افتتاح حساب ترکیه
روش های آشتی با همسر

روش های آشتی با همسر نیازمند شناسایی و ریشه یابی مشکلات است تا بتوانید از شیوه های بهتری برای از میان برداشتن موانع و بهبود روابط خود استفاده نمایید. گروه موفقیت شادمگ در این مطلب کمک میکند که با آگاهی بتوانید با همسر خود آشتی کرده و هنگامی که قصد صبح دارید وضعیت را بدرستی بهبود ببخشید.

چگونه آشتی کنیم؟

اولین گام برای آشتی کردن این است که بپذیریم همه‌ی انسان‌ها نظرات مختلفی نسبت به یکدیگر دارند و مسلما ما و شخصی که با او نزاع داشته‌ایم نیز دارای ایده‌ها و عقاید متفاوتی هستیم و اولین گام این است که این موضوع را بپذیریم و نظرات یکدیگر را حتی متفاوت قبول کنیم و برای صحبت‌های یکدیگر ارزش قائل شویم.

روش های آشتی با همسر

و مهم تر اینکه بعد از دعوا به دنبال انتقام جویی نباشیم وبه دنبال این نباشیم که بعد از دعوا با صحبت‌های و یا رفتارمان دیگری را تحقیر کنیم و یا اینکه قصد آزار او راداشته باشیم به جای این کارها به تفاهم برسید و با یکدیگر سازش کنید.

زن‌ها بیشتر قهر می‌کنند یا مردها؟

نمی‌توان دقیق گفت مردها بیشتر قهر می‌کنند یا زنان، ولی بین زنان و مردان در علت توسل به این رفتار تفاوت وجود دارد.

قهر واکنش تنبیهی برای نشان دادن نارضایتی است که زنان از قهر برای نمایش نارضایتی خود استفاده می‌کنند. زنان مشتاق نشان دادن عواطف و احساسات‌شان به محیط اطراف هستند، بنابراین با تصمیم به قهر سریعا می‌خواهند ثابت کنند که از مساله‌ای ناراحت هستند، در واقع یک زن با هدف جلب توجه طرف مقابل قهر می‌کند.

از سوی دیگر زن برای بیان احساسات و عواطف خود از کلمات استفاده کرده و تصور می‌کند‌ بدترین جریمه برای دیگران، محروم کردن آنها از حرف زدن است، اما این هرگز به معنی قطع کل رابطه نیست و آشتی کردن حتمی است. اما مردان از قانون همه یا هیچ استفاده می‌کنند یک رابطه یا از نظرشان کلا مختومه است یا ادامه دار.

هیچ نقطه میانی در یک رابطه برای خودشان قائل نیستند و چون نسبت به زنان در ارتباط کلامی ضعف دارند، به همین دلیل نمی‌توانند از قهر به‌عنوان ابراز ناراحتی استفاده کنند، چون مانند آنها از گفت‌وگو نکردن ناراحت و اذیت نمی‌شوند، شاید به همین دلیل است که برخی از مردان اگر قهر کنند و در دور باطل لجبازی گرفتار شوند، دیگر کمتر حاضر به آشتی می‌شوند، حتی اگر به ضررشان‌ تمام شود.

چرا قهر می‌کنیم؟

افرادی که زیاد قهر می‌کنند،عموما انتقاد ناپذیر و زودرنج هستند و اعتماد به نفس کمی دارند و از عزت نفس بالایی برخوردار نیستند. آنها هنگام رویارویی با مشکلات یا اختلاف عقیده با دیگران، احساس ترس و حقارت می‌کنند و به ناچار برای دفاع از خود و اجتناب از استرس و اضطراب، راهی جز قهر نمی‌یابند، در حقیقت فرد با قهر و محل نگذاشتن به دیگری به نوعی از مساله فرار می‌کند که این خود نشانه ترس و ضعف شخصیتی فرد است.

کاملا طبیعی است که در یک ازدواج و رابطه زناشویی سالم نیز ، گاهی با همسر اختلاف نظر ایجاد شود و حتی دعوا و قهر اتفاق بیفتد. اما اینکه زوج چطور می توانند اختلاف نظرها را حل کنند، به سازگاری برسند و مجددا آشتی کنند موضوع قابل توجهی است که نیاز به کسب مهارت دارد.

شما بعد از دعوا با شوهرتان کدام روش های آشتی با همسر را در پیش می گیرید؟ با او قهر می کنید و برای مدت ها صحبت نمی کنید و همیشه منتظر می مانید تا طرف مقابل منت کشی کند؟ سرد و بی محبت با او برخورد می کنید تا ناراحتیتان را نشان دهید؟ یا اینکه خودتان برای آشتی پیش قدم می شوید؟

 

روش های آشتی با همسر

قهر طولانی نشانه چیست؟

خیلی ها می پرسند قهر طولانی نشانه چیست؟دلیل قهر کردن هرچیزی که باشد با نیت تنبیه فرد مقابل انجام می شود.یعنی شما دیگری را مقصر می دانید و با قهر مسئولیت رابطه را به او می سپارید. قهر طولانی ممکن است به دلایل زیر رخ بدهد:

فرد فکر می کند که شما به او گوش نمی دهید به همین خاطر به قهر متوسل می شود تا شما را مجبور به گوش دادن کند.
شخص، طرف مقابل را مقصر دانسته و از سکوت بعنوان یک هشدار استفاده می کند تا او بخاطر رفتار و گفته هایش عذرخواهی کند.
فرد گمان می کند که صحبت کردن در این مورد بی فایده است و آنها نمی توانند به توافق برسند بنابراین قهر می کند تا طرف مقابل تسلیم شود.
او عمیقا احساس ناراحتی و آزردگی می کند اما دوست ندارد حرفی بزند تا وقتیکه طرف برگردد.
علت بعدی قهر طولانی که در زن و شوهرها هم رایج است قهر برای تغییر دادن دیگری است.

بهترین روش های آشتی با همسر بعد از قهر

اینکه چه روشی آشتی با همسر بعد از دعوا بکار گیریم به عوامل متعددی بستگی دارد. اما مطالعات نشان می دهد به طور کلی “تعامل برای حل مشکل” ، “عذرخواهی از اشتباهات” و “وقت گذراندن با یکدیگر” و “سازش” به ترتیب بهترین و موثرترین روش ها برای آشتی بعد از دعوا هستند.

در مقابل” دوری کردن و نادیده گرفتن طرف مقابل” و “وانمود کردن به اینکه دعوا اتفاق نیفتاده” غیر اصولی ترین و ناموثرترین رفتارهایی است که زن و شوهر می توانند بعد از دعوا با یکدیگر داشته باشند. کارشناسان توصیه میکنند برای آشتی کردن با شوهر روش زیر را بکار بگیرید:

کمی صبر کنید تا عصبانیت فروکش کند

قبل از اینکه از روش های آشتی با همسر قدمی بردارید، موقعیت و شرایط روحی خودتان و او را ارزیابی کنید. اگر هنوز هردو یا یکی از دو نفر از دعوای ایجاد شده به شدت خشمگین یا برافروخته است، کمی صبر کنید تا عصبانیت فروکش کند. در این صورت هر دو می توانید موضوع را کمی بررسی کرده و برای حل مشکل و آشتی آماده شوید.

دعوا را کش ندهید، در اولین فرصت آشتی کنید

شاید وسوسه شوید که این شما هستید که باید حرف آخر را بزنید یا حتی عذرخواهی شوهرتان را قبول نکنید و سرش فریاد بزنید که مگر خوابش را ببیند که روزی او را ببخشید یا از آن بالاتر از او معذرت بخواهید. اما باید بدانید که این سماجت باعث می شود که هر دو نفرتان آن لحظه و بعداً درمانده و کلافه شوید.

لطف بزرگی که می توانید در حق خودتان و همسرتان بکنید، این است که در اولین فرصت آشتی کنید و دعوا را کش ندهید. زمانی که اختلافات را حل نشده می گذاریم و جو را متشنج رها میکنیم، دیگر از رابطهمان لذت نمی بریم. بنابراین قبل از این که دعوا بالا بگیرد و این جرقه ی کوچک زندگیتان را به آتش بکشد، آشتی کنید.

پذیرای صحبت برای حل مشکل باشید

اگر همین چند دقیقه ی پیش با هم دعوا کرده اید، به شوهرتان بگویید که هر سوالی دوست دارد، می تواند بپرسد و آماده اید تا بعد از این که فکر کرد، به درد و دل ها و ناراحتی هایش گوش بدهید. اگر همسرتان بعد از گذشت چند روز تمایل داشت که دوباره موضوع بحث را مطرح کند، مانع نشوید. ارتباط غیرکلامی به اندازه ی فریاد رسا و قابل فهم است. اگر متوجه شدید که همسرتان را به طریقی پس زده اید، عذرخواهی کنید، نزد شوهرتان برگردید و به حرف هایش گوش کنید.

17 مهارت طلایی برای تحمل شرایط سخت در زندگی و كار

به جای دعوا بر راهی برای حل مشکل تمرکز کنید

بهتر است برای روش های آشتی با همسر انرژی‌ تان را صرف پیدا کردن راه‌ حلی برای مشکلتان کنید. به جای خودخوری کردن و تکرار مداوم حرف‌ های اعصاب خردکن همسرتان در فکرتان از آرامش شب لذت ببرید. رسیدن یا نرسیدن به راه‌ حل مناسب تفاوت بین یک دعوای خوب و بد را مشخص می‌کند.

همگی ما موقع دعوا کردن حرف‌ هایی می‌ زنیم که بعداً از آن پشیمان می‌ شویم. در هر حال این که منظوری از به زبان آوردن آن نیش و کنایه‌ ها نداشته‌ ایم، چیزی از تلخی و تیزی آنها کم نمی‌ کند. مسئولیت حرف‌ هایی را که هنگام عصبانیت زده‌اید، قبول کنید. با تمرکز کردن روی حرف‌ های همسرتان نمی‌ توانید از زیر بار مسئولیت کارهای خودتان فرار کنید. وقتی یکی از طرفین سهم خود را در دعوا می‌ پذیرد، تمایل طرف دیگر نیز برای پذیرش نقشش در به راه انداختن دعوا بیشتر می‌ شود.

همچنین اگر همسرتان حین جر و بحث حرفی زد که مانند خنجر در قلبتان فرورفت، همان لحظه به او بگویید که این حرفش چقدر ناراحتتان کرده است. اگر روز بعد به یاد حرف هایش افتادید و ناراحت شدید، به جای این که به سرعت به او حمله کنید، قدری با خودتان خلوت کنید و چند نفس عمیق بکشید تا به آرامش برسید. جر و بحث‌ های مداوم به دورهای باطلی منجر می‌شود که هیچ کمکی به آشتی کردن نمی‌ کند. برای جزییات بیشتر پادکست زیر را گوش دهید.

به درستی معذرت خواهی کنید

این که شهامتتان را جمع کنید و شجاعانه بگویید که: “من اشتباه کردم.” آسان نیست. اما اگر شما مقصر بوده‌ اید، باید به اشتباهتان اعتراف کنید تا شوهرتان بتواند شما را ببخشد و قضیه ختم به خیر شود.

روش های آشتی با همسر

اگر بدون این که اشتباهتان را قبول کنید، توقع داشته باشید که همسرتان شما را ببخشد، آسیب شدیدی به رابطه‌ تان می‌ زنید. غرور جایی در زندگی مشترک ندارد، با تمرین تواضع و فروتنی می‌ توانید خطا هایتان را جبران کنید.

اگر اشتباه بزرگی انجام داده اید که غرور شوهرتان را جریحه دار کرده اید و او بسیار ناراحت و آزرده است، باید برای آشتی با او به درستی معذرت خواهی کنید و دلخوری را از دلش درآورید. گاهی اینکه صرفا بگویید “ببخشید” کافی نیست. در این شرایط باید بگویید که “متاسفم به خاطر این که …”  بعد اشتباهتان را توضیح دهید. در بخش دوم عذرخواهی قول بدهید که: “در آینده دیگر …” .جای خالی را با تاکید بر تکرار نکردن این اشتباه پر کنید.

برای اشتباهات بهانه تراشی نکنید

وقتی معذرت‌ خواهی می‌کنید، باید بدون بهانه آوردن برای رفتار غیرقابل قبولتان یا گرفتن انگشت اتهام به طرف همسرتان از صمیم قلب ابراز تاسف کنید. ساده و موثر عذرخواهی کنید، بهتر است از به زبان آوردن جملاتی مانند “متاسفم که ناراحتت کردم، اما …” خودداری کنید.

مسئولیت کارهای خودتان را تمام و کمال قبول کنید و با همسرتان صادق باشید. مسلماً می‌ توانید میلیون‌ ها بهانه، مانند سردرد، بی‌خوابی یا یک روز کاری بد، را برای به راه انداختن دعوا پیدا کنید. مقصر جلوه دادن همسرتان نه عادلانه است و نه به نفع شما و همسرتان. اگر عصبانی، ناراحت یا آزرده خاطر هستید، باید قبل از این که دعوا شود، این اطلاعات را به همسرتان منتقل کنید. دفعه‌ ی بعد که روز بدی سر کار داشتید، قبل از این که به خانه برسید به شوهرتان هشدار بدهید. به این ترتیب او می‌داند که شما آن روز حساس‌ تر هستید.

از مهارت های ارتباط موثر برای آشتی استفاده کنید

معمولاً افراد بعد از دعوا چنین جملاتی را به زبان می‌ آورند: “تو منو عصبانی کردی.” اگر شما هم همین رویه را در پیش بگیرید، مطمئن باشید که همسرتان یک گوشش در می‌شود و یک گوشش دروازه.

هرگز تحقیر آمیز با طرف مقابل صحبت نکنید. مخصوصا به خاطر جهت گیری که در دعوا داشته یا اشتباهی که انجام داده به او صفت نامناسبی را نسبت ندهید. مثلا هرگز به او نگویید “دلیل همه مشاجرات ما این است که تو بی مسئولیت و بی فکر هستی”.

در عوض جملات را با ضمیر اول شخص (من) شروع کنید و درمورد احساساتتان توضیح دهید. این تغییر ضمیر راه را برای آشتی کردن باز می‌کند. وقتی احساساتتان را بیان می‌کنید، دلیل کمتری برای جر و بحث باقی می‌ ماند. اما وقتی انگشت اتهام را به طرف همسرتان می‌ گیرید، او را وادار می‌ کنید که در لاک دفاعی‌ اش فرو برود و از شما فاصله بگیرد.

به علاوه وقتی صادقانه درباره احساساتتان حرف می‌ زنید، نیتتان مشخص می‌ شود و همسرتان متوجه می‌ شود هدفتان این نیست که به او حمله کنید.

روش های آشتی با همسر

یک فعالیت مشترک انجام دهید

حین مشاجره یا بعد از آن وسوسه می شوید که از هم فاصله بگیرید و زخم هایتان را در تنهایی مداوا کنید. اما در چنین زمانی باید به هم نزدیک تر شوید و صمیمتتان را عمیق تر کنید. کشیدن دیوارهای نامرئی و گوشه گیری کمکی به ترمیم رابطه تان نمی کند.

بهتر است جو متشنج بعد از دعوا را با انجام دادن یک کار لذتبخش و مفرح از بین ببرید. هر کاری که دوست دارید، انتخاب کنید. گاهی اوقات تغییر حال و هوا تنها کاری است که باید برای خاموش کردن آتش یک مشاجره انجام دهید.
کار مثبتی را انتخاب کنید که شما را به هم نزدیکتر می کند، مثلا با هم فیلم ببینید یا برای شام به رستوران بروید.

درصورتیکه هر دو تمایل دارید، رابطه زناشویی داشته باشید

تصور کنید بعد از کمی صحبت در مورد اختلافات اکنون با شوهرتان آشتی کرده اید. حال اینکه برای تقویت صمیمیت و محبت، رابطه زناشویی داشته باشید بلامانع است، البته درصورتی که هردو طرف تمایل داشته باشند. معمولا بسیار از مردان تمایل دارند برای آشتی و نزدیک شدن بیشتر به همسر، بعد از دعوا رابطه جنسی داشته باشند. اما در بسیاری موارد دیده می شود که زن به علت اینکه هنوز فکرش درگیر دعوای پیش آمده است، تمایل و حوصله چنین چیزی بلافاصله بعد از آشتی ندارد و این موضوع به خاطر وجود تفاوت در میل جنسی زن و مرد کاملا طبیعی است.

در این صورت کافی است به شوهرتان بگویید :

“خوشحالم که دوست داری به من نزدیک بشی، اما الان شرایطشو ندارم.” بعد او را در آغوش بگیرید و به او بگویید که صبر کند تا حالتان بهتر بشود. بدون این که به او توضیح بدهید که چرا درخواستش را رد می‌کنید، به او پشت نکنید، در غیر این صورت احساساتش را به شدت جریحه‌دار خواهید کرد.

طلاق عاطفی زن و شوهر (زندگی خاموش): تست و نشانه ها

مطالعات نشان می دهد بعد از دعوا مردان و زنان معمولا به طریق مختلفی ترجیح می دهند آشتی صورت گیرد. طبق آمار انجام شده زنان معمولا بهترین روش آشتی کردن با همسرشان را این را میدانند که طرفین قلبا به خاطر اشتباهاتشان عذرخواهی کند و برای ترمیم رابطه وقت بیشتری را با هم بگذرانند. در مقابل مردان بهترین راه آشتی بعد از دعوا را این میدانند که نسبت به هم رفتارها و محبت های عاشقانه داشته باشد و برای صمیمیت بیشتر رابطه جنسی رضایت بخشی برقرار کند.

علت لذت نبردن از رابطه جنسی | چطور رابطه جنسی لذت بخش داشته باشیم ؟

روند حل اختلافات با همسرتان را ارزیابی کنید

دعوای زناشویی اتفاق خوشایندی نیست، اما اگر عاقلانه رفتار کنید، می توانید از آن درس بگیرید. بعد از جر و بحث به دلیل شروع دعوا فکر کنید، این که چکار می توانستید بکنید تا اوضاع جور دیگری پیش برود و چکار می توانید بکنید تا در آینده دچار این مشکلات نشوید. از این مشاجره به عنوان فرصتی برای شناخت بهتر یکدیگر و نزدیکتر شدن به هم استفاده کنید. هرچند این دعوا ها زشت و آزاردهنده است، اما باعث می شود که احساساتتان را تخلیه کنید.

بهترین روش آشتی با شوهر بعد از قهر و دعوا این است که ابتدا کمی صبر کنید تا عصبانیت و خشم هردو نفرتان فروکش کند. پس از آن دعوا را کش ندهید با رفتار سرد و بی مهرانه او را تنبیه نکنید، بلکه در اولین فرصت آشتی کنید.

برای روش های آشتی با همسر ، پذیرای صحبت برای حل مشکل باشید و به جای دعوا بر راهی برای حل مشکل تمرکز کنید. اگر اشتباهی از جانب شما سر زده، برای اشتباهات بهانه تراشی نکنید و به درستی معذرت خواهی کنید. از مهارت های ارتباط موثر در مکالمات برای آشتی استفاده کنید.

بعد از آشتی کردن برای بازگشت صمیمیت به رابطه و تقویت پیوند زناشویی فعالیت های مشترک با هم انجام دهید و درصورتیکه هردو تمایل دارید، رابطه زناشویی داشته باشید.

روش های آشتی با همسر

روانشناسی قهر مردان

در روانشناسی قهر مردان و زنان، قهر به معنای سکوت و عدم تمایل به صحبت و بحث با همسر، فرزند، دوست، پدر مادر و … است.در واقع فرد از سکوت بعنوان یک سلاح برای تنبیه دیگران استفاده می کند.

قهر در موقعیت های مختلف می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد.

برخی اوقات ادامه دادن صبحت با یک شخص نه تنها سودی ندارد بلکه منجر به درگیری و رسیدن به بن بست می گردد.به همین دلیل فرد ترجیح می دهد سکوت کند تا از این طریق فرد مقابل به اشتباهش پی ببرد.

البته یکسری از افراد برای اینکه به کسی بفهمانند که ناراحت هستند قهر می کنند و منتظر می شوند تا فرد برای دلجویی و رفع دلخوری اقدام کند.

اما داستان قهر به همینجا ختم نمی شود.اشخاصی هستند که به هر دلیلی قهر می کنند. چون از کودکی به این رویه عادت کرده اند و قهر کردن همیشه برایشان جواب داده است.کسانی که اگر شرایط بر وفق مرادشان نباشد به قهر پناه می برند تا به خواسته شان برسند.و آنقدر منتظر می مانند تا بروید و از انها عذرخواهی کنید.زیرا هیچوقت برای آشتی پیش قدم نمی شوند.

یکی از دلایل قهر از دیدگاه روانشناسی جلب توجه است.یعنی فرد بخاطر کمبود توجه از سلاح قهر استفاده می کند تا مورد توجه قرار بگیرد.

بعد از قهر چگونه منت کشی کنیم ؟

روش های آشتی با همسر ، برای دلجویی پیشقدم شوید

وقتی هر دو از موضوعی ناراحت هستید، شاید منتظر بمانید تا دیگری قدم اول را برای دلجویی بردارد؛ این یعنی شما مهارت لازم را برای ترمیم آسیب احساسی که در زندگی مشترکتان ایجاد شده است، ندارید و توجه ندارید که به خاطر همین اشتباه‌تان، ممکن است به مرور زمان، علاقه شما و همسرتان کمرنگ شود؛ بنابراین برای دلجویی، خودتان پیشقدم شوید.

اگر احساس می‌کنید که حتی یک درصد برای مصالحه و سازش آمادگی ندارید به هیچ وجه پیش نروید زیرا ممکن است که صحبتی شود و شما کنترل خود را از دست دهید و اوضاع از اینکه هست بدتر شود برای همین گفته می‌شود که از لحاظ روحی آمادگی کامل داشته باشید و بعد جلو بروید. شما از خود گذشتگی کنید و علی رغم تمامی هیجانات منفی خود که به نوعی شما را از این کار منع می‌کند.

اما باز هم به سمت طرف مقابل خود بروید، و رابطه را ادامه دهید. این کار شما باعث می‌شود که او از کرده‌ی خود پشیمان شود و ارزش شما را بهتر درک کند. در دعواها به تنهایی پیش نروید و قضاوت پیش از موعد نداشته باشید و مانند نوجوانان پرخاش جو و یکه تاز نباشید. شما باید یک فرقی با نوجوانان داشته باشید.

روش های آشتی با همسر

معذرت خواهي سخت است اما…

بسيار پيش مي‌آيد كه افراد با هم دعوا مي‌كنند. فقط به اين دليل كه نتوانستند به درستي منظورشان را به يكديگر بفهمانند يا از عبارات و كلماتي استفاده مي‌كنند كه به درستي منظورشان را نشان نمي‌دهد و باعث سوء‌تفاهم بسيار مي‌شود، همين مي‌تواند براي زندگي زناشويي شما بسيار مضر باشد. بنابراين نخستين كار بعد از هر دعوا اين است كه غرور و تكبر‌تان را كم كنيد و براي به‌وجود آمدن دعوا و كارها و حرف‌هاي اشتباه‌تان اظهار تاسف كنيد. در واقع يك عذر خواهي واقعي مي‌تواند يكي از دشوار‌ترين پيشنهاداتي باشد كه ما به شما مي‌‌دهيم. بر خلاف تصور عموم همه افراد قادر به زبان آوردن اين كلمه بوده و تا به حال هيچ كس بعد از گفتن آن غش نكرده است.

 

روش های آشتی با همسر ، حتما به او بگویید که دوستش دارید

هنگامی که می خواهید به حالت آشتی و صلح برگردید به همسرتان بگویید که دوستش دارید. اطمینان دادن در مورد این موضوع که احساس شما نسبت به همسرتان هیچ گاه و تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهد کرد,بسیار خوب است.

با تفاوت شیوه دلجویی از خانم‌ها و آقایان آشنا شوید

در دلجویی باید بدانید شیوه دلجویی از مرد و زن به چه صورت است و به تفاوت این دو جنس بیشتر دقت کنید. از آنجا که خانم‌ها خیلی شنیداری هستند و دوست دارند بشنوند بهتر است، مرد‌ها عبارت‌هایی مانند اینکه «من هنوز تو رو دوست دارم» و «تو برایم مهمی» و «من منظوری نداشتم» را زیاد استفاده کنند. نیاز ذاتی خانم‌ها دوست داشته شدن و دوست داشتن است؛ بنابراین وقتی در موضوعی قرار می‌گیرند که آزرده خاطرند نیاز ذاتیشان، آسیب می‌بیند و با خودشان فکر می‌کنند «من رو دوست نداره» یا «نفهمید من دوستش دارم.»

در خور ذکر است که نیاز ذاتی آقایان نیز قدرت و توانایی است. معمولا در بحران‌ها احساس آزاردهنده آقایان بی‌کفایتی و تحقیر شدن است؛ بنابراین باید کلماتی به کار گرفته شود که این احساس از او گرفته و حس توانمندی به او بازگردانده شود؛ بیان عبارت‌هایی مانند «من می‌دونم که تو می‌تونی» و «می‌دونم به فکر ما هستی و حواست هست» بسیار مهم است. به طور کلی در دلجویی کردن باید به فرهنگ کلماتی که بینتان است، بیشتر توجه کنید و هر آنچه را که برای بهتر شدن حال طرف مقابلتان لازم است انجام دهید.

روش های آشتی با همسر

قبول كنيد كه اشتباه كرده‌ايد

زماني‌كه به‌طور شفاف مشخص شد كه مرتكب اشتباه شده‌ايد و مـطـلقا راه گريزي از پيامدهاي حاصله از خطاكاري و جرم‌تان وجود نداشت، بايد گناه خود را بپذيريـد. براي جبران خرابكاري و رسيدگي كردن به موقـــعيت ايـجـاد شده پيش برويد. اگـر در اين مـرحله در بيان جزئيات متوسل به دروغ شويد، احتمال اين‌كه او احساس كند، به‌طور كـامـل بـا او صـادق نـيستـيد، زياد مي‌شود يا ممكن است داستان شما را به‌صورت متفاوتي از شخصي ديگر بشنود.

تمرین آرامش درونی با چند تکنیک فوق العاده ساده و فوری

رو راست و يك‌دل باشيد اما كار غيرعاقلانه انجام ندهيد. تا مي‌توانيد اشتباه خود را بي‌اهميت جلوه دهيد. هـمسر شـما شـديدا مي‌خواهد باور كند كه شما قصد اذيت و آزار او را نداشته‌ايد، بنابراين تمام تلاش خود را براي پاك كردن ذهـن او بكار ببنديد. حتی اگر یك عذر و بهانه به‌نظر شما ناكار آمد برسد، اگر به‌صورت متقاعد‌كننده‌ای آن‌را بیان كنید باز او خریدارش خواهد بود.

شما هم ببخشید و فراموش کنید

عذر خواهی تنها به این معنا نیست که بگویید متأسفید بلکه باید آن اتفاق را برای همیشه فراموش کنید. در حقیقت فراموشی باعث می گردد که مسئله مورد نظر راه بازگشت و سرایت دوباره به رابطه تان را نداشته باشد.

روش های مفید آشتی با همسر

فرمول مجذوب كردن دوباره او به سادگی الفبا می باشـد. ایـن مـراحـل روش های مفید برای آشتی كردن آسـان را طـی نموده و هر قدم اشتباهی كـه برداشته شده را به حالت قبل برگردانید.

1- قبول كنید كه اشتباه كرده اید

زمانیكه به طور شفاف مشخص گردید كه مرتكب اشتباه شده اید و مـطـلقا راه گریزی از پیامدهای حاصله از خطاكاری و جرمتان وجود نداشت،شما نیز باید گناه خود را بپذیریـد. برای جبران خرابكاری و رسیدگی كردن به موقـــیعت ایـجـاد شده پیش بروید. اگـر در این مـرحله در بیان جزئیات متوسل به دروغ شوید، احتمال اینكه او احساس كند كه به طـور كـامـل بـا وی صـادق نـیستـید زیاد می شود و یا ممكن است داستان شما را به صـورت متفاوتی از شخصی دیگر بشنود.

روش های آشتی با همسر

بنابراین مثلا اگر او شایعه ای را مبنی براینكه شما را درحال خوش و بش كردن صمیمی با یكی از همكارانتان دیده اند، شنید، و اگر میـدانیـد ایـن داستان تا حدی حقیقت دارد، بیـدرنـگ شـروع به انكار و حاشا نكنید. برای سرپوش گذاشتن بر خطا خیلی دیر اسـت. رو راست باشید. قبول كنید كه آن قضیه ممكن است اینگونه بـنظر دیـگران رسیده باشد كه شما در حال صحبتهای عاشقانه با هـمـكارتـان بـوده اید، اما احساسات بچه گانه و زود گـذر خـود را مـقصر دانـسته و بگویید: ” فقط هـمیـن یـك بـار بـود و پـشـیـمـانـم. ابـدا علاقه ای به او ندارم” و یا چیزی مشابه این.

رو راست و مستقیم باشید، اما كار غیر عاقلانه انجام ندهید. تا میـتوانید اشتباه خود را بی اهمیت جلوه دهید. هـمسر شـما شـدیدا مـی خواهد باور كند كه شما قصد اذیت و آزار او را نداشته اید بنابراین تمام تلاش خود را برای پاك كردن ذهـن او بكار ببندید. حتی اگر یك عذر و بهانه به نظر شما ناكار آمد برسد، اگر بـه صورت متقاعد كننده ای آنرا بیان كنید باز وی خریدارش خواهد بود.

نکته

در چین شرایطی صداقت بیش از حد، ممكن است صدمه بزند. برای مثال در حالی كـه قطعا باید بپذیرید كه از حد و حدود خود هنگاه صحبت كردن با همكارتان تجاوز كرده ایـد، لزومی ندارد به او بگویید كه همیشه از دیــدن او خوشحال میـشدیـد و یا به چشم شما فرد جذابی بنظر می رسیده است. كنترل خسارت یعنی به حداقل رساندن اشتباه و نه بزرگنـمایی كـردن آن بـوسیله دادن اطلاعاتی او واقعا نیازی به دانستنشان ندارد.

2- روش های آشتی با همسر ، بی ریا و صادق باشید

هنگام تــلاش برای برگرداندن یك رابطه به حالت قبل، می تـوانـیـد هـمـه چـیز را به دلیل عذرخواهی كردن سرد و بی تـفاوت خراب كنید. خـالـص بـاشـیـد. از طـریق لـحن صـدا و صحبتهای خود به او نشان دهید كه حـقیقتا از اشتباهتان متاسف هستید و اینكه دیگر هرگز درآینده تكرارش نخواهید كرد. برای او روشن كنید كه از گناه خود پشیمانید “حتی اگر فكر نمی كنید كه آنقدر ها هم مهم بوده باشند.”

حقیقت امر این است كه یك زن وقتی یك مرد دلشـكسته و پـشیمان بنظر برسد بسیار راحـت او را مورد پذیرش و عفو قرار میدهد.

در واقع این بـخـشـی از غـرایـز طبـیـعی زنان محسوب می گردد. بـنابراین اگر روز تولد همسرتان را فراموش كرده ایـد . او به دلیل این اشتباه احساس سرشكستگی می كند، اشـتـباه خـود را با شـانه بالا انداختن و گفتن عباراتی مانند ” خوب متاسفم، حالا كه اتفاقی نیفتاده” از سـر باز نكنید. كمی جدی تر و بـا احـساس تـر عـمـل كنید. اگـر در ایـن مرحـله حالتـی بــی تفاوت و بی اعتنا به خود بگیرید، احتمال طولانی تر شدن حل مشكل بیشتر خواهد شد.

3- اشتباه خود را جبران كنید

با این كـه ممكن است اندكی شـفاف به نـظر بـرسد كـه می توان رفتارهای اشتباه را با هـدایا و نیكی های بخصوص جبران كرد، اما اگر این عمل با دقت و با سلیقه انجام گیرد، بهترین روش برای ابقا و تجدید یك رابطه خواهد بود. در ایـنـجا نـیـز كلید موفقیت همانند همیشه ابراز و بیـان احـساسات می باشد.

به او نشان دهید كه تا چه حد اندیشمند و با مـلاحظه هستید. گردنبـندی را كه هـمسرتان هـمـیشه چـشـمش بـه دنـبـال آن بــود خریداری نموده و به او هدیه دهید. یك شـب به دل او بـاشید و كـاری را بـكـنـیـد كـه وقف مرادش باشد. گذراندن یك شب در یك سینما یا تئاتر موزیكال چیزی را از شما كم نكرده و در حقیقت یك فداكاری كوچك برای نگهداری یك رابطه بزرگ بشمار می رود.

لازم نیست برای اینكه دل او را دوباره به دست آورید، حساب بانكی خود را خالی كـنید. زنها دیوانه هدیه ای هستند كه بدانند شـما برای خشنود ساختن آنها با وقت گذاشتن و سعی و تلاش خود تهیه نموده اید. یك نـسخه از كـتـاب مـورد عـلاقه دوران كـودكــی او می تواند هدیه ای رومانتیك و شیرین برایش باشد. از طرف دیگر خریدن یك پخش كننده DVD ، با اینكه مفید است، اما ایده خوبی نبـوده و نشانگر این خواهد بود كه شما برای از سر باز كردن آن مشكل، پـول خرج كرده اید. هـدایـای جبـرانـی خـود را عاقلانه انتخاب كنید.

روش های آشتی با همسر

4- اشتباه خود را تكرار نكنید

حتی اگر مراحل 1 و2 و3 روش های آشتی با همسر را بـا مـوفـقیت طی كنید، با تكرار اشتباه خود می توانید دوباره همه چیز را بر هم بزنید. با سعی و تلاش برای انجام ندادن مجدد اشتباه خود در آینده، ثابت كنیـد كـه “درستان را خوب یاد گرفته اید”.

برای مثال اگر انجام دادن كارها باعث حواس پرتی و فراموشی قرار ملاقات با همسرتان می شود، ساعت یا موبایل خود را تنظیم كنید تا سر زمان مقرر شـما را با خـبـر كـنـد – هر آنچه كه باعث تغییر رفتارهای منفی در شما می شود را انجام دهید.

همچنین رهایی وبیرون جستن ازموقیعتی كه بدلیل تكرار یك اشتباه ایجادشده، بسیار دشوار تر خواهد بود. اگر اشتباه خود را مرتبا تكرار كـنـید، هـمسر شـما باور نخواهد كرد كه واقعا از كرده خود متاسف و پشیمان هستید. اعتبار شما از دسـت مـی رود و بـعد از آن، چـیـز دومـی كه از دست خواهد رفت رابطه تان خواهد بود. هدف این است كه بـه او نشان دهید اشتباه شما فقط یـك بی عقلی یـك بـاره بـوده، نـه یـك جریان شـخـصـیتی مداوم و پایدار.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵

آیا این مفید بود؟

Thanks for your feedback!

نویسنده: سیده سمانه جلیلی

آخرین بروز رسانی

9 آبان 1401

بروز رسانی توسط

سیده سمانه جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *