افتتاح حساب ترکیه
تهیه رنگینک خرما و گردو

طرز تهیه رنگینک خرما و گردو را در این مطلب به شما آموزش دادیم تا با استفاده از خرما و گردوی تازه این عصرانه مقوی گرم را آماده و میل کنید.

رنگینک خرما و گردو

رنگینک خرما و گردو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا با خرما و گردو مغزدار می شود. این خوراکی خوش طعم کم حجم و پر انرژی خیلی ساده طبخ میشود. این شیرینی جنوبی اصیل به خاطر وجود خرما و گردو کره انرژی فوق العاده ایی دارد و حتی بهترین داروی فشار پایین هم محسوب میشود.

این خوراکی خوشمزه به خاطر طبع گرم جزو دسرهای پاییزی هم محسوب میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رنگینک خرما گردو با ما همراه باشید.

تهیه رنگینک خرما و گردو

طرز تهیه فرنی ساده است و اصلا نیاز به دانستن نکات زیاد و مهارت‌ های خاص ندارد. با شادمگ همراه باشید تا طرز تهیه سه مدل فرنی را آموزش ببینید.

مواد لازم تهیه رنگینک خرما و گردو

آرد ۵۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۵۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند ۱۵۰ گرم
خرما ۴۰۰ گرم
مغز گردو‌ ۱۰۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه رنگینک خرما و گردو

مرحله اول

برای تهیه طرز تهیه رنگینک خرما گردوی خوشمزه در ابتدای کار خرماها را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه خرماها را روی پارچه تمیز قرار داده و اجازه می دهیم تا رطوبت آنها کاملا گرفته شود.

طرز تهیه ترشی بندری تند و خوشمزه مثل ترشی بازاری

مرحله دوم

زمانی که خرماها کاملا خشک شدند، پوست و هسته آنها را جدا می کنیم. در ادامه خرما را به همراه نصف پودر دارچین و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مغز گردو را درون کاسه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد درون کاسه را با چنگال مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس آرد را درون تابه الک کرده و تفت می دهیم.

تهیه رنگینک خرما و گردو

مرحله چهارم تهیه رنگینک خرما و گردو

زمانی که بوی خامی آرد از بین رفت و تغییر رنگ داد تابه را از روی حرارت برداشته و مجددا الک می کنیم. در ادامه آرد را به تابه بر می گردانیم، سپس کره را به همراه روغن جامد به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد درون تابه را به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه پودر قند و مابقی پودر دارچین را درون تابه الک کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب کرده و مقداری از مواد آرد را درون آن می ریزیم، سپس با پشت قاشق فشار می دهیم تا کاملا فشرده شود. در ادامه مقداری از مواد خرمایی را روی مواد آردی ریخته و مجددا فشرده می کنیم.

مرحله هفتم تهیه رنگینک خرما و گردو

حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین لایه ها از بین برود. در ادامه قالب را به مدت ۳۰ ثانیه درون فریزر قرار می دهیم تا منجمد شود.

دستور پخت کاچی خوشمزه و خوش طعم به سبک اصیل و قدیمی + همراه با نکات کلیدی

تهیه رنگینک خرما و گردو

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش می زنیم. در نهایت روی برش های رنگینک را به دلخواه با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. نوش جان.

ویدئوی آموزش رنگینک قالبی با خرما و گردو

نکات مهم در تهیه رنگینک خرما و گردو

برای درست کردن رنگینک، هر مقدار آرد که استفاده شود نصف این میزان روغن یا کره مصرف می‌شود.
در صورت تمایل میتوانید به جای کره، از روغن های محلی استفاده کنید که عطر و طعم و خواص رنگینک را دو‌ چندان می‌کنند و یا از روغن جامد استفاده کنید.
به دلیل گرمی زیاد رنگینک می‌توانید پسته را حذف کنید.
میتوانید مغز گردو را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تُست شود سپس استفاده کنید.

آرد سبوس دار مزه و طعم بهتری به رنگینک میدهد، در بعضی دستورها آرد تفت داده میشود و پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد کره به آن اضافه میشود.

تهیه رنگینک خرما و گردو

سوالات متداول در تهیه رنگینک

طبع رنگینک سرد است یا گرم؟

رنگینک با توجه به این که خرما دارد و در آن از پسته و دارچین هم استفاده می‌شود، بسیار گرم است و برای افرادی که سریعا به گرمی‌جات واکنش نشان می‌دهند مناسب نیست.

بهتر است از چه آردی در تهیه رنگینک استفاده کنیم؟

برای این که رنگینک طعم و مزه بهتری داشته باشد، از آرد سبوس‌دار استفاده کنید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

13 آبان 1402

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *