداً نباید عمل پیرسینگ توسط افراد غیر متخصص انجام شود. در ایران آموزشگاهی که پیرسینگ زدن را آموزش دهد وجود ندارد. بنابراین اشخاصی که به عنوان تکنسین این عمل را انجام می‌دهند هیچ تخصصی ندارند. افراد باید حتماً تحت نظر پزشک متخصص عمل پیرسینگ را انجام دهند. زیرا پزشک می‌داند چه کاری انجام می‌دهد و کجا را سوراخ می‌کند. پزشک می‌داند که چه مقاطعی را پیرسینگ بزند تا عارضه کمتری برای بیمار داشته باشد.

ترفندهایی که باید برای کشیدن خط چشم بدانید !

پیرسینگ زدن به بینی

پیرسینگ زدن در مکان غیربهداشتی منجر به چه بیماری‌هایی می‌شود ؟

مهمترین مسئله و عارضه‌ای که زدن پیرسینگ بیمار را تهدید می کند عفونت است. عفونت ناشی از زدن پیرسینگ می‌تواند باکتریایی یا ویروسی باشد. ابتلا به بیماری‌های ویروسی مانندHIV ،HPV و هپاتیت عوارض جبران ناپذیری است که ممکن است در اثر زدن پیرسینگ در مکان‌ها و مراکز غیر استریل بیمار را درگیر کند و جان بیمار را بگیرد.

آیا گوشت اضافه ناشی از پیرسینگ درمان می‌شود ؟

زدن پیرسینگ به تبحر پزشکی نیاز دارد. بعضی از بدن‌ ها کلوئید ساز یا بدزخم است. کسانی که بد زخم هستند نباید عمل پیرسینگ را انجام دهند چون اگر انجام دهند باعث ایجاد ضایعات کلوئیدی، اسکار و گوشت اضافی می‌شود. درمان گوشت اضافه بسیار سخت و هزینه بر است و نیاز به چندین جلسه لیزر درمانی دارد تا شاید بتوان ۶۰ تا ۷۰ درصد ضایعه را درمان کنیم.

تاریخچه پیرسینگ بینی چیست ؟

تاریخچه‌ی سوراخ کردن بینی به هزاران سال قبل برمی‌گردد. اولین نشانه‌های سوراخ کردن بینی در خاورمیانه مشاهده شده‌است. جالب است بدانید که حتی در کتاب‌های مقدس هم سوراخ کردن بینی و گوش عنوان شده‌است. در برخی فرهنگ‌ها جواهری که از بینی زن آویزان است، نشان‌دهنده‌ی ثروت و پشتوانه‌ی مالی اوست.

حوالی قرن شانزدهم، مغول‌ها پیرسینگ بینی را به هند آوردند. در هند، پره‌ی چپ بینی بیشترین محل سوراخ شدن است. در برخی شهرهای هند هم هر دو پره‌ی بینی را سوراخ می‌کنند. سوراخ کردن پره‌ی چپ بینی در زنان هندی به منظور به منظور افزایش باروری و بارداری بهتر انجام می‌شود. همچنین این کار به نشانه‌ی سلامتی ارگان‌ها و اعضای تولید مثلی زن انجام می‌شود. بیشتر زنان هندی از پیرسینگ بینی که به گوش هم متصل می‌شود استفاده می‌کنند.

پیرسینگ بینی حدودا در سال‌های ۱۹۶۰ وارد غرب شد. این کار را هیپی‌های امریکایی تحت تأثیر سفر به هند انجام دادند. در ابتدا از این کار به نشانه‌ی اعتراض و عصیان پانک‌ها نسبت به میانه‌روها استفاده‌شد. امروزه هم، همچنان بسیاری از پدران و مادران و کارفرماها این کار را نشانه‌ی چموشی و عصیانگری می‌دانند. از بین پیرسینگ‌های بینی، پیرسینگ سپتوم نسبت به باقی آنها بیشتر نشانه‌ی سرکشی و عصیان است.

در جوامع غربی، ابتدای امر که این مد روی کار آمده بود، از نظر اجتماعی مورد قبول واقع نبود. بسیاری از افرادی که برای کار اقدام می‌کردند و درخواست می‌دادند، به علت داشتن پیرسینگ بینی رد می‌شدند. به‌تدریج و به مرور زمان این مسئله برای افراد جاافتاد و آن را همان طور که هست، دیدند. سپس بسیاری از سلبریتی‌ها و اشخاص معروف در استایل و سبک خاصشان از پیرسینگ بینی استفاده کردند. امروزه این حرکت یک سبک زیبا و جذاب است و کمتر کسی پیدا می‌شود که با آن مشکل داشته‌باشد.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: shadi hemati

آخرین بروز رسانی

30 مهر 1402

بروز رسانی توسط

shadi hemati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *