افتتاح حساب ترکیه
علائم آنفولانزا

شناخت علائم آنفولانزا در جلوگیری از شیوع بیماری و همچنین درمان آن قبل از پیشرفتش کمک بسیاری می کند. شما به کمک این مطلب علائم اولیه این بیماری را خواهید شناخت و با استفاده از توصیه های ما می توانید تا حد زیادی جلوی پیشرفت بیماری را بگیرید. با شادمگ همراه شوید.

آنفولانزا چیست؟

ویروس آنفولانزا که سویه های مختلفی دارد، از طریق قطرات وارد بدن می شود و سپس رشد و تکثیر می یابد؛ تا در نهایت علائم بیماری در فرد مشخص می‌گردد. معمولاً بیشترین تأثیرات این بیماری روی بینی، گلو و ریه های فرد است؛ به گونه ای که اگر به درستی درمان نشود، امکان ذات الریه در بیمار بالا می رود.

در بعضی از موارد شاهد آن هستیم که آنفولانزا به حدی وخیم می شود و بیماری های پیش زمینه فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، که بیمار را می تواند به کام مرگ بکشاند. بیشترین افرادی که معمولاً باید برای درمان آنفولانزا سریعاً اقدام کنند کودکان زیر پنج سال به ویژه زیر ۱۲ ماه می باشند.

علائم آنفولانزا

همچنین افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار، افراد دارای بیماری‌های مزمن همچون آسم، بیماری قلبی، کلیوی و دیابتی، افراد چاق و دارای سیستم ایمنی ضعیف، همگی در معرض خطرات جدی این بیماری هستند.

معمولاً یکی از راه های پیشگیری و دفاعی در برابر این بیماری، واکسن آنفولانزا است که برای استفاده عمومی مجاز باشد. در عین حال بعضی از افرادی که سیستم دفاعی ضعیفی دارند؛ همانند کسانی که طحال خود را درآورده اند، باید طبق نظر پزشک هرسال این واکسن را تزریق کنند. همانطور که گفته شد این بیماری سوی های مختلفی دارد که معمولاً هر ساله یک یا دو مورد آن گسترش بیشتری می‌یابد و افراد زیادی را مبتلا می‌کند. در ادامه به بررسی بیشتر انواع آنفولانزا می پردازیم.

علت تلخی دهان هر چه که باشد ممکن است کام شما را مخصوصا اول صبح تلخ کند. دلایل این اتفاق در شادمگ آمده.

علائم آنفولانزا

بیشتر علائم انفولانزا مشابه با سرماخوردگی است که با آبریزش بینی، عطسه و گلودرد همراه است. علائم انفولانزا ناگهانی بروز می‌کند اما علائم سرماخوردگی به تدریج بروز می‌کند. همچنین علائم آنفولانزای جدید در ایران نیز مانند قبل است و فقط شدت آن متفاوت است. البته روش درمان گلو درد فوری را در شادمگ مطالعه کنید.

برخی دیگر از نشانه‌ها و علائم انفولانزا عبارتند از:

سردرد

سردرد می‌تواند از اولین علائم انفولانزا باشد. برخی از علائم آنفولانزا مانند حساسیت به صدا و نور نیز می‌تواند در این مرحله ایجاد شود.

دردهای عضلانی

بدن درد و دردهای عضلانی معمولاً در ناحیه پشت گردن، پشت، بازوها و پاها احساس می­‌شود. این درد که از علائم آنفولانزا می‌باشد، می­توان شدید بوده و شما را از انجام کارهای روزمره باز دارد.

سرفه های خشک و مداوم

سرفه خشک و مداوم جزو علائم آنفولانزا است. احتمال دارد شدت سرفه­‌ها با پیشرفت بیماری بدتر، ناخوشایندتر و دردناک‌­تر شود. احتمال دارد در دوران بیماری تنگی نفس یا ناراحتی در قفسه سینه نیز داشته باشید. بسیاری از سرفه‌­های مربوط به علائم انفولانزا حدود ۲ هفته طول می­‌کشند.

  • تب و لرز
  • تنگی نفس
  • چشم درد
  • اسهال و استفراغ که در کودکان بیشتر از بزرگسالان دیده می شود.

چه افرادی بیشتر در معرض خطر ابتلا به آنفولانزا هستند؟

کودکان خردسال زیر 5 سال، به ویژه کودکان زیر 6 ماه و در بزرگسالان بالای 65 سال
بانوان باردار و به خصوص بانوانی که به تازگی زایمان کرده‌اند.
افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.
کسانی که که دارای بیماری های مزمن مانند آسم، بیماری قلبی، بیماری کلیوی، بیماری کبد و دیابت هستند.
افرادی که بسیار چاق هستند و دارای شاخص توده بدنی (BMI) 40 یا بالاتر هستند.

علائم آنفولانزا

راه‌های انتقال ویروس آنفولانزا

ویروس آنفولانزا از یک فرد به فرد دیگر قابل انتقال است. وقتی فرد دچار این بیماری می‌شود با سرفه یا عطسه باعث پخش ویروس در هوا می‌شود. همچنین زمانی که فرد اشیای آلوده به ویروس مانند دستگیره‌ی درب را لمس می‌کند و دست آلوده را به دهان و بینی‌اش می‌زند، ممکن است به این ویروس مبتلا شود.

انواع ویروس آنفولانزا

سه نوع از ویروس آنفولانزا به نام‌های A و B و C وجود دارد. نوع A در انسان و حیوانات ، نوع B در انسان و پستانداران و نوع C فقط در انسان دیده می‌شود. اگرچه بیشتر بیماران طی یک تا دو هفته بهبود می‌یابند؛ اما عفونت با ویروس‌های نفولانزا می‌تواند سبب بیماری شدید و عوارض کشنده شود. در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کیوان، تشخیص انواع آنفولانزای A.B.H1N1 با بالاترین دقت انجام می‌شود. جهت درخواست تست آنفولانزا روی دکمه زیر کلیک کنید.

جادوی سیر و عسل برای لاغری را لمس کنید

تفاوت و شباهت ویروس آنفولانزا با سرماخوردگی

سرماخوردگی و آنفولانزا در ابتدا شبیه به هم هستند. هر دو بیماری تنفسی هستند و می‌توانند علائم مشابهی ایجاد کنند. اما ویروس‌های مختلف باعث ایجاد این دو بیماری می‌شوند و علائم می‌توانند به شما در تشخیص تفاوت بین آنها کمک کنند.

سرماخوردگی و آنفولانزا هر دو علائم مشترکی دارند که شامل:

آبریزش یا گرفتگی بینی
عطسه کردن
بدن درد

تفاوت

اما اصلی‌ترین تفاوت این دو بیماری در شدید بودن علائم است. علائم آنفولانزا شدیدتر از علائم سرماخوردگی است. سرماخوردگی به ندرت باعث به وجود آمدن بیماری‌های دیگری می‌شود اما آنفولانزا باعث به وجود آمدن این بیماری‌ها می‌شود:

سینوزیت
عفونت های گوش
ذات الریه

از لیست شادمگ و دمنوش برای درمان خلط استفاده کنید.

تفاوت ویروس آنفولانزا و کرونا

دربرخی از موارد علائم کرونا و انفولانزا بسیار شبیه به هم هستند با این وجود تفاوت‌هایی نیز وجود دارد که شامل:

سرعت انتقال؛ سرعت انتقال آنفولانزا بیشتر است.
دوره‌ی نهفتگی؛ آنفولانزا دوره نهفتگی کوتاه‌تری نسبت به کرونا دارد.
تنگی تنفس از علامت‌های شایع کرونا است اما آنفولانزا معمولا باعث تنگی تنفس نمی‌شود.
تعداد افرادی که از طریق فرد دیگر به کرونا مبتلا می‌شوند؛ بیشتر از آنفولانزا است.
کودکان، بر خلاف کرونا از عوامل مهم انتقال ویروس آنفولانزا در اجتماع هستند.
وخامت بیماری و احتمال ابتلا به عفونت حاد در کرونا نسبت به آنفولانزا بیشتر است.

آنفولانزا در کودکان

کودکان خردسال زیر 5 سال، به ویژه کودکان زیر 6 ماه در معرض خطر ابتلا به آنفولانزا قرار دارند.

علائم آنفولانزا

اگر کودک شما دارای علائم زیر است، احتمالا به آنفولانزا مبتلا شده است:

تب ناگهانی؛ 38.3 درجه سیلسیوس یا بالاتر
خستگی و بی‌حالی به همراه نشانه‌هایی همچون سرفه‌های خشک و بینی گرفته
اگر نشانه هایی همچون گرفتگی بینی یا سرفه قبل از تب پدیدار شدند، به احتمال زیاد فرزند شما سرما خورده است.
از دیگر نشانه‌های آنفولانزا می‌توان به زودرنج شدن، بی میلی و کم اشتهایی، گلودرد و ورم گلو اشاره کرد. آنفولانزا همچنین باعث ایجاد درد در ناحیه شکم و اسهال می‌شود.

آنفولانزا در زنان باردار

از آنجایی که دوران بارداری زمان بسیار حساس و خطرآفرینی است، باید برای بسیاری از مشکلات طبیعی و غیرطبیعی با پزشک معالج زنان و زایمان مشورت کرد تا سلامت مادر و جنین حفظ گردد. یکی از این موارد خطرزا، ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا و همچنین کرونا است.

این موارد بیماری های مسری که در فصول پاییز تا بهار می توانند اپیدمی های بسیار شایعی را بین مردم به وجود آورند، ممکن است در صورت عدم مراقبت های لازم و ضروری، مادر باردار را نیز دچار بیماری کنند. در نتیجه راحت ترین کار این است که پیشگیری های لازم انجام شود؛ از جمله این موارد می‌توان به زدن ماسک در مکان های عمومی، شستشوی مکرر دست‌ها، عدم روبوسی و دست دادن به خصوص با افرادی که به تازگی از مسافرت برگشته اند و همچنین بالا بردن سیستم دفاعی و ایمنی بدن با مصرف مواد مغذی اشاره کرد.

در هر صورت اگر زنان باردار به آنفولانزا مبتلا شوند، امکان زایمان زودرس قبل از هفته ۳۷ بارداری وجود دارد. همچنین می‌تواند سلامت کلی و رشد بدن جنین را نیز تحت تاثیر قرار دهد و حتی منجر به مرگ جنین شود. پزشک می‌تواند برای درمان آنفولانزا در مادران باردار داروهای ضد ویروسی و استامینوفن تجویز کند؛ در هر صورت تایید نهایی برای مصرف هرگونه دارو، باید باید زیر نظر پزشک زنان و زایمان انجام شود.

تزریق واکسن آنفولانزا در زنان باردار

واکسن آنفولانزا و کرونا یکی دیگر از مواردی است که می‌تواند در پیشگیری این بیماری‌ها بسیار تاثیرگذار باشد؛ اما برای زنان باردار باید طبق تجویز پزشک متخصص انجام شود و در عین حال اگر پزشک تشخیص به تزریق واکسن داد، بهتر است که در سه ماهه دوم و سوم بارداری تزریق شود. توجه کنید که یک سری عوارض خاص در تزریق هر نوع واکسن وجود دارد که ممکن است زنان باردار را نیز شامل شود؛ قرمز شدن دست و پا، تب خفیف، درد در ناحیه تزریق واکسن، سردرد حالت تهوع و بی حالی از جمله این موارد است.

دوران نقاهت آنفولانزا

دوره نهفتگی آنفولانزا معمولاً 1 تا 4 روز است. این بیماری مسری در صورتی که شدید باشد می‌تواند 7 تا 14 روز افراد را درگیر کند. در دوران نقاهت، افراد باید استراحت مطلق داشته باشند و داروهای تجویز شده توسط پزشک را در ساعت مشخص مصرف کنند.

مدت زمان قرنطینه آنفولانزا

به گزارش CDC، مدت زمان قرنطینه افراد مبتلا به کرونا باید از یک روز قبل از بروز علائم تا 5 الی 7 روز بعد از آن باید ادامه داشته باشد. چراکه افراد در این زمان ویروس آنفولانزا را منتقل خواهند کرد. همچنین در افراد با شدت بالای بیماری و همچنین کودکان خردسال، این زمان طولانی‌تر است.

علائم آنفولانزا

واکسن آنفولانزا

واکسن یک فرآورده‌ی زیستی است که در مقابل یک میکروب یا ویروس مشخص، ایمنی فعال اکتسابی تولید می‌کند. البته واکسن آنفولانزا یکی از انواع واکسن‌های تولید شده می‌باشد که بدن را در مقابل ابتلا به آنفولانزا محافظت می‌کند.

خارج کردن آب از گوش با چند ترفند | چند توصیه مهم که فوری آب را از گوش خارج می کند

ویروس آنفولانزا همواره در حال تغییر و جهش است، به همین دلیل هر سال طی دو نوبت واکسن جدیدی برای آنفولانزا ساخته می‌شود. یکی از بهترین و موثرترین راه­‌های پیشگیری و جلوگیری از انتشار ویروس آنفولانزا دریافت واکسن آنفولانزا است.

روش‌های تشخیص آنفولانزا

برای تشخیص آنفولانزا ابتدا باید به پزشک مراجعه کرد. پزشک با طی مراحل زیر تشخیص می‌دهد که فرد به آنفولانزا مبتلا شده یا خیر. این مراحل شامل:

1- توجه به گفته بیمار

افراد برخی علائم در بدن خود تشخیص می‌دهند. پزشکان با شنیدن اظهارات بیمار و علائمی که آن‌ها به آن درگیر هستند نخستین تشخیص خود را می‌دهند.

2- معاینه بالینی

معاینه حفره‌های گوش، انتهای گلو، گوش دادن به صدای ریه‌ها، سنجیدن دمای بدن بیمار و بسیاری کارهای دیگر در تشخیص بهتر بیماری‌ها به پزشک کمک می‌کند.

3- تست‌های آزمایشگاهی

پزشک فرد را برای انجام تست‌های آنفولانزا به آزمایشگاه‌های مربوطه ارجاع می‌دهد تا با انجام تست‌های مربوطه، حضور یا عدم حضور ویروس در بدن فرد مشخص شود.

راه‌های پیشگیری از آنفلوآنزا

آنفولانزا یکی از جدی‌­ترین بیماری‌های ویروسی است که سالانه تعداد زیادی از مردم را بیمار می‌کند. در بعضی از موارد، آنفولانزا می­‌تواند کشنده باشد. مرگ ­‌و میر ناشی از این بیماری در بین افراد بالای ۶۵ سال شایع است، اما احتمال وقوع آن برای کودکان و جوانان هم وجود دارد.

یکی از بهترین راه­‌های پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:

علائم آنفولانزا

دست‌های خود را بشویید. شستشوی منظم دست از گسترش بسیاری از عفونت‌های شایع جلوگیری می‌کند. در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، از ضد عفونی‌کننده‌های دست استفاده کنید.
هنگام عطسه یا سرفه، دهان و بینی خود را بپوشانید. برای جلوگیری از آلوده شدن دست‌ها، در دستمال کاغذی یا بخش داخلی آرنج خود سرفه یا عطسه کنید.
تا حد امکان، از مکان‌های شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمان‌های اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار می‌یابد. اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.

عدم انتقال آنفولانزا به سایرین

درصورتی که به آنفولانزا مبتلا شده‌اید و نگران ابتلای سایر اعضای خانواده هستید، توصیه می‌کنیم موارد زیر را رعایت نمائید.

جلوی عطسه و سرفه خود را با دستمال کاغذی بگیرید و سریعاً دستمال کاغذی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را دور بیاندازید.
برای جلوگیری از انتشار ویروس به سایر سطوح و افراد در خانه خود مدام دستانتان را بشویید.
به هنگام حضور در مکان‌های عمومی صورت خود را با ماسک بپوشانید.
به جهت اطمینان، تست آنفولانزا بدهید.
اگر علائم شما بدتر شدند برای درمان سریع آنفولانزا به پزشک مراجعه کنید. احتمالاً پزشک داروهای ضدویروسی برای شما تجویز خواهد کرد.

درمان آنفولانزا

درمان آنفولانزا چیست؟ آیا امکان درمان خانگی آنفولانزا وجود دارد؟ این‌ها سوالات افرادی است که به ویروس آنفولانزا مبتلا شده‌اند و به دنبال درمان آن هستند. در ادامه به راهکارهای درمانی آنفولانزا می‌پردازیم. به طور خلاصه راهکار‌های درمان خانگی آنفولانزا را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

درمان آنفولانزا با دارو

داروهایی جهت بهبود و درمان آنفولانزا وجود دارند که با تجویز پزشک صورت خواهند گرفت. پزشک متخصص با معاینه و توجه به شدت بیماری، داروی مخصوص شمارا تجویز خواهد کرد. توصیه می‌شود از مصرف خودسرانه دارو پرهیز نمائید.

علائم آنفولانزا

نوشیدن مایعات

افرادی که به آنفولانزا مبتلا شده‌اند، باید به نوشیدن آب و مایعات، بیشتر اهمیت دهند. این راهکار هم برای آنفولانزای تنفسی و هم آنفولانزای گوارشی موثر خواهد بود. آب کمک می‌کند تا دهان، بینی و گلوی شما مرطوب بماند و از جمع شدن خلط و مخاط جلوگیری خواهد کرد. علائم آنفولانزا مانند تب و اسهال، باعث از دست دادن آب بدن خواهند شد و برای جبران این کم آبی، باید مایعات زیاد مصرف نمائید.

طرز تهیه دمنوش به برای سرماخوردگی را یادتان داده ایم.

استراحت کافی

از مهم‌ترین روش‌های درمان خانگی آنفولانزا، استراحت کافی است. هنگام خواب، سیستم ایمنی بدن شما تقویت خواهد شد و این به مقابله بهتر با ویروس آنفولانزا منجر می‌شود. پس هنگام ابتلا به انفولانزا، برنامه زندگی خود را تغییر دهید و ساعت بیشتری را برای استراحت و خواب اختصاص دهید.

مصرف مواد حاوی زینک

اضافه کردن زینک به رژیم غذایی، یکی از راهکارهای موثر برای درمان خانگی آنفولانزا است. زینک، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را برای مقابله بهتر گلبول‌های سفید با میکروب‌ها و کاهش علائم بیماری‌های ویروسی، مانند آنفولانزا، کرونا و سرماخوردگی آماده خواهد کرد. می‌توانید از قرص‌های حاوی زینک استفاده نمائید و یا این ماده را از رژیم غذایی خود دریافت کنید. مواد غذایی که حاوی زینک هستند، شامل: گوشت قرمز، عدس، نخود، لوبیا، آجیل، تخم مرغ و لبنیات می‌باشند.

نحوه مصرف کندر برای لاغری و تقویت حافظه ؛ عوارض و فواید

مصرف آب گوشت و سوپ

اضافه کردن آب گوشت، آب قلم، سوپ گوشت و سوپ مرغ به رژیم غذایی به جبران کم آبی و هیدراته ماندن بدن کمک خواهد کرد. این غذاهای مفید و مغذی، برای تقویت و غنی‌سازی بدن در زمان ابتلا به آنفولانزا بسیار موثر خواهند بود. همچنین پروتئین به بازسازی سریعتر سلول‌های ایمنی کمک خواهد کرد.

غرغره کردن آب نمک

یکی دیگر از روش‌های درمان خانگی آنفولانزا، غرغره کردن آب نمک است. این‌کار باعث بهبود گلودرد و خارج شدن مخاط داخل گلو و بینی خواهد شد. همچنین مصرف آب نمک برای بهبود ناراحتی و سوزش گلو ناشی از سرفه خشک بسیار مفید است و با خاصیت ضد باکتریایی خود، باکتری‌های دهان و گلو را از بین خواهد برد.

نوشیدن چای گیاهی

از درمان خانگی آنفلونزا می‌توان به مصرف چای گیاهی اشاره نمود. گیاهان مختلف، خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی بالایی دارند که می‌توانند برای درمان علائم آنفولانزا نیز موثر باشد. چای سبز، چای زنجبیل، گل میخک و سایر گیاهان دارویی را دم کرده و میل نمائید. همچنین می‌توانید آن‌هارا با عسل طبیعی شیرین نمائید.

اسانس گیاهی

برخی از اسانس‌های گیاهی و طبیعی، برای درمان خانگی آنفولانزا موثر خواهند بود. بر اساس تحقیقات صورت گرفته(3) روغن درخت چای می‌تواند سرعت انتقال تکثیر ویروس را کم کرده یا آن‌را متوقف نماید. توصیه می‌شود درصورت ابتلا و به جهت جلوگیری از ابتلای سایر افراد خانواده، این اسانس را تهیه کرده و در اتاق پخش نمائید. سایر اسانس‌های گیاهی شامل: روغن دارچین، روغن نعنا، روغن اوکالیپتوس، روغن آویشن، روغن لیمو و روغن پونه کوهی هستند.

علائم آنفولانزا

دستگاه بخور

همانطور که می‌دانید، ویروس‌هایی مانند آنفولانزا و کرونا، در هوای خشک و محیط‌های سربسته بیشتر دوام می‌آورند و باعث گسترش بیشتر آنها خواهد شد. برای جلوگیری از انتشار و بهبود بیماری، از دستگاه‌های رطوبت ساز یا دستگاه بخور در اتاق استفاده نمائید. همچنین تنفس بخار آب گرم (بخور دادن) به بهبود سینوس‌ها، گلو و ریه‌ها کمک کننده خواهد بود.

رژیم غذایی مناسب

از دیگر راهکارهای مناسب جهت درمان آنفولانزا، رژیم غذایی مناسب است. رژیم غذایی مناسب در زمان ابتلا به آنفولانزا، شامل مصرف غذاهای کم کالری، کم فیبر و پخته شده است. استفاده از غذاهای نرم و کم ادویه نیز پیشنهاد می‌شود، چراکه هضم آنها راحت‌تر بوده و به کاهش مشکلات معده کمک می‌کنند.

درمان آنفولانزا با داروهای گیاهی

همانطور که می دانید، درمان های خانگی و مصرف داروهای گیاهی و طبیعی، بهترین روش درمانی بدون عوارض هستند. برای سرماخوردگی و آنفولانزا که ممکن است هر سال ما را چندین بار مورد حمله قرار دهند، استفاده از دمنوش های طبیعی در کنار درمان‌های دیگر تقریبا ضروری است.

البته از چرک خشک کن طبیعی غافل نشوید.

از این رو لازم است شما با بهترین داروهای گیاهی برای درمان آنفولانزا آشنا شوید و برای درمان از آنها استفاده نمایید:

زنجبیل: خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی زنجبیل می تواند به گرفتگی بینی و همچنین درد گلو کمک کند. در عین حال سایر علائم آنفولانزا نیز با مصرف روزی دو لیوان چای زنجبیل به طور کامل از بین می روند.

چای سبز: خواص این نوع چای بسیار بالاست و در درمان فشار خون و چاقی نیز بسیار توصیه می شود. همچنین درمان آنفولانزا با روزی دو تا سه فنجان چای سبز می تواند امکان پذیر باشد. تقویت سیستم ایمنی از طریق مصرف چای سبز، بر روند سلامتی شما بسیار تاثیرگذار است.

پونه: گرفتگی بینی، سردرد، آبریزش بینی، سرفه، عفونت گوش و به طور کلی تمامی علائم و مشکلات ناشی از ابتلا به آنفولانزا از طریق مصرف چای پونه کوهی رفع خواهدشد.

علائم آنفولانزا

سوالات متداول

آنفولانزا چقدر طول می‌کشد؟

علائم معمولاً از یک تا چهار روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر می‌شوند و پنج تا هفت روز طول می‌کشد. برای افرادی که واکسن آنفولانزا تزریق کرده اند، علائم ممکن است مدت زمان کمتری داشته باشند یا شدیدتر باشند. برای افراد دیگر، علائم ممکن است بیشتر طول بکشد. حتی وقتی علائم برطرف شد، ممکن است همچنان احساس خستگی کنید.

علائم و نشانه‌های ابتلا به آنفولانزا چیست؟

دردهای عضلانی، سردرد، سرفه‌های خشک، تب و لرز و تنگی نفس از علائم شایع ویروس آنفولانزا هستند.

درمان آنفولانزا چگونه است؟

راهکارهای درمان آنفولانزا به شرح زیر است:
دارو درمانی، نوشیدن مایعات، استراحت کافی، مصرف مواد حاوی زینک، مصرف آب گوشت و سوپ، غرغره کردن آب نمک، نوشیدن چای گیاهی، اسانس گیاهی، دستگاه بخور، رژیم غذایی مناسب.

جمع بندی

با وجود اینکه آنفلوانزا بیماری شایعی است اما در مواردی می‌تواند برای سلامتی افراد بسیار خطرناک است. شما باید علائم اولیه این بیماری را خوب بشناسید و به توصیه های مطرح شده خوب دقت کنید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

19 مهر 1402

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *